Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Shania napisał(a):
dacie radę cioteczki:)jakby sie nie udało to prosze o pw..ale jak jest darmowy transport, to musi się udac

A może jesteś nam w stanie pomóc na odcinku Świętochłowice - Jaworzno ???

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jakbym mogła to dopiero w niedzielę, wczesniej nie dam rady:(..i niestety za zwrot kosztów paliwa..więc nie jestem super opcją, niestety inaczej nie dam rady

Posted

Shania napisał(a):
ja jakbym mogła to dopiero w niedzielę, wczesniej nie dam rady:(..i niestety za zwrot kosztów paliwa..więc nie jestem super opcją, niestety inaczej nie dam rady

Zwrot kosztów to nic na takim odcinku... gorzej, że dopiero w niedzielę... a znasz jakieś zmotoryzowane ciotki ze swojej okolicy?

Posted

Dzowniła do mnie pewna dziewczyna ze śląska, w sobote byłby mozliwy transport 'całkowity' klatki, za darmo. powiedziałam ze klatka najprawdopodobniej pojedzie w srode, ale jak cos to mamy opcje.
A jeśli chodzi o szczeniora, to moze udałoby wam się skombinowac do tego czasu transport do Katowic, potem byłby penwie mozliwy, nie pytałam, ale dziewczyna bardzo miła, działa w TOZ-ie, na pewno pomogą.

Posted

Bierzcie pod uwagę, że na pewno wśród telefonów będą fałszywe tropy, warto wypytać takiego rozmówcę o jak najwięcej szczegółów, ale samemu nic nie sugerować, będzie łatwiej się zorientować czy to mogła być Chanelka, obiecywana nagroda może być czynnikiem zwiększającym liczbę takich telefonów.

Posted

blueberrykiss o której w środe musisz wyjechać?

Ja za wszelka cene probuje cos zorganizowac z tych Świętochłowic do Jaworzna za darmo, albo po nizszych kosztach. U tego Pana wyjdzie i tak koło 100zł..

Dara a Ty nie masz kogos znajomego, z rodziny zeby przewiezc ta klatke? To tylko 30-kilka km.. oczywiscie zwrot kosztow.

Posted

ja jak napisałam, dopiero w niedzielę..:mad::mad::mad:niestety, ale jakby nic nie było to w niedzielę jak wspomniałam za zwrot kosztów za paliwo, mogę skoczyć i po szczeniaka i dowieśc klatkę, więc jakby co to jestem:)mam nadzieję, że taniej się uda i szybciej, no nie ma opcji, żebym się z pracy zwolniła wcześniej...ehhh

Posted

olalolaa napisał(a):

Dara a Ty nie masz kogos znajomego, z rodziny zeby przewiezc ta klatke? To tylko 30-kilka km.. oczywiscie zwrot kosztow.

Przykro mi :( Tutaj mam tylko rodziców, a oni jutro wyjeżdżają już do rodziny i na groby (całą rodzinę mam na pomorzu). A ze znajomymi wiesz jak jest...nie mam kogo prosić bo tak już dawno bym to zrobiła :/
Dooopa trzeba było na samochód odkładać:wallbash:

Posted

dostałam wiadomość na pw. Czy nadal potrzebny jest transport ze Świętochłowic do Jaworzna? Ja bym jutro mogła przewieźć ale obawiam się że klatka może nie zmieścić się w moim małym rupieciu (daewoo tico)

Posted

No to nic, wysłałam wiele PW, moze ktos odpowie, zadzwoni, były tez osoby ze Świętochłowic.. szkoda byłoby płacic 100zł, jak ktos inny moze wziąść tylko np 50..

Posted

Gisic87 napisał(a):
dostałam wiadomość na pw. Czy nadal potrzebny jest transport ze Świętochłowic do Jaworzna? Ja bym jutro mogła przewieźć ale obawiam się że klatka może nie zmieścić się w moim małym rupieciu (daewoo tico)

Tak aktualne, szukamy. tico wymiarami podobne chyba do opla corsy starego? Jutro będe miała wymiary, mozesz wtedy to sprawdzić?

Posted

Gisic87 napisał(a):

O kurcze teraz tylko klatka musiałaby się zmieścić!

Posted

no obawiam się właśnie czy by weszła po złożeniu siedzeń bo corsa w końcu na pewno większa od mojego rupiecia a i tak najpierw musiałabym rozkminić jak się je składa:oops: Koszt transportu klateczki byłby jakoś 30zł bo w sumie to by było z 80km (jechałabym z Katowic)

Posted

ja jak napisałam, dopiero w niedzielę..:mad::mad::mad:niestety, ale jakby nic nie było to w niedzielę jak wspomniałam za zwrot kosztów za paliwo, mogę skoczyć i po szczeniaka i dowieśc klatkę, więc jakby co to jestem:)mam nadzieję, że taniej się uda i szybciej, no nie ma opcji, żebym się z pracy zwolniła wcześniej...ehhh

Posted

Gisic87 napisał(a):
no obawiam się właśnie czy by weszła po złożeniu siedzeń bo corsa w końcu na pewno większa od mojego rupiecia a i tak najpierw musiałabym rozkminić jak się je składa:oops: Koszt transportu klateczki byłby jakoś 30zł bo w sumie to by było z 80km (jechałabym z Katowic)

poprosze jutro o zmierzenie tej klatki i odrazu dam Ci znać, ok? Mozesz przesłac mi swój numer na PW, albo tutaj, jak uważasz ;)

Posted

Gdyby z jakiegoś powodu nie udało się załatwić transportu w środę (tfu, tfu, tfu!) to być może ja będę miała możliwość przewieźć klatkę w czwartek. Ale, że każdy dzień cenny więc mam nadzieję, że środa wypali i mocno trzymam kciuki żeby się udało.