Dzika_Figa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Shania napisał(a):dacie radę cioteczki:)jakby sie nie udało to prosze o pw..ale jak jest darmowy transport, to musi się udac A może jesteś nam w stanie pomóc na odcinku Świętochłowice - Jaworzno ??? Quote
Shania Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ja jakbym mogła to dopiero w niedzielę, wczesniej nie dam rady:(..i niestety za zwrot kosztów paliwa..więc nie jestem super opcją, niestety inaczej nie dam rady Quote
Dzika_Figa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Shania napisał(a):ja jakbym mogła to dopiero w niedzielę, wczesniej nie dam rady:(..i niestety za zwrot kosztów paliwa..więc nie jestem super opcją, niestety inaczej nie dam rady Zwrot kosztów to nic na takim odcinku... gorzej, że dopiero w niedzielę... a znasz jakieś zmotoryzowane ciotki ze swojej okolicy? Quote
olalolaa Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 wymiary klatki moge znac dopiero jutro rano, pani ma ją w piwnicy w pracy. Quote
olalolaa Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Dzowniła do mnie pewna dziewczyna ze śląska, w sobote byłby mozliwy transport 'całkowity' klatki, za darmo. powiedziałam ze klatka najprawdopodobniej pojedzie w srode, ale jak cos to mamy opcje. A jeśli chodzi o szczeniora, to moze udałoby wam się skombinowac do tego czasu transport do Katowic, potem byłby penwie mozliwy, nie pytałam, ale dziewczyna bardzo miła, działa w TOZ-ie, na pewno pomogą. Quote
majuska Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Bierzcie pod uwagę, że na pewno wśród telefonów będą fałszywe tropy, warto wypytać takiego rozmówcę o jak najwięcej szczegółów, ale samemu nic nie sugerować, będzie łatwiej się zorientować czy to mogła być Chanelka, obiecywana nagroda może być czynnikiem zwiększającym liczbę takich telefonów. Quote
olalolaa Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 blueberrykiss o której w środe musisz wyjechać? Ja za wszelka cene probuje cos zorganizowac z tych Świętochłowic do Jaworzna za darmo, albo po nizszych kosztach. U tego Pana wyjdzie i tak koło 100zł.. Dara a Ty nie masz kogos znajomego, z rodziny zeby przewiezc ta klatke? To tylko 30-kilka km.. oczywiscie zwrot kosztow. Quote
Shania Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ja jak napisałam, dopiero w niedzielę..:mad::mad::mad:niestety, ale jakby nic nie było to w niedzielę jak wspomniałam za zwrot kosztów za paliwo, mogę skoczyć i po szczeniaka i dowieśc klatkę, więc jakby co to jestem:)mam nadzieję, że taniej się uda i szybciej, no nie ma opcji, żebym się z pracy zwolniła wcześniej...ehhh Quote
dara9 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 olalolaa napisał(a): Dara a Ty nie masz kogos znajomego, z rodziny zeby przewiezc ta klatke? To tylko 30-kilka km.. oczywiscie zwrot kosztow. Przykro mi :( Tutaj mam tylko rodziców, a oni jutro wyjeżdżają już do rodziny i na groby (całą rodzinę mam na pomorzu). A ze znajomymi wiesz jak jest...nie mam kogo prosić bo tak już dawno bym to zrobiła :/ Dooopa trzeba było na samochód odkładać:wallbash: Quote
Gisic87 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 dostałam wiadomość na pw. Czy nadal potrzebny jest transport ze Świętochłowic do Jaworzna? Ja bym jutro mogła przewieźć ale obawiam się że klatka może nie zmieścić się w moim małym rupieciu (daewoo tico) Quote
olalolaa Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 No to nic, wysłałam wiele PW, moze ktos odpowie, zadzwoni, były tez osoby ze Świętochłowic.. szkoda byłoby płacic 100zł, jak ktos inny moze wziąść tylko np 50.. Quote
olalolaa Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Gisic87 napisał(a):dostałam wiadomość na pw. Czy nadal potrzebny jest transport ze Świętochłowic do Jaworzna? Ja bym jutro mogła przewieźć ale obawiam się że klatka może nie zmieścić się w moim małym rupieciu (daewoo tico) Tak aktualne, szukamy. tico wymiarami podobne chyba do opla corsy starego? Jutro będe miała wymiary, mozesz wtedy to sprawdzić? Quote
dara9 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Gisic87 napisał(a):dostałam wiadomość na pw. Czy nadal potrzebny jest transport ze Świętochłowic do Jaworzna? Ja bym jutro mogła przewieźć ale obawiam się że klatka może nie zmieścić się w moim małym rupieciu (daewoo tico) O kurcze teraz tylko klatka musiałaby się zmieścić! Quote
Dzika_Figa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 jak się złoży siedzenia tylne to powinna wejść... w ostatczności po skosie alboco... Quote
Gisic87 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 no obawiam się właśnie czy by weszła po złożeniu siedzeń bo corsa w końcu na pewno większa od mojego rupiecia a i tak najpierw musiałabym rozkminić jak się je składa:oops: Koszt transportu klateczki byłby jakoś 30zł bo w sumie to by było z 80km (jechałabym z Katowic) Quote
Shania Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ja jak napisałam, dopiero w niedzielę..:mad::mad::mad:niestety, ale jakby nic nie było to w niedzielę jak wspomniałam za zwrot kosztów za paliwo, mogę skoczyć i po szczeniaka i dowieśc klatkę, więc jakby co to jestem:)mam nadzieję, że taniej się uda i szybciej, no nie ma opcji, żebym się z pracy zwolniła wcześniej...ehhh Quote
dara9 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Nie wiem jak w Tico ale najczęściej u góry przy zagłówkach jest jakiś a'la przycisk albo wajcha by złożyć siedzenia:roll: Quote
olalolaa Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Gisic87 napisał(a):no obawiam się właśnie czy by weszła po złożeniu siedzeń bo corsa w końcu na pewno większa od mojego rupiecia a i tak najpierw musiałabym rozkminić jak się je składa:oops: Koszt transportu klateczki byłby jakoś 30zł bo w sumie to by było z 80km (jechałabym z Katowic) poprosze jutro o zmierzenie tej klatki i odrazu dam Ci znać, ok? Mozesz przesłac mi swój numer na PW, albo tutaj, jak uważasz ;) Quote
Gisic87 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ok to jak możesz zmierzcie ją a ja wtedy zmierzę czy by weszła do rupiecia. Mój numer 796-196-434 Quote
.blueberry. Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 To jak do Tico się zmieści to znaczy że do mnie też :) Quote
weszka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Gdyby z jakiegoś powodu nie udało się załatwić transportu w środę (tfu, tfu, tfu!) to być może ja będę miała możliwość przewieźć klatkę w czwartek. Ale, że każdy dzień cenny więc mam nadzieję, że środa wypali i mocno trzymam kciuki żeby się udało. Quote
.blueberry. Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dziewczyny jeśli ktoś może jutro to ta klatka może u mnie poczekać do środy nie ma problemu. Bo w środę najpóźniej o 12 muszę wyjechać. Quote
olalolaa Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 blueberrykiss, klatka będzie u Ciebie na 99% najpozniej jutro wieczorem, będziesz w domu? A jakie masz autko? Quote
Shania Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 trzymam kciuki, jak widze w pogotowiu jest kilka ciotek:)wspaniale Quote
Recommended Posts