Dzika_Figa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Dobra, wrzucam co mam psychicznie przygotowana na kolejne zmiany telefonów itd. Za karę Ci to wszystko Olu jeszcze mailem wyślę, w jpg i pdf, jakby ktoś chciał a mnie nie było PLAKAT KOLOR PLAKAT CZARNO BIAŁY ULOTKI KOLOR ULOTKI CZARNO BIAŁE Quote
olalolaa Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 a wiesz ze o to tez chciałam prosić ;) Jest jeszcze ten program kundel bury i kocury? Bo miało go chyba nie być. Ja mam maila do M. Hejdy, Ula dzisiaj skąś wytrzasnęła telefon, ja tam kiedys olka wysłałam, moze sprobujemy też? I sa jakies gazety bezpłatne-ogłoszeniowe w Krakowie? Quote
Dzika_Figa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Z P Hejdą super pomysł. Program chyba jest, bo osoby prywatne go sponsorują. Gazety..... metro??? Mail poszedł. Quote
Olena84 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Dziewczynym idzcie spac, bo po tych poszukiwaniach napewno skonane jestescie. Quote
Dzika_Figa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Słuszna uwaga. Sio spać!!! Jesteście jutro potrzebne Chanel - wypoczęte i przytomne Quote
olalolaa Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 e-mail doszedł, dzięki. To ide spać jak Ciotki karzą, jutro rano wyciagam dalmata ze schronu, moja mama mówi że powinnam wziąść urlop od tych zwierzów.. bo to sie da. Dobranoc. Quote
Florentynka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 No to dobranoc, w takim razie. jutro szukamy dalej i mam nadzieję, że już tylko jutro. P.S. Kto wyśle info do "Kundla Burego"? Quote
Dzika_Figa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='olalolaa']e-mail doszedł, dzięki. To ide spać jak Ciotki karzą, jutro rano wyciagam dalmata ze schronu, moja mama mówi że powinnam wziąść urlop od tych zwierzów.. bo to sie da. Dobranoc. Idź idź, bo już nawet podejrzane błędy ortograficzne zaczynasz robić... Pamiętam, jak kiedyś ze zmęczenia napisałam początek przez trz... chyba osiągnęłaś podobny stan ;-) Dobranoc! Quote
Dzika_Figa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Florentynka napisał(a):No to dobranoc, w takim razie. jutro szukamy dalej i mam nadzieję, że już tylko jutro. P.S. Kto wyśle info do "Kundla Burego"? Mogę wysłać, co mi tam... Tylko maila nie mogę znaleźć... Quote
Florentynka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 (tel. 12 423 60 77 begin_of_the_skype_highlighting 12 423 60 77 end_of_the_skype_highlighting) lub na adres e-mail: magdalena.hejda@tvp.pl Quote
Dzika_Figa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 No to wysłałam. Ze zdjęciami, plakatami, ulotkami... EDIT: dooopa - skrzynka adresata pełna.... Quote
Dzika_Figa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 OGŁOSZENIA W TELEGAZECIE TVP KRAKÓW: Zwierzęta zaginione - należy wysłać kod TKOWZ i treść ogłoszenia (do 160 znaków) na nr 7268 (2,00 zł netto za 7 dni publikacji) - ktoś to załatwi? bo ja ze względów oczywistych nie mogę Quote
Dzika_Figa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Skacz na pierwszą kruszynko! I wyłaź z tych krzaków!!!! Quote
AMIGA Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Z tego co wiem, to programu ":Kundel Bury..." już nie ma w tv, natomiast pani Hejda ma miejsce w jakiejś gazecie. Oczywiście - mieszkam na tym osiedlu i jestem gotowa na jak najszybszą reakcję na ewentualny telefon. Tylko mam taką pracę, że są takie momenty w ktorych musze być w domu i nie dam rady wyjść na jakiś czas. Po drugie moje 2 psy a głównie Amiga nie tolerują innych suczek. Będzie więc problem z przechowaniem suni u mnie. No chyba że wyląduje w łazience, ale to znowu będzie stres Quote
ULKA12 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Amiga tutaj chodzi o np pół godziny, zanim po nią nie dojedzie Florentynka a jak już będzie u niej to ja ruszam po nią w drogę o stres nie ma się co martwić bo ona już teraz tylu stresów zażywa,że jeden mniej jeden więcej nie robi różnicy. Chanel już ma zaklepane ogłoszenie w jakiejś gazecie dziennik jakiś tam, chyba. Tamb jej to załatwi jak się do niedzieli nie zjawi. Quote
odmiśki Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 wcześniej ktoś napisał, że niedaleko są działki, czy to chodzi o ogródki działkowe? jesli tak to dobrze byłoby tam tez porozwieszać plakaty, ja też mam ogródek działkowy i wiem, że o tej porze roku jeszcze dużo ludzi chodzi na ogródki i może ktoś by Chanelke zauwazył i dał znać, aha i jeszcze jedno , dzisiaj miałam taki sen, że ide z moją Misiunią na smyczy a Chanelkę trzymam w rekach bo boję się, zeby mi nie uciekła, idziemy do sklepu aby jej kupić smycz i obrożę, jak myslicie, może to dobrze wróży, że się odnajdzie? Quote
olalolaa Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Te działki to sa chyba opuszczone tereny.. haszcze. i jesczez jakies stare lotnisko. Tak cos kojaze. Sen moze i dobrze wróży, ona musi sie znalezc.. Quote
Atrisko Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 odmiśki napisał(a):(...), dzisiaj miałam taki sen, że ide z moją Misiunią na smyczy a Chanelkę trzymam w rekach bo boję się, zeby mi nie uciekła, idziemy do sklepu aby jej kupić smycz i obrożę, jak myslicie, może to dobrze wróży, że się odnajdzie? Oby... a miewasz prorocze sny...każda z nas chciałaby żeby sunia już się znalazła...a swoją drogą jakoś mało zaangażowania w tej rodzince Chanelki... jeden sms? No nie wiem...może tak jak piszą Dziewczyny nie zdążyli się zżyć, ale jakąś odpowiedzialność chyba powinni ponosić... No Chanel nasza słodka Czekoladko...gdzie jesteś??? Quote
olalolaa Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Zżyc sie na pewno nie zżyli, ledwie ją poznali,. ale dokładnie tak jak piszesz - odpowiedzialność to odpowiedzialność - adoptowali ją , była ich, juz nie nasza.. Quote
olalolaa Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='Dzika_Figa']OGŁOSZENIA W TELEGAZECIE TVP KRAKÓW: Zwierzęta zaginione - należy wysłać kod TKOWZ i treść ogłoszenia (do 160 znaków) na nr 7268 (2,00 zł netto za 7 dni publikacji) - ktoś to załatwi? bo ja ze względów oczywistych nie mogę załatwiam to, e-maila do P Hejdy nadal się nie da wysłać, zapchane.. Quote
dara9 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 odmiśki napisał(a):wcześniej ktoś napisał, że niedaleko są działki, czy to chodzi o ogródki działkowe? jesli tak to dobrze byłoby tam tez porozwieszać plakaty, ja też mam ogródek działkowy i wiem, że o tej porze roku jeszcze dużo ludzi chodzi na ogródki i może ktoś by Chanelke zauwazył i dał znać, aha i jeszcze jedno , dzisiaj miałam taki sen, że ide z moją Misiunią na smyczy a Chanelkę trzymam w rekach bo boję się, zeby mi nie uciekła, idziemy do sklepu aby jej kupić smycz i obrożę, jak myslicie, może to dobrze wróży, że się odnajdzie? Tak późno poszłyście spać i już od rana działacie...oj gdyby tylko Chanelka wiedziała ile osób jest zaangażowanych w jej szukanie, ilu ludziom zależy na jej szybkim i bezpiecznym odnalezieniu pewnie zaraz by z tych chaszczorów wyskoczyła! odmiśki - mam nadzieję, że sen dobrze wróży...zresztą co ja gadam! Na pewno wróży dobrze! Chanelka musi się szybko znaleźć! Quote
agamika Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 który nr jest byłej włascicielki ? wykresle zplakatów które JAgienka mi wydrukowała Florentynko,chyba nie mam Twojego tel, ja w zasadzie za godzine mogłabym wyjść z domu juz Quote
Florentynka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 agamika napisał(a):który nr jest byłej włascicielki ? wykresle zplakatów które JAgienka mi wydrukowała Florentynko,chyba nie mam Twojego tel, ja w zasadzie za godzine mogłabym wyjść z domu juz Mój tel. 506 21 89 81 ja się tam wybieram tak w okolicach 14 - 15 Edit: teraz jest dobrze, zrobiłam jakiś idiotyczny błąd w numerze Quote
Lidan Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Wysyłałam niedawno do Magdy H. prośbę o pokazanie psa i zadzwoniono chyba z telewizji do sąsiadki której nr telefonu podałam z wiadomością że programu "Kundel bury i kocury" już nie ma. Mieszkam niezbyt daleko od Dywizjonu 303 (że 3-4 przystanki) i od poniedziałku będę na chorobowym więc jeśli nie będzie wyjścia to teoretycznie mogę przetrzymać kilka godzin suczkę. Tyle że nie jestem kierowcą a TZ może być w pracy no i mam 2 suczki w małym mieszkanku. Mnie się nic nie śni ale oczyma wyobraźni też widzę siebie niosącą Chanel na rękach w obawie że mi ucieknie i próbującą uspokoić moje sunie :-) Quote
AMIGA Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Jeśli się nie odnajdzie sunia dzisiaj, to ja w niedzielę od rana też mogę sie dołączyć do poszukiwań. To podajcie mój numer tez na ogłoszeniach, albo jak ktos zadzwoni do Florentynki to moze ona tez podac mój numer. Tylko jak mówilam są takie momenty w dzień, że ja nie mogę wyjść z domu - napewno w poniedzialki koło godz 17 muszę być w domu, we wtorki później - od godz 20 też, w środy od godz 20, a w czwartki znowu od godz 19. Quote
Recommended Posts