Dzika_Figa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 olalolaa napisał(a):Cos sie stało z kilkoma zdjęciami na allegro, jest tylko kwadracik z tiny pic :( No właśnie widzę... I nie wiem cholera z którymi na dodatek... zaraz to naprawię Quote
olalolaa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Chanelka ma juz zrobione ogłoszenia z bazarku. Przyszedł przed chwila sznur od Dzikiej_Figi :) Dzięki wielkie!! Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 olalolaa napisał(a):Chanelka ma juz zrobione ogłoszenia z bazarku. Przyszedł przed chwila sznur od Dzikiej_Figi :) Dzięki wielkie!! Ha, to teraz się suka wybiega! Quote
olalolaa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Ha, to teraz się suka wybiega! Oj żebyś wiedziała :) Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 olalolaa napisał(a):Oj żebyś wiedziała :) Tylko zasupłaj solidnie. Żeglarskie jakieś umiesz? Quote
olalolaa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Tylko zasupłaj solidnie. Żeglarskie jakieś umiesz? Coś sie wymysli :D Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 To czekamy na zdjęcia. Na allegro jest obserwator, ale rozumiem, że nie dzwonił? Nie szkodzi, poczekamy. Quote
olalolaa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Zdjęcia zaraz jakieś powrzucam z ostatnich dni, na sznurku będą tez na pewno, myślę że w sobotę pojedziemy na dłuuugą wyprawę żeby sie kudłacze wybiegały ;) Nikt nie dzwonił, oczywiście od razu napisze :) Quote
_Goldenek2 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 a tu nowy dramat. Pomóżcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/205200-Zag%C5%82odzony-owczarek-niemiecki-PILNE Quote
olalolaa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Chanelka i jej prześladowczyni - Lucyna :diabloti: nawet podrzemać na kanapie nie można.. Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 :evil_lol::cool3::roflt: http://images47.fotosik.pl/770/3acc219ef159046dmed.jpg Zabierz ode mnie tego kota! http://images37.fotosik.pl/724/85ea754ee747071amed.jpg Proszę! Quote
Florentynka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Ola, faktycznie jesteś dla niej straszliwie oschła ;) ...biedny pies. Quote
olalolaa Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Wieczorem Chanelce najbardziej chce się przytulać więc jak można nie głaskać i nie tulić takiego misia który łapką zaczepia i robi przy tym fajne miny. Musiałabym to kiedyś nagrać, Chanelka jest po prostu obłędna w tym jak prosi o głaski. A kanapowiec z niej 100-u procentowy. Na łóżko w nocy się nie pakuje, tylko wieczorem przychodzi na chwile powiedzieć dobranoc ;) Śpi na dywanie obok, albo idzie do drugiego pokoju na legowisko odebrane Larze:diabloti: Dziewczyny dostały dzisiaj na drugie śniadanko po wędzonej łapce kurzej, wszystkie zajadały ze smakiem, a że moja Lara obżarciuch straszny to skończyła pierwsza i czatowała na Chanelki łapke. Cóż za zdziwienie na jej pysku się wymalowało kiedy podeszła do legowiska na którym leżała Chanelka i jadła łapkę, po czym wyskoczyła do niej z warkiem żeby odstraszyć i pokazac że nie odda. Jeszcze mi Chanel wychowa tego łobuza, ona myśli że jest najtwardsza i nikt jej nie podskoczy. To się zdziwiła..:p Zaraz wrzucę jakieś fotki z objadania się Chanelki. Aa.. nad ranem coś się pannie nudziło, bezsenność chyba ją dopadła i zaczęła gryźć stary psi fotel który stoi w sypialni, no i pogryzła takie coś do nalewania wody do żelazka. Odbiło jej. Jak zostają same nic nigdy nie zrobiła poza wyciągnięciem ze śmietnika opakowania po parówkach. Quote
olalolaa Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 A jeszcze co do tego prześladowania kota, jak Chanel tylko zobaczy że Lucia się zbliża właśnie tak się odwraca i nie chce jej widzieć ;) W kuchni np. jak kot siedzi na stole a Chanel stoi na ziemi obok stołu, to kot się spuszcza przednimi łapami i nawala psicy po grzbiecie.. no jak ma ją lubić ;) Przypadkiem przyłapałam brata na robieniu jakichś obrazków w gimpie i obiecał zrobić banerek nowy Chanelce :) Zobaczymy co mu wyjdzie. A tym czasem zobaczcie jak mi smakuje!! I najlepsze :loveu: Quote
Becia66 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 czy to ten dziki pies z dystansem do ludzi ? :diabloti: Quote
olalolaa Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Becia66 napisał(a):czy to ten dziki pies z dystansem do ludzi ? :diabloti: No jak widać ;) Jak przychodzi ktoś obcy to nie wita go tak jak nas, ale już na sam dźwięk domofonu jest w euforii, a nieznajome osoby i tak prosi o pieszczoty, delikatnie bo delikatnie , ale prosi, nie boi się. Quote
koosiek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Przepraszam za off :oops::oops: 3 msc szczeniak z Konstancina ma dwa dni, potem na resztę życia zawiśnie na łańcuchu:-(:-(:-( Bardzo, bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/205236 Quote
odmiśki Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Olalolaa ja się cały czas zastanawiam czy zabrać Chanelkę do siebie... Quote
Rumi. Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Mani2000 napisał(a):i wszystko się dobrze skończyło! jeszcze się nie skończyło teraz jeśli dobrze zrozumiałam trzeba szukać najlepszego DS :D Quote
fizia Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ona jest przecudna! Co zdjęcie to uśmiechnięty ryjek :) A jak pięknie się prezentuje w szeleczkach Quote
Dzika_Figa Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Zdjęcia boskie, zwłaszcza to ostatnie! Ja też coś w kwestii banerków podziałam. Quote
Recommended Posts