Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olalolaa napisał(a):
Cos sie stało z kilkoma zdjęciami na allegro, jest tylko kwadracik z tiny pic :(

No właśnie widzę... I nie wiem cholera z którymi na dodatek... zaraz to naprawię

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia zaraz jakieś powrzucam z ostatnich dni, na sznurku będą tez na pewno, myślę że w sobotę pojedziemy na dłuuugą wyprawę żeby sie kudłacze wybiegały ;)
Nikt nie dzwonił, oczywiście od razu napisze :)

Posted

Wieczorem Chanelce najbardziej chce się przytulać więc jak można nie głaskać i nie tulić takiego misia który łapką zaczepia i robi przy tym fajne miny. Musiałabym to kiedyś nagrać, Chanelka jest po prostu obłędna w tym jak prosi o głaski.
A kanapowiec z niej 100-u procentowy.
Na łóżko w nocy się nie pakuje, tylko wieczorem przychodzi na chwile powiedzieć dobranoc ;)
Śpi na dywanie obok, albo idzie do drugiego pokoju na legowisko odebrane Larze:diabloti:

Dziewczyny dostały dzisiaj na drugie śniadanko po wędzonej łapce kurzej, wszystkie zajadały ze smakiem, a że moja Lara obżarciuch straszny to skończyła pierwsza i czatowała na Chanelki łapke. Cóż za zdziwienie na jej pysku się wymalowało kiedy podeszła do legowiska na którym leżała Chanelka i jadła łapkę, po czym wyskoczyła do niej z warkiem żeby odstraszyć i pokazac że nie odda.
Jeszcze mi Chanel wychowa tego łobuza, ona myśli że jest najtwardsza i nikt jej nie podskoczy. To się zdziwiła..:p

Zaraz wrzucę jakieś fotki z objadania się Chanelki.

Aa.. nad ranem coś się pannie nudziło, bezsenność chyba ją dopadła i zaczęła gryźć stary psi fotel który stoi w sypialni, no i pogryzła takie coś do nalewania wody do żelazka. Odbiło jej.
Jak zostają same nic nigdy nie zrobiła poza wyciągnięciem ze śmietnika opakowania po parówkach.

Posted

A jeszcze co do tego prześladowania kota, jak Chanel tylko zobaczy że Lucia się zbliża właśnie tak się odwraca i nie chce jej widzieć ;)
W kuchni np. jak kot siedzi na stole a Chanel stoi na ziemi obok stołu, to kot się spuszcza przednimi łapami i nawala psicy po grzbiecie.. no jak ma ją lubić ;)

Przypadkiem przyłapałam brata na robieniu jakichś obrazków w gimpie i obiecał zrobić banerek nowy Chanelce :) Zobaczymy co mu wyjdzie.

A tym czasem zobaczcie jak mi smakuje!!

I najlepsze :loveu:

Posted

Becia66 napisał(a):
czy to ten dziki pies z dystansem do ludzi ? :diabloti:

No jak widać ;)
Jak przychodzi ktoś obcy to nie wita go tak jak nas, ale już na sam dźwięk domofonu jest w euforii, a nieznajome osoby i tak prosi o pieszczoty, delikatnie bo delikatnie , ale prosi, nie boi się.

Posted

Mani2000 napisał(a):
i wszystko się dobrze skończyło!

jeszcze się nie skończyło teraz jeśli dobrze zrozumiałam trzeba szukać najlepszego DS :D