Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aż nie mogę uwierzyć że to może być ona, przecież pamiętam z wątku że ktoś miał pilotować krakowskie schronisko.
Oby to była Chanel...Najgorzej jak pies zniknie bez śladu bo wtedy najgorsze myśli przychodzą do głowy.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agamika pracuje w schronisku i ona sprawdzala. Tylko ona Chanelki "na żywo nigdy nie widziala.
Trochę mnie dziwi tylko fakt, ze taka je3st przyjazna do ludzi, a przecież tak straszliwie się ich bala wtedy w listopadzie, że nawet do osob które znała nie podeszła

Posted

AMIGA napisał(a):

Trochę mnie dziwi tylko fakt, ze taka je3st przyjazna do ludzi, a przecież tak straszliwie się ich bala wtedy w listopadzie, że nawet do osob które znała nie podeszła

no i ta sterylka którą miała mieć w schronie, a przecież ona po sterylce była. Mam jednak nadzieję, że to tylko jakies nieścisłości na papierze.

Posted

Chanel jak uciekła nie wiedziała pewnie co się z nią dzieje, była w szoku. Jak ona jest na smyczy i zacznie się ją głaskac to trąca łapami, liże i piszczy, ale jest nieufna. Na wolności zachowywała sie jak dzikus bo taka na prawdę jest.
Wydaje mi sie że jak ja otworzyli to sie zorientowali że nic nie ma, i napisane jest w karcie że pszeszła sterylke, pracownik przeciez nie wie jak to było, ja zostawiłam swój numer i jak się czegos dowie od wetów którzy dzisiaj są to ma dzwonić.
Wkurza mnie tez fakt, że ona była na stronie schronu jako zaginiona, a oni chyba nawet tego nie przeglądają. Przeciez jakby porównac te zdjęcia malawaszki które były w ogłoszeniach i te teraz, czyli jak teraz wygląda, to morda identyko.

Posted

olalolaa napisał(a):

Wkurza mnie tez fakt, że ona była na stronie schronu jako zaginiona, a oni chyba nawet tego nie przeglądają. Przeciez jakby porównac te zdjęcia malawaszki które były w ogłoszeniach i te teraz, czyli jak teraz wygląda, to morda identyko.

widać nie przeglądali czyli sprawdza sie powiedzenie ,, ufaj tylko samemu sobie''.

Posted

Becia66 napisał(a):
widać nie przeglądali czyli sprawdza sie powiedzenie ,, ufaj tylko samemu sobie''.

Niestety tak. Szkoda było całych naszych nerwów na jej poszukiwanie, a ona sobie grzecznie siedziała w schronisku.
No ale najwazniejsze że się znalazła, już nie moge sie doczekać jak ją uściskam, oczy jej na wierzch wyjdą. A potem spiore po tym brazowym tyłku za to że uciekła hehe..

Posted

Patia napisał(a):
Oby wszystko dobrze się skończyło . Martwi mnie jednak ta sunia z Wieliczki :( Czy ma dom ? Pewnie nie jest wysterylizowana :(

A nie ma juz od tej Pani żadnych sygnałów? Może coś uda się jeszcze zrobic.

Dobra wyjeżdzamy, trzymajcie kciuki :)

Posted

a może to nie była ona .....
Kaśka, moja córka ;) też potwierdza, że Chanelka łasiła się do niej , głaskała ją bez problemu , pokazywała brzusio do głaskania , choć Kaśki nie znała , widziała ją pierwszy raz

Posted

lilk_a napisał(a):
a może to nie była ona .....
Kaśka, moja córka ;) też potwierdza, że Chanelka łasiła się do niej , głaskała ją bez problemu , pokazywała brzusio do głaskania , choć Kaśki nie znała , widziała ją pierwszy raz

oby jednak to była Chanelka, trzymam kciuki!

Posted

Witajcie. Obejrzałam zimowe zdjęcia Chanel, rzeczywiście uderzające podobieństwo do naszej Klaudii. Co do zachowania, kilka tygodni w azylu czasem zmienia psy nie do poznania; dużo ludzi, konkurencja innych psów, mogła się bardziej otworzyć, zaufać ludziom. Będzie mi niezmiernie miło, jeśli zupełnym przypadkiem przyczynię się do powrotu Chanel do domu :-)

Posted

jeśli chodzi o sterylkę w schronisku to wiem że napewno jej nie otwierali jeśli miała bliznę po sterylce, oni nie otwierają psów aby sprawdzić. Trzymam kciuki aby to była ona :thumbs:

Posted

Wielkie szczęście,że się znalazła.A czy wiadomo, gdzie ją złapano przed ponownym oddaniem do schronu?
A czy Chanel nie miała chipa po wyadoptowaniu ze schroniska?Przecież wszystkie psy sąchipowane,więc jak to było?

Posted

Felka z Bagien napisał(a):
Wielkie szczęście,że się znalazła.A czy wiadomo, gdzie ją złapano przed ponownym oddaniem do schronu?
A czy Chanel nie miała chipa po wyadoptowaniu ze schroniska?Przecież wszystkie psy sąchipowane,więc jak to było?

w Częstochowie nie są chipowane