Dzika_Figa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Właśnie nic nie było, żadnych wiadomości... Quote
danka4u1 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 A cóz to cioteczka tak cholerami po nocach rzuca??? Pilnujemy dziś znowu w nocy wątków na dogo? Quote
Shania Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 oj tam znów.....jak znowu??normalnie...chciałabym, żeby Chanelka sie znalazła, a że przeklęta jestem...no.cholera jasna, przykro mi... Quote
danka4u1 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Dlaczego przykro...trochę " życia w mowie " nie zaszkodzi i może ta cholera znajdzie się w końcu. Quote
ULKA12 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Oby tylko akcja plakatowania przyniosła jakiś skutek. Quote
Maldinka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Moja siostra w sobotę rozwiesiła kilka plakatów na oś.Szkolnym(tam studiuje). Nie znam zbyt dobrze topografii Krakowa. Dopiero mój Bartek uświadomił mnie, że to dosyć daleko od miejsc pobytu Chanelki. Plakaty są w kolorze i mam nadzieję, że jeszcze tam wiszą. W pon ma znów jechać do szkoły, więc posprawdza czy plakaty są i podokleja nowe. Powiesiłam kilka na Azorach. Wiem, że to dosyć daleko i psinki tu nie ma, ale mnóstwo ludzi jeździ na Hutę. Na pętli ludzie się nudzą czekając na autobus, więc czytają ogłoszenia. Dobrze, że tych plakatów jest dużo, bo ludzie zwracają na nie uwagę!!! Moja siostra widziała jak kilka osób zatrzymywało się i czytało. Quote
Lidan Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Tak naprawdę do tej pory pies może być wszędzie. W nocy gdy ruch uliczny jest mniejszy, ludzie się nie kręcą Chanelka mogła przejść wiele kilometrów od Dywizjonu 303. Tak więc nie zaszkodzi powiesić plakatów dalej. Poza tym ludzie się przemieszczają i mogą przypadkiem natknąć się na psa i ogłoszenia niekoniecznie tam gdzie mieszkają. Quote
Florentynka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Uwaga - przed chwilą dzwoniła pani - widziano Chanel na Dywizjonu, pod blokiem 30!!! Amiga już powiadomiona i leci sprawdzić sygnał. Podobno Chanelka się tam zjawia wyżerać kotom. Amiga ma się zorientować w kwestii przenosin klatki pod 30. Wszyscy trzymać kciuki! Quote
kopciuszek Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Trzymam kciuki z całych sił ;) Super, że kręci się "tylko" w obrębie tych kilku osiedli ;) Quote
Dzika_Figa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Wreszcie jakieś wiadomości! Trzymam kciuki!!! Quote
fizia Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Uff jak dobrze, że w końcu ktoś Ją widział Trzymam kciuki Quote
malawaszka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 jeny AMIGA :kciuki: oby to była ona!!!!! Quote
AMIGA Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 No niestety - to fałszywy alarm. Mój sąsiad mieszkający na parterze wypuszcza swoją sunię na parę godzin. Z jej powodu już mam dzisiaj trzecią akcję :-( Quote
Dzika_Figa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 ... to gdzie jest w takim razie Chanel? Nasza czekoladka cholerna... To już tyle trwa... Quote
majuska Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 o kurcze....znam ten ból, rozczarowanie jest straszne..niedobrze:shake: Quote
Florentynka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Słuchajcie - taki plan: trzeba uderzyć w dwa miejsca. Pierwsze to miau - poprosić o współpracę wszystkie krakowskie karmicielki kotów. Niech obserwują. Drugie - TOZ o ile wiem wspiera niektórych karmicieli kocich wydając karmę - dostarczyć ulotki, żeby były razem z karmą wydawane kocim karmicielom. Quote
olalolaa Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 No fajnie sie ucieszyłam jak to przeczytałam, a za chwile takie rozczarowanie :( cholera, no niekt ktos ją zobaczy i zadzwoni ze to Chanel! Florentynko masz racje z tym planem, ja mam konto na miau, zaraz coś poszukam jakiegos watku może. Choc tego tam jest bardzo duzo ale spróbuje. Do TOZu jak mozna to zgłosić? Moze Asior nam pomoze jakos? Quote
Florentynka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 olalolaa napisał(a):No fajnie sie ucieszyłam jak to przeczytałam, a za chwile takie rozczarowanie :( cholera, no niekt ktos ją zobaczy i zadzwoni ze to Chanel! Florentynko masz racje z tym planem, ja mam konto na miau, zaraz coś poszukam jakiegos watku może. Choc tego tam jest bardzo duzo ale spróbuje. Do TOZu jak mozna to zgłosić? Moze Asior nam pomoze jakos? Trzeba po prostu podrzucić ulotki tam, gdzie TOZ wydaje karmicielom kotów jedzenie - sprawdzę gdzie to robią i kiedy i postaram się podrzucić. Quote
olalolaa Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 napisałam na kilku wątkach 'krakowskich' na miau, więcej nie potrafie tam znalezc. Mam nadzieje ze kociarze pomogą. edit: zeby nie pisac dwóch postów, do Dzikiej_Figi: dostałam 40zł deklaracji wczoraj od Ciebie, ale przeciez teraz ,na co? ;) chyba miałaś ustawione stałe zlecenie? Quote
dara9 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Kurcze...nie myślałam, że Chanelka tak długo nie będzie się dała złapać...małpa jedna :/ Quote
Recommended Posts