Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja siostra w sobotę rozwiesiła kilka plakatów na oś.Szkolnym(tam studiuje). Nie znam zbyt dobrze topografii Krakowa. Dopiero mój Bartek uświadomił mnie, że to dosyć daleko od miejsc pobytu Chanelki. Plakaty są w kolorze i mam nadzieję, że jeszcze tam wiszą. W pon ma znów jechać do szkoły, więc posprawdza czy plakaty są i podokleja nowe.
Powiesiłam kilka na Azorach. Wiem, że to dosyć daleko i psinki tu nie ma, ale mnóstwo ludzi jeździ na Hutę. Na pętli ludzie się nudzą czekając na autobus, więc czytają ogłoszenia.
Dobrze, że tych plakatów jest dużo, bo ludzie zwracają na nie uwagę!!!
Moja siostra widziała jak kilka osób zatrzymywało się i czytało.

Posted

Tak naprawdę do tej pory pies może być wszędzie. W nocy gdy ruch uliczny jest mniejszy, ludzie się nie kręcą Chanelka mogła przejść wiele kilometrów od Dywizjonu 303. Tak więc nie zaszkodzi powiesić plakatów dalej. Poza tym ludzie się przemieszczają i mogą przypadkiem natknąć się na psa i ogłoszenia niekoniecznie tam gdzie mieszkają.

Posted

Uwaga - przed chwilą dzwoniła pani - widziano Chanel na Dywizjonu, pod blokiem 30!!!
Amiga już powiadomiona i leci sprawdzić sygnał. Podobno Chanelka się tam zjawia wyżerać kotom. Amiga ma się zorientować w kwestii przenosin klatki pod 30.
Wszyscy trzymać kciuki!

Posted

No niestety - to fałszywy alarm. Mój sąsiad mieszkający na parterze wypuszcza swoją sunię na parę godzin. Z jej powodu już mam dzisiaj trzecią akcję :-(

Posted

Słuchajcie - taki plan: trzeba uderzyć w dwa miejsca. Pierwsze to miau - poprosić o współpracę wszystkie krakowskie karmicielki kotów. Niech obserwują.
Drugie - TOZ o ile wiem wspiera niektórych karmicieli kocich wydając karmę - dostarczyć ulotki, żeby były razem z karmą wydawane kocim karmicielom.

Posted

No fajnie sie ucieszyłam jak to przeczytałam, a za chwile takie rozczarowanie :( cholera, no niekt ktos ją zobaczy i zadzwoni ze to Chanel!

Florentynko masz racje z tym planem, ja mam konto na miau, zaraz coś poszukam jakiegos watku może. Choc tego tam jest bardzo duzo ale spróbuje. Do TOZu jak mozna to zgłosić? Moze Asior nam pomoze jakos?

Posted

olalolaa napisał(a):
No fajnie sie ucieszyłam jak to przeczytałam, a za chwile takie rozczarowanie :( cholera, no niekt ktos ją zobaczy i zadzwoni ze to Chanel!

Florentynko masz racje z tym planem, ja mam konto na miau, zaraz coś poszukam jakiegos watku może. Choc tego tam jest bardzo duzo ale spróbuje. Do TOZu jak mozna to zgłosić? Moze Asior nam pomoze jakos?

Trzeba po prostu podrzucić ulotki tam, gdzie TOZ wydaje karmicielom kotów jedzenie - sprawdzę gdzie to robią i kiedy i postaram się podrzucić.

Posted

napisałam na kilku wątkach 'krakowskich' na miau, więcej nie potrafie tam znalezc. Mam nadzieje ze kociarze pomogą.

edit: zeby nie pisac dwóch postów, do Dzikiej_Figi: dostałam 40zł deklaracji wczoraj od Ciebie, ale przeciez teraz ,na co? ;) chyba miałaś ustawione stałe zlecenie?