ULKA12 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Zmiana jest niesamowita, sunia przychodzi na zawołanie bardzo się pilnuje aby nie stracić mnie z oczu, czasami jednak widzę, że za bardzo interesuje się bramą tak jakby chciała sobie zrobić wycieczkę. Quote
Dzika_Figa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Żadnych wycieczek! Niech jej Pucek w ramach pokuty zrobi pogadankę o fatalnych skutkach samowolnych wycieczek... Dziewczynka jest przeurocza - nie mogę się doczekać, aż ją zobaczymy wykąpaną i wyczesaną - powinna błyskawicznie znaleźć dom. Quote
ULKA12 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Na kąpiel szykuje się na niedzielę, przemyślałam sobie wszystko i wolałabym aby mi nie brykała za bardzo w wannie, bo mogłabym jej nie utrzymać:evil_lol:. Pucek świadczy swoim wyglądem jak kończą się tego typu samowolki:mad: Quote
olalolaa Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Ślicznotka moja :) A tęsknie jakos za nia, chyba niedługo sie wybiore odwiedzić panne! Super ze jest grzeczna i z dnia na dzień jakas zmiana, ona była/jest po prostu wystarszona nowym miejscem, nie wie pewnie nawet jak się zachowywać. Potrzebuje troche socjalizacji.. Inne psiury też jej duzo pomogą w nabieraniu doswiadczenia zyciowego ;) Quote
Dzika_Figa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Olu, a może byś tak tytuł zmieniła...? Quote
olalolaa Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Olu, a może byś tak tytuł zmieniła...? Juz ;) na razie nie mam pomysłu na inny, jak ktoś coś wymyśli to pisać ;) Quote
dara9 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Czekoladko biegnij do góry może ktoś Cię wypatrzy jeszcze przed kąpielą :D Quote
danka4u1 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Śliczna Czekoladka w locie!! I ten ogon ! Quote
olalolaa Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Ogon ma wielki i puchaty, skołtuniony chyba jeszcze troche, jak taki lisek wygląda :):) Quote
olalolaa Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Nowy baner dla Chanelki , podlinkowany :) Quote
Awit Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Wg mnie w tytule lepiej by było, gdyby było "pierwszy i jedyny domek". Bo samo "pierwszy" budzi skojarzenie, że będzie i drugi i trzeci<tfu> Quote
olalolaa Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Awit napisał(a):Wg mnie w tytule lepiej by było, gdyby było "pierwszy i jedyny domek". Bo samo "pierwszy" budzi skojarzenie, że będzie i drugi i trzeci<tfu> ok, poprawiam :) Quote
ULKA12 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Chanel juz po kąpieli i nie powiem aby to była jej ulubiona czynność, ona była mokra, ja byłam mokra i cała łazienka była mokra:diabloti: Ale przeżyliśmy. Zużyłam na nią prawie całą buteleczkę szamponu a najwięcej to na ten piekielny ogon, bez przerwy z niej leciała czarna maź i tony włosów, teraz młoda schnie, po południu czeka ją jeszcze szczotkowanie. Od razu uprzedzam część ogona niestety będzie do wycięcia bo tam głęboko to są całe dredy:shake: Co ona mi robi:crazyeye: LUDZIE! Zawsze trzeba po nich poprawiać! To marna namiastka tego co spłynęło z Chanelki To ty mnie tak urządziłaś, zapamiętam to sobie:mad: Quote
olalolaa Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 O jejciu! :) Ale jaka poprawa odrazu, ciemniejsza, bo moze i mokra, ale widac ze iersc czysta i lśniąca, bez kurzu! Ulka bardzo dziękujemy ze sie tym zajełas, w ogole podjęłaś! :) Quote
ULKA12 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Troszkę ją wyczesałam ale tam jest dużo roboty, teraz Chanel wygląda tak, zdjęcie nie najlepsze bo zaczęło padać Quote
olalolaa Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Ja widze dużą poprawe, ma ładniutkie futerko :) Niezle musiała byc brudna jak mowisz ze cały czas czarna woda leciała.. masakra. Ja jak ją odwiedze to mogę się nią zajac, obcinam swoje dwa psy, mam troche wprawy ;) Zebys juz sobie tym głowy nie zawracała :) Quote
ULKA12 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Jej nie trzeba obcinać, wystarczy wyczesać, ja sama mam z tym problem bo ją jedną ręką trzeba trzymać, druga ręka czesze a jeszcze by się trzecia ręka przydała aby przytrzymać aby ją nie szarpać. Teraz Chanelka w dotyku jest strasznie mięciutka i błyszczy się bardzo, może teraz tego nie było widac ale jak w południe słoneczko zaświeciło to było widać. Quote
zuzlikowa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Wybaczcie,ze tak rzadko...ale znowu trafiam na cudne fotki...i wspaniałą kąpiel! Pięknie Chanelka wygląda...nie umiem przestać podziwiać tego niezwykłego pobłysku jej sierści...niezwykły!A ten wymowny błysk w oku...to ci dziewczyna!! Quote
danka4u1 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Chanelka cudna po tym SPA, ale praca musiała być niezła...Czego się jednak nie robi dla urody?? Quote
Awit Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Jak dziewczyna śliczna to i w kąpieli śliczna będzie:-) Quote
dara9 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 I co mi przyszło oglądać w poniedziałkowy poranek - piękną Chanelkę po kąpieli! Jest kolosalna różnica! Dobrze, że Chanelka dostała swoją szansę i trafiła do dt bo jak niby taki schroniskowy kołtunek miał znaleźć dom? ;) Quote
zuzlikowa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Pokaż się piekna i niezwykła...nowy tydzień się zaczął i niech przyniesie Ci domek!!! Quote
dara9 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 zuzlikowa napisał(a):Pokaż się piekna i niezwykła...nowy tydzień się zaczął i niech przyniesie Ci domek!!! Dokładnie! Chanelko pokazuj się piękna! I domek też niech się pokaże! Quote
Recommended Posts