Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmiana jest niesamowita, sunia przychodzi na zawołanie bardzo się pilnuje aby nie stracić mnie z oczu, czasami jednak widzę, że za bardzo interesuje się bramą tak jakby chciała sobie zrobić wycieczkę.

Posted

Żadnych wycieczek!
Niech jej Pucek w ramach pokuty zrobi pogadankę o fatalnych skutkach samowolnych wycieczek...
Dziewczynka jest przeurocza - nie mogę się doczekać, aż ją zobaczymy wykąpaną i wyczesaną - powinna błyskawicznie znaleźć dom.

Posted

Na kąpiel szykuje się na niedzielę, przemyślałam sobie wszystko i wolałabym aby mi nie brykała za bardzo w wannie, bo mogłabym jej nie utrzymać:evil_lol:. Pucek świadczy swoim wyglądem jak kończą się tego typu samowolki:mad:

Posted

Ślicznotka moja :) A tęsknie jakos za nia, chyba niedługo sie wybiore odwiedzić panne! Super ze jest grzeczna i z dnia na dzień jakas zmiana, ona była/jest po prostu wystarszona nowym miejscem, nie wie pewnie nawet jak się zachowywać. Potrzebuje troche socjalizacji.. Inne psiury też jej duzo pomogą w nabieraniu doswiadczenia zyciowego ;)

Posted

Awit napisał(a):
Wg mnie w tytule lepiej by było, gdyby było "pierwszy i jedyny domek".
Bo samo "pierwszy" budzi skojarzenie, że będzie i drugi i trzeci<tfu>

ok, poprawiam :)

Posted

Chanel juz po kąpieli i nie powiem aby to była jej ulubiona czynność, ona była mokra, ja byłam mokra i cała łazienka była mokra:diabloti: Ale przeżyliśmy. Zużyłam na nią prawie całą buteleczkę szamponu a najwięcej to na ten piekielny ogon, bez przerwy z niej leciała czarna maź i tony włosów, teraz młoda schnie, po południu czeka ją jeszcze szczotkowanie. Od razu uprzedzam część ogona niestety będzie do wycięcia bo tam głęboko to są całe dredy:shake:

Co ona mi robi:crazyeye:

LUDZIE! Zawsze trzeba po nich poprawiać!

To marna namiastka tego co spłynęło z Chanelki

To ty mnie tak urządziłaś, zapamiętam to sobie:mad:

Posted

O jejciu! :) Ale jaka poprawa odrazu, ciemniejsza, bo moze i mokra, ale widac ze iersc czysta i lśniąca, bez kurzu! Ulka bardzo dziękujemy ze sie tym zajełas, w ogole podjęłaś! :)

Posted

Ja widze dużą poprawe, ma ładniutkie futerko :) Niezle musiała byc brudna jak mowisz ze cały czas czarna woda leciała.. masakra. Ja jak ją odwiedze to mogę się nią zajac, obcinam swoje dwa psy, mam troche wprawy ;) Zebys juz sobie tym głowy nie zawracała :)

Posted

Jej nie trzeba obcinać, wystarczy wyczesać, ja sama mam z tym problem bo ją jedną ręką trzeba trzymać, druga ręka czesze a jeszcze by się trzecia ręka przydała aby przytrzymać aby ją nie szarpać. Teraz Chanelka w dotyku jest strasznie mięciutka i błyszczy się bardzo, może teraz tego nie było widac ale jak w południe słoneczko zaświeciło to było widać.

Posted

Wybaczcie,ze tak rzadko...ale znowu trafiam na cudne fotki...i wspaniałą kąpiel!
Pięknie Chanelka wygląda...nie umiem przestać podziwiać tego niezwykłego pobłysku jej sierści...niezwykły!A ten wymowny błysk w oku...to ci dziewczyna!!

Posted

I co mi przyszło oglądać w poniedziałkowy poranek - piękną Chanelkę po kąpieli! Jest kolosalna różnica! Dobrze, że Chanelka dostała swoją szansę i trafiła do dt bo jak niby taki schroniskowy kołtunek miał znaleźć dom? ;)

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Pokaż się piekna i niezwykła...nowy tydzień się zaczął i niech przyniesie Ci domek!!!

Dokładnie!
Chanelko pokazuj się piękna! I domek też niech się pokaże!