elcia456 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Na początku chcielibyśmy się przywitać. Mam na imię Ela , mam 14 lat .Kocham psiaki i to z nimi chciałabym zaplanować moją dalszą przyszłość.Lubię także jeździć konno oraz robić fotki. To może tyle o mnie:roll: a teraz parę słów o mojej suczce: Sonia to owczarek niemiecki maści czarno podpalanej. Będzie miała 5 lat skończone w maju. Jest wiecznym szczeniakiem, wulkanem energii i wielkim pieszczochem. Niestety ,ale niezbyt lubi psy. Powoli jej już przechodzi i lubimy się zaprzyjaźniać z innymi psiakami Uwielbiam robić jej fotki dlatego nie raz, nie dwa tutaj zawitamy Sonia jest bardzo pojętnym psiakiem, lubimy razem uczyć się sztuczek oraz trenować Agality no i trochę Frisbee ( na razie na podwórkowe i spacerowe czasami), a agality trenujemy w Baritusie. Mieszkamy pod Warszawą w Milanówku. Wstawię parę fotek: Quote
Zuzia&Snoopy Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Hej! Witamy koleżankę z treningów:D I prosimy o więcej zdjęć! Quote
elcia456 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Zuzia&Snoopy']Hej! Witamy koleżankę z treningów:D I prosimy o więcej zdjęć![/QUOTE] A Witamy !!! :multi: Dziękujemy ,że nas odwiedziliście:lol: Quote
elcia456 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Nie mam świeżych zdjęć, ale jakieś wstawię :) Sonia z Dropsem na spacerku ;] Quote
Zuzia&Snoopy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 http://img22.imageshack.us/img22/5323/dsc00735resize.jpg cudne turlanko:D Ach jak ja tęsknię za taką pogodą! Wy cały czas chodzicie na treningi? Bo my mamy przerwę już chyba 2 miesięczną...:( Quote
elcia456 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Zuzia&Snoopy']http://img22.imageshack.us/img22/5323/dsc00735resize.jpg cudne turlanko:D Ach jak ja tęsknię za taką pogodą! Wy cały czas chodzicie na treningi? Bo my mamy przerwę już chyba 2 miesięczną...:( Dziękujemy :lol: Dzisiaj też byłyśmy na treningu, ale trenujemy już w innej grupie:oops: Wy macie na 10.30 ,a mnie przenieśli na 14.00 tam lepiej Sonia dogaduje się z psiakami:loveu: Jutro wyjeżdżamy z Sonią w góry:multi: Popstrykam jej dużo fotek będzie co wstawić:eviltong: Quote
Zuzia&Snoopy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Łeee to szkoda ale lepiej dla Soni. Miłego wyjazdu! Czekamy na fotki:) A masz jakieś agilitowe? Quote
elcia456 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Zuzia&Snoopy']Łeee to szkoda ale lepiej dla Soni. Miłego wyjazdu! Czekamy na fotki:) A masz jakieś agilitowe?[/QUOTE] Dla Soni o wiele lepiej;) Ale za to nie będziemy się widywać:-( Mam nadzieję ,że wybierzemy się kiedyś na spacerek:razz: Z Agility mam, ale nie mam:angryy: Bo zapisałam na aparacie jako RAW i nie da się tego zmienić na jpg:shake: Quote
Zuzia&Snoopy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='elcia456']Dla Soni o wiele lepiej;) Ale za to nie będziemy się widywać:-( Mam nadzieję ,że wybierzemy się kiedyś na spacerek:razz: Z Agility mam, ale nie mam:angryy: Bo zapisałam na aparacie jako RAW i nie da się tego zmienić na jpg:shake:[/QUOTE] Też mam taką nadzieję:razz: Tylko na razie mam strasznie dużo nauki ale w wakacje będę miała mnóstwo wolnego czasu:D Szkoda...a imageshack nie przyjmuje RAWów? Quote
elcia456 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Zuzia&Snoopy']Też mam taką nadzieję:razz: Tylko na razie mam strasznie dużo nauki ale w wakacje będę miała mnóstwo wolnego czasu:D Szkoda...a imageshack nie przyjmuje RAWów?[/QUOTE] W wakacje to jak najbardziej :) A nie wiem sprawdzę może się uda :P Też mam trochę waszych fotek z treningu, chyba :) Quote
Infortune. Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Wpadamy z rewizytą! :cool3: Bardzo fajna sunia, strasznie fajne zdjęcie http://img519.imageshack.us/img519/9261/dsc01120resize.jpg :loveu: Zróbcie sobie jakiś odnośnik w podpisie bo ciężko do Was trafić. ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Będziecie jutro na treningu? Czy dopiero jutro wracacie z wakacji? Bo chyba mamy razem trening na 14:D Dzisiaj byliśmy pierwszy raz po dwumiesięcznej przerwie. Rzeczywiście fajnie się skacze i śnieg nie przeszkadza:) Fajnie jakby Ci się udało wstawić te agilitowe zdjęcia:) Quote
elcia456 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='Infortune.']Wpadamy z rewizytą! :cool3: Bardzo fajna sunia, strasznie fajne zdjęcie http://img519.imageshack.us/img519/9261/dsc01120resize.jpg :loveu: Zróbcie sobie jakiś odnośnik w podpisie bo ciężko do Was trafić. ;) Witamy :) Dziękujemy za odwiedziny :P Quote
elcia456 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Będziecie jutro na treningu? Czy dopiero jutro wracacie z wakacji? Bo chyba mamy razem trening na 14:D Dzisiaj byliśmy pierwszy raz po dwumiesięcznej przerwie. Rzeczywiście fajnie się skacze i śnieg nie przeszkadza:) Fajnie jakby Ci się udało wstawić te agilitowe zdjęcia:) Wczoraj wróciliśmy bardzo późno, ale za to wyjazd się udał Z przykrością muszę powiedzieć, ale nie mam zbytnio zdjęć nie miałam wogule czasu :( Quote
elcia456 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Witam was wszystkich po dużej mojej nie obecności. Ale niestety nie mam czasu żeby wstawiać fotki no i też mam brak fotek bo gdzieś posiałam kabelek od aparatu :( Quote
elcia456 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Mam złą i dobrą wiadomość. Nie wiem od której zacznę ,ale chyba od tej dobrej :) W kwietniu przyjeżdża do nas nowy członek rodziny. Suczka owczarek australijski z Czech Guinevra Svěží vítr :) A zła wiadomość jest taka że Sonia ma problemy ze stawami i musi teraz się oszczędzać :( Quote
elcia456 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 A oto fotki Guinevry Svěží vítrjak dorasta :) Niestety jeszcze imienia jej nie wymyśliłam ,ale myślę. Chyba że macie jakieś swoje propozycje :P To są fotki jak miała 2 dni :) W wieku 1 tygodnia 2 tygodnie :D Quote
elcia456 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 A teraz wstawię Soni fotki żeby nie było ,że wstawiamy tylko małej. Mam jakieś stare fotki ,ale zawsze coś:eviltong: Po treningu odpoczynek;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ależ Ci zazdroszczę! Aussik to moje marzenie na równi z drugim beaglem i borderem ale moi rodzice nigdy nie zgodzą się na drugiego psa...Śliczna! Umaszczenie też ma cudowne! Przyszłość agilitowa oczywiście?;) Zdrówka dla Soni! Quote
elcia456 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Nie dziękujemy żeby nie zapeszyć:oops: No a jak Agility będziemy trenować i Frisbee no i na wystawy będziemy jeździć :multi: Mam nadzieję ,że uda się jeszcze Soni jeszcze wyleczyć te stawy. Jeżeli nie to nie będziemy trenowały Agility:-( Quote
elcia456 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Dodaje nową porcję fotek Guinevry i jej rodzeństwa :loveu: 14.03 skończy już miesiąc;) Po środku jest Guinevra a obok niej są siostrzyczki:eviltong: Jaka poważna:razz: Guinevra oczywiście siedzi na czatach a reszta odpoczywa :diabloti: A teraz cała gromadka:multi: Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Już ją kocham:loveu: A imię już ma wymyślone? (ona jest maści blue merle?) Quote
elcia456 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Tak ona jest maści blue merle:cool3: Imię wymyśliłam"Sweet" ale nie wiem czy do niej pasuje?:razz: Może ty masz jakiś pomysł na imię dla niej:eviltong: Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Pasuje do niej bo jest rzeczywiście niesamowicie słodka!:) To kiedy zawita do Twojego domu? Hmm...ja żadnego pomysłu nie mam ale pomyślę;) Quote
Recommended Posts