Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na początku chcielibyśmy się przywitać. Mam na imię Ela , mam 14 lat .Kocham psiaki i to z nimi chciałabym zaplanować moją dalszą przyszłość.Lubię także jeździć konno oraz robić fotki. To może tyle o mnie:roll: a teraz parę słów o mojej suczce:
Sonia to owczarek niemiecki maści czarno podpalanej. Będzie miała 5 lat skończone w maju. Jest wiecznym szczeniakiem, wulkanem energii i wielkim pieszczochem. Niestety ,ale niezbyt lubi psy. Powoli jej już przechodzi i lubimy się zaprzyjaźniać z innymi psiakami Uwielbiam robić jej fotki dlatego nie raz, nie dwa tutaj zawitamy
Sonia jest bardzo pojętnym psiakiem, lubimy razem uczyć się sztuczek oraz trenować Agality no i trochę Frisbee ( na razie na podwórkowe i spacerowe czasami), a agality trenujemy w Baritusie. Mieszkamy pod Warszawą w Milanówku. Wstawię parę fotek:

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']Hej! Witamy koleżankę z treningów:D I prosimy o więcej zdjęć![/QUOTE]

A Witamy !!! :multi:
Dziękujemy ,że nas odwiedziliście:lol:

Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']http://img22.imageshack.us/img22/5323/dsc00735resize.jpg cudne turlanko:D Ach jak ja tęsknię za taką pogodą!
Wy cały czas chodzicie na treningi? Bo my mamy przerwę już chyba 2 miesięczną...:(

Dziękujemy :lol:
Dzisiaj też byłyśmy na treningu, ale trenujemy już w innej grupie:oops:
Wy macie na 10.30 ,a mnie przenieśli na 14.00 tam lepiej Sonia dogaduje się z psiakami:loveu:
Jutro wyjeżdżamy z Sonią w góry:multi:
Popstrykam jej dużo fotek będzie co wstawić:eviltong:

Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']Łeee to szkoda ale lepiej dla Soni.
Miłego wyjazdu! Czekamy na fotki:) A masz jakieś agilitowe?[/QUOTE]
Dla Soni o wiele lepiej;) Ale za to nie będziemy się widywać:-(
Mam nadzieję ,że wybierzemy się kiedyś na spacerek:razz:
Z Agility mam, ale nie mam:angryy: Bo zapisałam na aparacie jako RAW i nie da się
tego zmienić na jpg:shake:

Posted

[quote name='elcia456']Dla Soni o wiele lepiej;) Ale za to nie będziemy się widywać:-(
Mam nadzieję ,że wybierzemy się kiedyś na spacerek:razz:
Z Agility mam, ale nie mam:angryy: Bo zapisałam na aparacie jako RAW i nie da się
tego zmienić na jpg:shake:[/QUOTE]

Też mam taką nadzieję:razz: Tylko na razie mam strasznie dużo nauki ale w wakacje będę miała mnóstwo wolnego czasu:D
Szkoda...a imageshack nie przyjmuje RAWów?

Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']Też mam taką nadzieję:razz: Tylko na razie mam strasznie dużo nauki ale w wakacje będę miała mnóstwo wolnego czasu:D
Szkoda...a imageshack nie przyjmuje RAWów?[/QUOTE]

W wakacje to jak najbardziej :)
A nie wiem sprawdzę może się uda :P
Też mam trochę waszych fotek z treningu, chyba :)

Posted

Będziecie jutro na treningu? Czy dopiero jutro wracacie z wakacji? Bo chyba mamy razem trening na 14:D Dzisiaj byliśmy pierwszy raz po dwumiesięcznej przerwie. Rzeczywiście fajnie się skacze i śnieg nie przeszkadza:) Fajnie jakby Ci się udało wstawić te agilitowe zdjęcia:)

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Będziecie jutro na treningu? Czy dopiero jutro wracacie z wakacji? Bo chyba mamy razem trening na 14:D Dzisiaj byliśmy pierwszy raz po dwumiesięcznej przerwie. Rzeczywiście fajnie się skacze i śnieg nie przeszkadza:) Fajnie jakby Ci się udało wstawić te agilitowe zdjęcia:)

Wczoraj wróciliśmy bardzo późno, ale za to wyjazd się udał
Z przykrością muszę powiedzieć, ale nie mam zbytnio zdjęć nie miałam wogule czasu :(

• 4 weeks later...
Posted

Witam was wszystkich po dużej mojej nie obecności.
Ale niestety nie mam czasu żeby wstawiać fotki no i też mam brak fotek bo gdzieś posiałam kabelek od aparatu :(

Posted

Mam złą i dobrą wiadomość.
Nie wiem od której zacznę ,ale chyba od tej dobrej :)
W kwietniu przyjeżdża do nas nowy członek rodziny.
Suczka owczarek australijski z Czech Guinevra Svěží vítr :)
A zła wiadomość jest taka że Sonia ma problemy ze stawami i musi teraz się oszczędzać :(

Posted

A oto fotki Guinevry Svěží vítrjak dorasta :)
Niestety jeszcze imienia jej nie wymyśliłam ,ale myślę. Chyba że macie jakieś swoje propozycje :P

To są fotki jak miała 2 dni :)

W wieku 1 tygodnia

2 tygodnie :D

Posted

Ależ Ci zazdroszczę! Aussik to moje marzenie na równi z drugim beaglem i borderem ale moi rodzice nigdy nie zgodzą się na drugiego psa...Śliczna! Umaszczenie też ma cudowne! Przyszłość agilitowa oczywiście?;)
Zdrówka dla Soni!

Posted

Nie dziękujemy żeby nie zapeszyć:oops:
No a jak Agility będziemy trenować i Frisbee no i na wystawy będziemy jeździć :multi:
Mam nadzieję ,że uda się jeszcze Soni jeszcze wyleczyć te stawy.
Jeżeli nie to nie będziemy trenowały Agility:-(

Posted

Dodaje nową porcję fotek Guinevry i jej rodzeństwa :loveu:
14.03 skończy już miesiąc;)

Po środku jest Guinevra a obok niej są siostrzyczki:eviltong:

Jaka poważna:razz:

Guinevra oczywiście siedzi na czatach a reszta odpoczywa :diabloti:

A teraz cała gromadka:multi:

Posted

Tak ona jest maści blue merle:cool3:
Imię wymyśliłam"Sweet" ale nie wiem czy do niej pasuje?:razz:
Może ty masz jakiś pomysł na imię dla niej:eviltong: