Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beniacz']Co słychać u Rudusia, bardzo proszę o nowe wiadomości. Zwracam się także z prośbą uaktualnienie rozliczeń.

Pozdrawiam Benia[/QUOTE]

Postram się zrobić rozliczenie dziś nocą.

[quote name='yumanji']U Rudusia bez zmian.Robilam zdjecia w weekend,wrzuce.Wczoraj troszke Rudusia przystrzyglam,bo zarosl okropnie.[/QUOTE]

Dziękuję yumanji!

Posted

Ruduś ma się świetnie. W ogóle się nie zmienił przez ponad rok! No może gorzej słyszy, ale to już wiek ;)

Zdjęcia w dzisiaj:

Ruduś tuptuś, chodzi swoimi psimi ścieżkami:

Ruduś łakomczuch i smakołyki!

A niedługo wkleję filmik.

Posted

[video=youtube;HG93JSgQkEM]http://www.youtube.com/watch?v=HG93JSgQkEM[/video]

[video=youtube;VtqkPmV2Fw8]http://www.youtube.com/watch?v=VtqkPmV2Fw8[/video]

[video=youtube;uuVdeUAB8gE]http://www.youtube.com/watch?v=uuVdeUAB8gE[/video]

Posted

Ale Ruduś zadowolony z gnacikiem! A złe baby psu dokuczają :diabloti:

Z mozołem uzupełniłam rozliczenie, nie wiem, czy nie jest pokręcone, będę musiała jeszcze później wszystko sprawdzić.
Jak widać, wynika z niego, że Ruduś jest sporym minusie. Parę razy zdarzyło się, że dopłaciłam do hoteliku z własnej kieszeni.
Uznaję te dopłaty za swoje wpłaty jendorazowe, ale nie wiem ile tego było i muszę policzyć, zanim je ujmę w rozliczeniu. Tak więc spokojnie, na koncie psiaków nie ma debetu.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Ale Ruduś zadowolony z gnacikiem! A złe baby psu dokuczają :diabloti:[/QUOTE]

Hehe, złe baby dokuczały tak tylko delikatnie :lol: Co by tu ciotkom pokazać, że Ruduś to nie taki "biedny, niewidomy piesek" :evil_lol: On umie sobie doskonale poradzić w stadzie. Na filmikach nie bardzo słychać, ale on powarkuje przy kości co chwilkę, tak na wszelki wypadek, żeby żadnemu psu do głowy nie przyszło podejść i ukraść :diabloti: Dwa młode, prężne psiaki nie miały szans :lol:

Posted

[quote name='Bonsai']O, yumanji ma okulary! :)[/QUOTE]

Ma okulary,bo ma ciagle zapalenie spojowek i musiala odstawic kontakty.Ale w pewnym wieku kazdy zaczyna nosic pingle,nie boj sie!:evil_lol:
A w ogole to jestescie prosieta,bo myslalam,ze uslysze chor ochow i achow dot "biednego "Rudusia,a tu jakos cichutko i slabiutko.Gdzie rzesza fanow?

Posted

Ruduś! nie daj się męczącym babom! Warcz na patysia, niech wie, gdzie jego miejsce ;)

Ps. Dzika_Figo - chyba się ciut zdenerwujesz... ale wydaje mi się, że rozliczenie Ci się nie zapisało... tzn ostatnia aktualizacja postu jest z listopada.

Posted

[quote name='Ra_dunia'] Dzika_Figo - chyba się ciut zdenerwujesz... ale wydaje mi się, że rozliczenie Ci się nie zapisało... tzn ostatnia aktualizacja postu jest z listopada.[/QUOTE]

Całe szczęście mam to zapisane w komputerze... Zaraz przekleję!

Posted

[quote name='yumanji']Ma okulary,bo ma ciagle zapalenie spojowek i musiala odstawic kontakty.Ale w pewnym wieku kazdy zaczyna nosic pingle,nie boj sie!:evil_lol:
[/QUOTE]

Nie strasz, jak ja założę swoje pingle, to brrr...! Mam -8,0 dioptrii .

Ale zapalenia spojówek współczuję.

Posted

I my teraz stoimy przed faktem umieszczenia psiaka w hoteliku - najprawdopodobniej dożywotnio... I nie mamy żadnych deklaracji...

Przerażona jestem, bo Sebek jest praktycznie nieadopcyjny.....

Posted

Deklaracja na Lapsa i Rudusia na luty poszła na ich konta, na marzec przenoszę deklarację LAPSIKA Rudusiowi w całości, czyli od marca będzie miał ode mnie stałą deklarację 30 zł, może wraz z Lapsiową deklaracją przejdzie na niego ciut adopcyjnego szczęścia!!

Może jeszcze ktoś pomoże w ten sposób utrzymać tego rudaska? po 15 postaram sie dorzucić też coś jednorazowo

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Ja dzisiaj zrobiłam przelew do Ciebie Figo.

Super, dziękuję w imieniu Rudusia.
A jakie masz z danie w kwestii zmiany konta?
Wolałabym wiedzieć, że się zgadzacie, zanim przekażę finanse Gazzy.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Na wątku Lapsa Gazzy zgłosiła chęć przejęcia opieki nad finansami Rudusia.
Proszę deklarowiczów o opinię w tej kwestii.

Figo, ja nie mam najmniejszych zastrzezen, co do prowadzenia finansow przez Ciebie.
Zabrałam głos na watku Lapsa, bo zrozumiałam, ze chcesz przekazac komus funkcje skarbnika.
Jesli dalej mozesz skarbnikowac to nie ma sensu tego zmieniac.:lol:
Chciałam tez przeniesc od marca swoja deklaracja z Lapsa na Rudusia. Nie jest to niestety zawrotna kwota:oops: