Ra_dunia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Domyślam się ;) ale tak czy inaczej, nie fajnie mieć długi... Quote
beniacz Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Co słychać u Rudusia, bardzo proszę o nowe wiadomości. Zwracam się także z prośbą uaktualnienie rozliczeń. Pozdrawiam Benia Quote
yumanji Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 U Rudusia bez zmian.Robilam zdjecia w weekend,wrzuce.Wczoraj troszke Rudusia przystrzyglam,bo zarosl okropnie. Quote
Dzika_Figa Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='beniacz']Co słychać u Rudusia, bardzo proszę o nowe wiadomości. Zwracam się także z prośbą uaktualnienie rozliczeń. Pozdrawiam Benia[/QUOTE] Postram się zrobić rozliczenie dziś nocą. [quote name='yumanji']U Rudusia bez zmian.Robilam zdjecia w weekend,wrzuce.Wczoraj troszke Rudusia przystrzyglam,bo zarosl okropnie.[/QUOTE] Dziękuję yumanji! Quote
bric-a-brac Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ruduś ma się świetnie. W ogóle się nie zmienił przez ponad rok! No może gorzej słyszy, ale to już wiek ;) Zdjęcia w dzisiaj: Ruduś tuptuś, chodzi swoimi psimi ścieżkami: Ruduś łakomczuch i smakołyki! A niedługo wkleję filmik. Quote
bric-a-brac Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [video=youtube;HG93JSgQkEM]http://www.youtube.com/watch?v=HG93JSgQkEM[/video] [video=youtube;VtqkPmV2Fw8]http://www.youtube.com/watch?v=VtqkPmV2Fw8[/video] [video=youtube;uuVdeUAB8gE]http://www.youtube.com/watch?v=uuVdeUAB8gE[/video] Quote
Dzika_Figa Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Ale Ruduś zadowolony z gnacikiem! A złe baby psu dokuczają :diabloti: Z mozołem uzupełniłam rozliczenie, nie wiem, czy nie jest pokręcone, będę musiała jeszcze później wszystko sprawdzić. Jak widać, wynika z niego, że Ruduś jest sporym minusie. Parę razy zdarzyło się, że dopłaciłam do hoteliku z własnej kieszeni. Uznaję te dopłaty za swoje wpłaty jendorazowe, ale nie wiem ile tego było i muszę policzyć, zanim je ujmę w rozliczeniu. Tak więc spokojnie, na koncie psiaków nie ma debetu. Quote
bric-a-brac Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Dzika_Figa']Ale Ruduś zadowolony z gnacikiem! A złe baby psu dokuczają :diabloti:[/QUOTE] Hehe, złe baby dokuczały tak tylko delikatnie :lol: Co by tu ciotkom pokazać, że Ruduś to nie taki "biedny, niewidomy piesek" :evil_lol: On umie sobie doskonale poradzić w stadzie. Na filmikach nie bardzo słychać, ale on powarkuje przy kości co chwilkę, tak na wszelki wypadek, żeby żadnemu psu do głowy nie przyszło podejść i ukraść :diabloti: Dwa młode, prężne psiaki nie miały szans :lol: Quote
yumanji Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Bonsai']O, yumanji ma okulary! :)[/QUOTE] Ma okulary,bo ma ciagle zapalenie spojowek i musiala odstawic kontakty.Ale w pewnym wieku kazdy zaczyna nosic pingle,nie boj sie!:evil_lol: A w ogole to jestescie prosieta,bo myslalam,ze uslysze chor ochow i achow dot "biednego "Rudusia,a tu jakos cichutko i slabiutko.Gdzie rzesza fanow? Quote
_Goldenek2 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ruduś jak widzę ma się super u Ciebie: zadbany i zadowolony psiak :). Quote
gazzy Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 No pięknie Ruduś wygląda :) Mamusię bardzo kocha :) Quote
Ra_dunia Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ruduś! nie daj się męczącym babom! Warcz na patysia, niech wie, gdzie jego miejsce ;) Ps. Dzika_Figo - chyba się ciut zdenerwujesz... ale wydaje mi się, że rozliczenie Ci się nie zapisało... tzn ostatnia aktualizacja postu jest z listopada. Quote
Dzika_Figa Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Ra_dunia'] Dzika_Figo - chyba się ciut zdenerwujesz... ale wydaje mi się, że rozliczenie Ci się nie zapisało... tzn ostatnia aktualizacja postu jest z listopada.[/QUOTE] Całe szczęście mam to zapisane w komputerze... Zaraz przekleję! Quote
Bonsai Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='yumanji']Ma okulary,bo ma ciagle zapalenie spojowek i musiala odstawic kontakty.Ale w pewnym wieku kazdy zaczyna nosic pingle,nie boj sie!:evil_lol: [/QUOTE] Nie strasz, jak ja założę swoje pingle, to brrr...! Mam -8,0 dioptrii . Ale zapalenia spojówek współczuję. Quote
_Aga_ Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 I my teraz stoimy przed faktem umieszczenia psiaka w hoteliku - najprawdopodobniej dożywotnio... I nie mamy żadnych deklaracji... Przerażona jestem, bo Sebek jest praktycznie nieadopcyjny..... Quote
Dzika_Figa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Kochani, bardzo proszę o wpłaty! Do tej pory za pobyt Rudusia w Marcu udało mi się zapłacić tylko 60 zł!!!! Quote
Ra_dunia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Pustki w skarpecie - wpłaty pilnie potrzebne! Quote
2010 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 On ma też banerek...Trzeba go pokazać i zrobić bazarki... Kto zrobi to dodam fanty...Czekam na pm...Pozdrawiam Quote
TERESA BORCZ Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Deklaracja na Lapsa i Rudusia na luty poszła na ich konta, na marzec przenoszę deklarację LAPSIKA Rudusiowi w całości, czyli od marca będzie miał ode mnie stałą deklarację 30 zł, może wraz z Lapsiową deklaracją przejdzie na niego ciut adopcyjnego szczęścia!! Może jeszcze ktoś pomoże w ten sposób utrzymać tego rudaska? po 15 postaram sie dorzucić też coś jednorazowo Quote
Dzika_Figa Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Na wątku Lapsa Gazzy zgłosiła chęć przejęcia opieki nad finansami Rudusia. Proszę deklarowiczów o opinię w tej kwestii. Quote
Ra_dunia Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ja dzisiaj zrobiłam przelew do Ciebie Figo. Quote
Dzika_Figa Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Ra_dunia napisał(a):Ja dzisiaj zrobiłam przelew do Ciebie Figo. Super, dziękuję w imieniu Rudusia. A jakie masz z danie w kwestii zmiany konta? Wolałabym wiedzieć, że się zgadzacie, zanim przekażę finanse Gazzy. Quote
bela51 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Na wątku Lapsa Gazzy zgłosiła chęć przejęcia opieki nad finansami Rudusia. Proszę deklarowiczów o opinię w tej kwestii. Figo, ja nie mam najmniejszych zastrzezen, co do prowadzenia finansow przez Ciebie. Zabrałam głos na watku Lapsa, bo zrozumiałam, ze chcesz przekazac komus funkcje skarbnika. Jesli dalej mozesz skarbnikowac to nie ma sensu tego zmieniac.:lol: Chciałam tez przeniesc od marca swoja deklaracja z Lapsa na Rudusia. Nie jest to niestety zawrotna kwota:oops: Quote
Recommended Posts