yumanji Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Nic sie nie dzieje,to jedno oko takie jest. Quote
Ra_dunia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 No to dobrze :) bo się zaczęłam martwić. Jakoś nie zwróciłam na to uwagi przy innych zdjęciach. Quote
ladygut Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Pamiętam Rudusia .... ale widok obecny ze zdjęć przedstawia radosnego i zadbanego psa.To cieszy :) Quote
yumanji Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 A poza tym ,to musze powiedziec,ze Jego zachowanie rowniez niesamowicie sie zmienilo...kiedys byl taki szalenie zdystansowany,a teraz np rowniez przepada za dziecmi.Jak mlodszy ,Joachim wraca ze szkoly,to Rudus szaleje z radosci i skacze na Niego,zeby sie pomiziac.A mnie sie kiedys wydawalo,ze to taki pies,co ma w nosie ludzi. Quote
MagdaNS Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Bardzo cieszy to zachowanie Rudusia i że ma się z kim pomiziać :). Wysłałam dzisiaj swoje zaległe i bieżące deklaracje, razem 75 zł od czerwca do października, mam nadzieję, że konto do wpłat cały czas to samo :) Quote
Ra_dunia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Magda - to samo :) Co prawda Figa co chwilę zgłasza chęć oddania księgowości, ale jak do tej pory super sobie radzi :D Proszę jak się nasz Ruduś zmienił! Miziak przytulak normalnie :D Quote
_Goldenek2 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 I co z tego? Nadal biedak bezdomny.... chociaż on już chyba hotelik uznał za swoje miejsce na ziemi...... Quote
TERESA BORCZ Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 poszły własnie najnowsze przelewy na Rudusia i Lapsa Quote
Dzika_Figa Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Dziękuję, będę się zabierać znów do swojej ukochanej księgowości. Quote
wojtuś Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Witam odmienionego i przyjacielskiego Rudusia. Quote
Dzika_Figa Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 NO kurczę ostatnio nie wyrabiam z niczym... Quote
Ra_dunia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Zaglądam do Rudusia. Najważniejsze, że jest szczęśliwy. Quote
mari23 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 _Goldenek2 napisał(a):Tylko my odwiedzamy Rudaska :( Ra_dunia napisał(a):Zaglądam do Rudusia. Najważniejsze, że jest szczęśliwy. Rudusia spotkałam raz albo dwa w obornickim "hoteliku", zaglądam tu do niego często, bo bardzo mi zapadł w serce, ale cóż mogę napisać, jak pomóc nie potrafię.... w domu dwa ślepe staruszki, w tym jeden już prawie nie chodzi, reszta to albo stare, albo chore, albo jedno i drugie - totalnie nieadopcyjne "tymczasy", deklaracji na dogo nawet nie podliczam.... Quote
Dzika_Figa Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Dzięki, zrobię to cholerne rozliczenie. Quote
Ra_dunia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Figo - więcej optymizmu :D (znam ten ból... ;) ). Quote
_Goldenek2 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Wpłaciłam swoje deklaracje za XI i XII. Niestety, w związku z trudną sytuacją finansową mojej organizacji, muszę wycofać się od nowego roku z wszelkich deklaracji. Wybaczcie. Quote
Dzika_Figa Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Dziękujemy, Goldenku i rozumiemy. Kiepsko się zapowiada przyszły rok... Quote
ladygut Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Witam Poproszę o numer konta, na który można wpłacić dla Rudusia. Quote
Dzika_Figa Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 ladygut napisał(a):Witam Poproszę o numer konta, na który można wpłacić dla Rudusia. Poszedł priv. Dziękujemy. Quote
TERESA BORCZ Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 poszedł przelew na oba psiaki na listopad, może nowy rok przyniesie lepsze wieści, Quote
jadwiga Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 bardzo mi przykro,ale nie jestem w stanie opłacić deklaracji za listopad i grudzień, z przyczyn ode mnie niezależnych...postaram się wyrównać w styczniu...bardzo przepraszam... Quote
Dzika_Figa Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Damy jakoś radę, cokolwiek by się nie działo. Ciągle coś mi przeszkadza w robieniu rozliczenia... Quote
Recommended Posts