Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

adkaaaaa5 napisał(a):
jutro jedziemy na wizyte przedadopcyjna tak ok. godz. 16:00, napisze co i jak po wizycie :)

:loveu:Dziękujemy i prosimy o wiadomości z wizyty:loveu:

Posted

Pojechałysmy na wizyte do tej Pani, która chce przygarnąc Capri. Zadzwonilam domofonem i zapytałam czy mogłabym przeprowadzić wizytę przedadopcyjną jednak pani powiedziała, ze dzisiaj nie... Ze mozemy przeprowadzić jutro, a najlepiej we wtorek pod wieczór. Pani Teresko czy moglaby mi Pani napisac na pw numer tel. do tamtej kobiety, ktora chce wziac Capri?

Posted

dziś dzwonia do mnie pani CZESŁAWA, nie ma zamiaru rezygnować z zamiaru adopcji CAPRI,, nagła sytuacja rodzinna , związana z problemem zdrowotnym, zmusza Ją do poszukania kogoś kto narazie na okres ok 2 tyg. przetrzyma sunię, aby nic sie jej w schronie nie stało, i jak sie unormuje sytuacja to ją zaraz zabierze .Narazie szuka rozwiązania problemu, i ja też i jak tylko cos wymysli. dopniemy sprawy transportu. Problem w tym, ze w czasie choroby domownika nie miałby suni kto w ciągu dnia wyprowadzić na spacer.Będziemy w kontakcie.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
dziś dzwonia do mnie pani CZESŁAWA, nie ma zamiaru rezygnować z zamiaru adopcji CAPRI,, nagła sytuacja rodzinna , związana z problemem zdrowotnym, zmusza Ją do poszukania kogoś kto narazie na okres ok 2 tyg. przetrzyma sunię, aby nic sie jej w schronie nie stało, i jak sie unormuje sytuacja to ją zaraz zabierze .Narazie szuka rozwiązania problemu, i ja też i jak tylko cos wymysli. dopniemy sprawy transportu. Problem w tym, ze w czasie choroby domownika nie miałby suni kto w ciągu dnia wyprowadzić na spacer.Będziemy w kontakcie.

Dzięki Tereniu za wiadomość
i jak pisze ick trzymamy kciuki za domek Capri:-)

Posted

Próbuje od wczoraj dodzwonić się do Pani Czesławy jednak cały czas łapie mnie poczta :( Jutro podjade osobiscie do tej Pani i umowie się konkretnie na dzien i godzine, bo inaczej nei moge sie dodzwonic...

Posted

adkaaaaa5 napisał(a):
Próbuje od wczoraj dodzwonić się do Pani Czesławy jednak cały czas łapie mnie poczta :( Jutro podjade osobiscie do tej Pani i umowie się konkretnie na dzien i godzine, bo inaczej nei moge sie dodzwonic...

Chyba dostałam jakis zły numer albo zle wpisałam i dlatego nie moglam sie dodzwonic. Dzisiaj byłam u tej Pani, ale była w pracy i osoba, ktora byla akurat w domu podała mi numer domowy, zadzwoniłam i umowilam sie na sobote na godz. 19 :)

Posted

adkaaaaa5 napisał(a):
Chyba dostałam jakis zły numer albo zle wpisałam i dlatego nie moglam sie dodzwonic. Dzisiaj byłam u tej Pani, ale była w pracy i osoba, ktora byla akurat w domu podała mi numer domowy, zadzwoniłam i umowilam sie na sobote na godz. 19 :)

ketunia napisał(a):
Miejmy nadzieję, że tym razem się uda.
Trzymam kciuki:)

Adka dziękujemy i trzymamy kciuki :-)

Posted

Jednak dobrze pamietałam, że pisała do mnie pani z Dzierżoniowa w sprawie adopcji Capri.
Jednak nie chciała abym odpisywała na tego maila. Podała mi nr telefonu (który niestety był ciągle wyłączony).
Ciekawa jestem czy to ta sama osoba...

Posted

ketunia napisał(a):
Jednak dobrze pamietałąm, że pisałą do mnie pani z Dzierżoniowa w sprawie adocji Capri.
Jednak nie chciała abym odpisywała na tego maila. Podała mi nr telefonu (który niestety był ciągle wyłączony).
Ciekawa jestem czy to ta sama osoba...

To ta sama osoba jednak cos z numerem jest nie tak, ja tez mialam ten, ktory był cały czas wyłaczony jednak okazało sie, ze jest jakas pomyłka w numerze i ta pani ma caly czas tel. wlaczony (bo dzwoni do niej taka druga pani, nie wiem kto to moze jej mama? rozmawialysmy z nia przez domofon i mowila, ze niemozliwe aby tamta pani, ktora chce Capri miala wył. tel, bo ona codziennie do niej dzwoni i jest ok.). Moze faktycznie wypadło cos tej Pani... Wiem, ze miala jakies problemy rodzinne. W rozmowie wydaje sie byc mila i chetna, aby przygarnac Capri. Po niedzieli sie zdzwonimy (mamy numer na dom.) i postaramy sie o ta wizyte, jesli kolejny raz sie nie uda to.... juz sama nie wiem...