gazzy Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Randa i Fibi !!! Wielkie dzięęęęęęki :):) Quote
Olga7 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Zapisuję wątek Capri choć .Zajrzę i podrzucę wątek seniorki .:p Quote
ketunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Capro bardo prosi o deklaracje. Masz szansę wyrwać się ze schroniska i ostatnie miesiące, lata spędzić u boku człowieka. Quote
Randa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Śliczna ta ,,starucha" dajcie ciotki po grosiku, należy jej się jakaś emerytura za te wszystkie lata trudu!!!!! Quote
AlfaLS Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Mam słabość do wszystkich staruszków i staruszek:lol:. Niestety na razie finansowo pomoc nie mogę ale jak tylko mi się coś zwolni Capri będzie zasilona;). Quote
Tymonka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Przepraszam za offa ale sprawa strasznie pilna : http://www.dogomania.pl/threads/180943-Dwie-maA-e-porzucone-istotki-mamy-tydzieA-pA-A-niej-czeka-je-schron Quote
Randa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Capri nadal prosi o zrzutkę na emeryturkę, ma już trochę latek, śpieszmy się kochani.... Quote
ketunia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Prawdopodobnie tak:( Nie wiadomo czy w tym tygodniu czy w przyszłym.. Capri niestety nie ma deklaracji na hotelik :( Quote
meganka5 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 :placz:och mój boszeee? a czemu eutanazja?( nie czytałm całego wątku) Quote
ketunia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Bo jest przepełnienie...a Capri jest starszym psiakim.:( Quote
meganka5 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 jezu mój ...aż serce się rwie:placz:...co chwila jakaś bieda...i tak mało cioteczek tu zagląda brak słow by wyrazić ból... tak mi przykro ale finansowo nie mogę już pomóc...:-( Quote
meganka5 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 a czy sunia jest gdzieś ogłaszana? mało nas tu zagląda... Quote
gazzy Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Spokojnie ;) Wszystko po kolei. Na razie Dog i Rudzik. Później reszta. Dog i Rudzik póki co na samym początku listy - wiesz jakiej :( Wet powiedział , że nie uśpi Capri , bo nie po to ją leczył , żeby teraz usypiać. Ale w każdej chwili może się odmienić... Quote
leonarda Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jeśli jest szansa na jakiś dom - przerzucam deklarację jednorazową z Węgielka/Bambo, jak pisałam na tamtym wątku (50 zł). Deklaracja stała - 30 zł. Mam nadzieję, że się zdąży przydać.. Quote
GoskaGoska Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 jejku widzę , tez masakra jak przepełnienie to usypiają , dobrze, ze wet choć jednego nie chce uśpić - u nas starszuków znów cała masa tak samo , a który ma iść pierwszy na odstrzał? ma wątek? ale w tytule napiszcie o eutanazji , bo przecież taki tytuł nie oddaje dramatu Quote
Recommended Posts