Elitesse Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 czy ktos wypatrzyl formularz zgloszenia na JH ? Quote
Elitesse Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 wyslalam zgloszenie meilem - i mily pan juz mi potwierdzil :) Quote
Shetanka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 a na którego maila wysłałaś? bo ja wysłałam wczoraj na info[małpa]zkwp.zgora.pl i nikt nie potwierdził.. Quote
Shetanka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 napisałam maila czy zgłoszenie przyjęte i dostałam odpowiedź. nikogo więcej nie będzie? oO Quote
Zuza i Noddy Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Shetanka napisał(a):napisałam maila czy zgłoszenie przyjęte i dostałam odpowiedź. nikogo więcej nie będzie? oO Pisałaś na tego maila co wyżej podałaś? Quote
Zuza i Noddy Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Mi może uda się być w niedziele ;) Quote
Shetanka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Pisałaś na tego maila co wyżej podałaś? Tak, odpowiedź dostałam dzień później. Quote
Hawanka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Zuza i Noddy jakiego psiaka macie???? Czy może w grupie 9 ?? Quote
Zuza i Noddy Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Hawanka napisał(a):Zuza i Noddy jakiego psiaka macie???? Czy może w grupie 9 ?? Ale chodzi o MP czy normalny ring? Quote
Hawanka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Ale chodzi o MP czy normalny ring? O normalny ;) Bo miałabym prożbe :) Quote
Zuza i Noddy Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Hawanka napisał(a):O normalny ;) Bo miałabym prożbe :) Na normalnym w sobotę, czyli wtedy kiedy IX wystawiam tylko cavalierkę w szczeniakach, chociaż to jeszcze pod znakiem zapytania, bo chyba cieczki dostała. W niedziele tez jestem. Quote
Hawanka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Na normalnym w sobotę, czyli wtedy kiedy IX wystawiam tylko cavalierkę w szczeniakach, chociaż to jeszcze pod znakiem zapytania, bo chyba cieczki dostała. W niedziele tez jestem. A mogłabyś cyknąc zdjecia Hawańczykom ????? Quote
Zuza i Noddy Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Hawanka napisał(a):A mogłabyś cyknąc zdjecia Hawańczykom ????? Zazwyczaj nie zabieram aparatu, bo często brak mi czasu na fotki, ale wezmę tym razem to może coś uda się cyknąć, chociaz na prawdę nic nie obiecuję. Quote
Shetanka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Też mam potwierdzenie. Ja w niedzielę ze springerem lub goldenem. Ale na sobotę nie mam psa dalej D: Quote
Hawanka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Zazwyczaj nie zabieram aparatu, bo często brak mi czasu na fotki, ale wezmę tym razem to może coś uda się cyknąć, chociaz na prawdę nic nie obiecuję. N[FONT=Franklin Gothic Medium]aprawde byłabym BARDZO WDZIECZNA BO ZALEŻY MI NAPRAWDE[/FONT] :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts