tanitka Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Ktoś dzwonił w sprawie Żanetki do schroniska - czy to ty Bea100?? czy jest jakiś wielbiciel inny naszej "ogarkowej"??:lol: Quote
bea100 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 No cóż, nie wiem, sama nie dzwoniłam, dałam ogłoszenia (różne/płatne też oczywiście i wogóle)wszędzie gdzie mogłam...ale do mnie nie dotarło nic konkretnego od nikogo konkretnego (co mnie ogromnie martwi :-( ). Nie sezon na adopcje? Mamy jeszcze szczeniaczki mixy gończego do oddania pilnie w dobre ręce i też zainteresowanie...żadne .. Już było prawie, prawie ( w Grodzisku) ale się rozmyło bo tam stara i agresywna suka...ech :shake: ...ale się nie poddaję i szukam dalej.. W paru przypadkach podałam tel prosto do żródła, więc możliwe, że dobrzy ludzie zadzwonili wprost do schroniska. Ogaromaniacy w całej Polsce wiedzą. No i sunia jest na stronie adopcyjnej OP, może to jest jej szansa? Quote
tanitka Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Wielkie dzięki Bea100 - wierzę że dzięki twojej akcji coś zaskoczy!!:lol: Quote
bea100 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 ...oraz na odpowiedzialych ludzi ( najlepiej bezdzietnych i bezpsich i z czasem nieograniczonym dla swego psa). Sunia jest dzika i lękliwa (co mnie nie dziwi patrząc na jej smutny zyciorys) więc np poprzez jej strach może być czasowo agresywna ale do wyprowadzenia z tego stanu przy cierpliwości i sercu pana/pani, nie wiadomo jak zareaguje też na inne psy i na dzieci etc. Same znaki zapytania. Dlatego sprawa adopcji Żanetki jest taka trudna...:-( Tutaj nie wystarczy ani dom ani ogródek. Quote
bea100 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Biedna suniu, szukamy dla Ciebie domu...podnoszę do góry Quote
bea100 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Coraz cieplej, idzie wiosna, tylko serca zimne jakoś :-( Quote
tanitka Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Niech wiosenne serce rozgrzewa te zmarznięte serca:lol: , bo Żanetka czeka, i czeka....:-( Quote
tanitka Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Żanetka niestety jest nadal w schronie:-( wciąż czeka na swojego człowieka.... Quote
tanitka Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Bea100 a może byś podrzucioła jakiś ujmujący tekścik o suczce a ja bym wrzuciła ją na allegro??:razz: Quote
bea100 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Dobrze, pomysł jest, allegro się sprawdza, ale dopiero w czasie Świąt go napiszę (teraz mam zawieruchę przedświateczną i pracuję do póżnego wieczora :-( ) Quote
enia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 No przecież taka sunia nie może całego życia spędzić w tym schronie!!!!!!!!!!!! komu komu ogarkę cudnej urody??????????????? Quote
tanitka Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Dobrze, pomysł jest, allegro się sprawdza, ale dopiero w czasie Świąt go napiszę (teraz mam zawieruchę przedświateczną i pracuję do póżnego wieczora jasna sprawa!!!:lol: Quote
bea100 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dałam ogłoszenia gdzie się dało...a ani jednego telefonu...zainteresowanie zerowe...co jest...:placz: Quote
Recommended Posts