Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No cóż, nie wiem, sama nie dzwoniłam, dałam ogłoszenia (różne/płatne też oczywiście i wogóle)wszędzie gdzie mogłam...ale do mnie nie dotarło nic konkretnego od nikogo konkretnego (co mnie ogromnie martwi :-( ).
Nie sezon na adopcje?
Mamy jeszcze szczeniaczki mixy gończego do oddania pilnie w dobre ręce i też zainteresowanie...żadne ..

Już było prawie, prawie ( w Grodzisku) ale się rozmyło bo tam stara i agresywna suka...ech :shake: ...ale się nie poddaję i szukam dalej..

W paru przypadkach podałam tel prosto do żródła, więc możliwe, że dobrzy ludzie zadzwonili wprost do schroniska.

Ogaromaniacy w całej Polsce wiedzą. No i sunia jest na stronie adopcyjnej OP, może to jest jej szansa?

Posted

...oraz na odpowiedzialych ludzi ( najlepiej bezdzietnych i bezpsich i z czasem nieograniczonym dla swego psa).
Sunia jest dzika i lękliwa (co mnie nie dziwi patrząc na jej smutny zyciorys) więc np poprzez jej strach może być czasowo agresywna ale do wyprowadzenia z tego stanu przy cierpliwości i sercu pana/pani, nie wiadomo jak zareaguje też na inne psy i na dzieci etc.
Same znaki zapytania.

Dlatego sprawa adopcji Żanetki jest taka trudna...:-(
Tutaj nie wystarczy ani dom ani ogródek.

Posted

Dobrze, pomysł jest, allegro się sprawdza, ale dopiero w czasie Świąt go napiszę (teraz mam zawieruchę przedświateczną i pracuję do póżnego wieczora :-( )

Posted

Dobrze, pomysł jest, allegro się sprawdza, ale dopiero w czasie Świąt go napiszę (teraz mam zawieruchę przedświateczną i pracuję do póżnego wieczora

jasna sprawa!!!:lol: