Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozliczam całościowo naszą zbiórkową akcję- 5 mc Żaneta u Emir

LUTY 2007

66zł (poszło z AFN pod koniec stycznia ale do zaliczenia na luty)
170zł (od Sabina1-za aukcję obrazu)
110zł (od -Tomo2- za aukcję Hani Beaglowej ksiązki)
30zł (od Kasi ? za moją płytkę)
74 zł (lub trochę więcej? od Puz)

Razem 450zł (+-)

W lutym zostały wpłacone na Żanetę 3 wpłaty (niestety wiem-bez dopisku ,,Zaneta"- więc zapewne Krysia je zaksięgowała na ogólny Węgrów- ale to były zbierane na Żanetę na beaglach- poprośzę Krysię by zaliczyła nam je na Żanetę:

45zł (od Ania Norka- wpłacone ok 26 lutego)
40zł (Belka Andrzej Wwa) wpłacone ok 27go lutego
40zł (od Kozaczka)

Czyli plus: 125zł

MARZEC 2007

135zł (z AFN)
100zł (od JumaGalicyjska Sfora)
61zł (od Tomo2- za aukcję wisiorka)
31zł (od BoMar-Marek z Wwy 1%-chyba nie dopsał ,,dla Żanety"?)
50zł (od Tomo2)
50zł (od Sandronii-Basi)
40zł ok (1% rodzice Hani)

Razem: 450 zł (+17zł)

To na teraz-bo idą jeszcze dla Żanety wpłaty z 1% (zdeklarowane ) ale nie mam jeszcze kwot tych deklaracji

Uzupełniam (by była całość):

LISTOPAD 2006

450zł- u Krysi się zgadza o ile wiem

GRUDZIEŃ 2006

360zł poszło z AFN ok. 29 listopada (ale na opłatę za grudzień)
90zł wpłaciłam ja 29 listopada do Emir ( z dopiskiem- Żaneta za grudzień)

czyli: 450zł

STYCZEŃ 2007

204zł poszło z AFN po 27 grudnia (ale jako opłata za styczeń)
100zł od Sabina1 (wpłacone w grudniu jeszcze)
147zł (lub 150 raczej) od Imanca z Wwy (moja i jej aukcja na allegro)

czyli (+- 4) 450zł

Tak wygląda nasze rozliczenie- nic nie jestesmy nikomu dłużni-mamy jeszcze nadpłatę 125 zł (dzięki Tomo2 i jego niespodziewanej aukcji za kubki:loveu: ).
BRAWO OGAROMANIACY z gr VI (i przyjaciele)!!!

Posted

31go marca w sobotę wybieram się do Legionowa z Harmonią (tyle, że to hermetyczna krajówka w malukiej mieścinie i ludzi spoza wystawców prawie tam nie ma...:shake: ). Żanetka po sterylce to się nią nie zainteresuje żadna rozmnażalnia, z tych co to handlują zazwyczaj pod wystawami..

AniuW: wydrukuj (max 2 szt bo tam można oplakatować drzewa w alejce, którą się idzie do bramki wejściowej), możesz podać mój telefon (byle byłyby tam takie karteczki do zrywania), dasz mi w sobotę jak się zobaczymy, powieszę.

Olga: Przydałaby się międzynarodowa wystawa na rozplakatowanie- tam są oglądający, rodziny z dzieciakami itd itd a na taką wystawę się nie wybieram w tym sezonie (chcę skończyć dorosły Championat a akurat Certyfikat międzynarodowy już moja Mońka ma).

Posted

[quote name='bea100']31go marca w sobotę wybieram się do Legionowa z Harmonią (tyle, że to hermetyczna krajówka w malukiej mieścinie i ludzi spoza wystawców prawie tam nie ma...:shake: ). Żanetka po sterylce to się nią nie zainteresuje żadna rozmnażalnia, z tych co to handlują zazwyczaj pod wystawami..

AniuW: wydrukuj (max 2 szt bo tam można oplakatować drzewa w alejce, którą się idzie do bramki wejściowej), możesz podać mój telefon (byle byłyby tam takie karteczki do zrywania), dasz mi w sobotę jak się zobaczymy, powieszę.

Olga: Przydałaby się międzynarodowa wystawa na rozplakatowanie- tam są oglądający, rodziny z dzieciakami itd itd a na taką wystawę się nie wybieram w tym sezonie (chcę skończyć dorosły Championat a akurat Certyfikat międzynarodowy już moja Mońka ma).
A na tą międzynarodową na pewno ktoś od Was jedzie więc można mu plakacik lub dwa wręczyć chyba..........:roll:

Posted

[quote name='enia']A na tą międzynarodową na pewno ktoś od Was jedzie więc można mu plakacik lub dwa wręczyć chyba..........:roll:
Zapytam na temacie o ogarzych wystawach.

Posted

Bea, gdybys mogla, to zrob kilka zdjec pyszczka Zanetki. Moze to uatrakcyjni aukcje na allegro. Najwazniejsza jest dobra miniaturka, zeby zachecala do wejscia na aukcje.

Posted

Ulka to nie takie proste uchwycić mordkę Żanetki...Ją aparat wyraźnie onieśmiela ;-)
Kilka zdjęć z dzisiejszej wizyty w Fundacji. Wiadomość numer 1 - Żanetka świetnie bawiła się "sznurko-węzełkiem "- zdjęcia będą ale kiepskie. To nie samowite patrzeć jak ta psica szarpie zabawkę, podrzuca i że tak swietnie się przy tym bawi.
Wiadomość numer 2 - Żanetka dała się przekupić bei...Ciasteczka były pyszne! ;-)

Posted

Żanecia jest niesmiałą i skrytą suczką, potrafi się jeszcze tak zgarbić i jakby schować się w sobie- ale widziałam wczoraj duże postepy jakie robi- ona nie umiała się bawić (nie znała wogóle zabawek i pojęcia-zabawa) a teraz? Popatrzcie sami...No i pozwoliła mi się karmić, sama podsuwała mordkę po smakołyki- może to nie tak wiele-ale w przypadku Żanetki to duże i stałe postępy są, jestem ogromnie uradowana tym wszystkim :multi:

AniuW: widzę, że mimo wczorajszego zmęczenia- wkleiłaś fotki- dziękuje-udało Ci się zrobić naprawdę ładne portreciki- Żanecia jest śliczna :loveu:

Posted

Mamy wpłaty-kochani darczyńcy:loveu: - wpłacają na Żanecię- nie zawiedli nas-dzięki temu stan jest taki na dzień dzisiejszy:

kwiecień 2007:

125 zł (z ręki Tomo2 za aukcję kubków-nadwyżka z lutego)
88zł (nadpłaty z marca)
205zł (zabrane przez Hanię 24 marca na wystawie świnek)
50zł (Dogaja z dopiskiem Żaneta-kwiecień wpłata ok 25 marca)
=468zł (BRAWO, DZIĘKUJEMY PIĘKNIE ...mamy, mamy zapłacone za kwiecień!!! :multi: )

Oraz już zbieramy na maj:
18zł (nadwyżka z kwietnia)
59zł (od Daliac z forum Beagielków 1% wpłacone w marcu)

Posted

No i po wystawie w NDMaz, wzięłam małe nozyczki i lepiec i powiesiłam na drzewach 2 kolorowe plakaty o 1% dla Emir (przed samym wejściem na wystawę) - te ze zrywanymi karteluszkami- ale jak wychodziłam to oba były zerwane, widac komuś ,,przeszkadzały" :shake: