Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani,

zbliża się okres składania zeznań rocznych, a co za tym idzie wpłacania do kieszeni ludzików zasiadających w naszym rządzie, ciężko zarobionych przez nas wszystkich pieniędzy.
Jeżeli zamiast nowej limuzyny dla któregoś z naszych ministrów, wolelibyście zafundować miskę pełną jedzonka dla bezdomnego pieska, który nie miał szczęścia znaleźć kochającej rodziny, mam dla was propozycje.

Pod Warszawą mieści się Fundacja EMIR, prowadzona przez cudowną kobietę, która z coraz większym trudem utrzymuje swoje przytulisko.
Uwierzcie mi, każda złotówka jest tu na wagę złota, a Wy będziecie mieli jeden schodek do nieba więcej :)

A teraz do rzeczy:

Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych EMIR
Oddział, ul. Słoneczna 4
96-321 Żabia Wola

nr konta:
BANK Śląski o/Grodzisk Maz.
88 1050 1924 1000 0022 6878 6056

w tytule przelewu należy wpisać:
1% podatku

[SIZE=4]Dziękuje wszystkim, którzy wolą pełny brzuszek u psa, niż pełną kieszeń u Zyty G.

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AniuW, poczekam na zdjecia od Ciebie. Prosze przeslij jakie bedziesz miec dobrej jakosci...obojetnie czy z Wegrowa czy z fundacji, ktore zrobisz za 2 tygodnie. Bedziemy wystawiac Zanetke do skutku.

Posted

Tylko wykorzystując te zdjęcia zaznacz proszę że one zostały zrobione jeszcze w schronisku w Węgrowie bo ona na nich jeszcze jest na łańcuchu a teraz na kanapie się wyleguje ;-)

Posted

Napisałam do Fony, a o ogłoszenia w gazecie spytam Evite, bo sie kompletnie nie orientuje .........
chyba , że Ty Ulka napiszesz małe ABC jak to załatwić...:lol:

Posted

enia napisał(a):
Napisałam do Fony, a o ogłoszenia w gazecie spytam Evite, bo sie kompletnie nie orientuje .........
chyba , że Ty Ulka napiszesz małe ABC jak to załatwić...:lol:

enia jak ci coś fona odpisze na temat ogłoszeń w moim psie to pamiętaj też o żelkach - może uda sie je podłączyc do ogłoszenia żanetki

Posted

Mam nadzieje, że sunia bedzie w Moim Psie wydanie majowe, zgłoszenie wysłane, cioteczka Fona bedzie czuwać.
Co do Zelków, to zasada jest taka, że jedna osoba moze zgłosić jednego psa, więc ktoś inny niech zgłosi Zelki, duże fotki + opis ( 10 zdań).