Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z żanetka to jest tak, że ona zawsze długo musi czekać aż jakaś zmiana nastapi. Najpierw baaaardzoooo długo czekała w schronisku. Potm jej się udało i tarfiła do Emir - teraz czeka na domek - na pewno jej sie jakis ekstra trafi.

Bea - może roześlij maile do ogaromaniaków lub jakieś ogłoszenia byscie powieszały na wystawach lub tam gdzie sie spotykacie. Może ktoś ma już rasowego psa i nie musi mieć kolejnego rasowego a ma np dom i znajdzie miejsce dla Żanetki i u siebie pod dachem i w swoim sercu?

Posted

Olga132 napisał(a):
...Bea - może roześlij maile do ogaromaniaków lub jakieś ogłoszenia byscie powieszały na wystawach lub tam gdzie sie spotykacie. Może ktoś ma już rasowego psa i nie musi mieć kolejnego rasowego a ma np dom i znajdzie miejsce dla Żanetki i u siebie pod dachem i w swoim sercu?

Ja cały czas mówię o niej wszędzie gdzie mogę, jak ludzie dzwonią po ogary- tez mówię...i jak widać nic nie zwojowałam. Ogaromaniacy moi znajomi wszyscy prawie wiedzą (gończarze też)-przecież tyle czasu zbieramy na nią. I na klubowej we wrześniu też szła zbiórka. Ja sezon zaczynam 31 marca-Legionowem (jeśli do tego czasu nikt się nie zainteresuje-wydrukuję ogłoszenie-to dobry pomysł) i poprosimy też innych na gr VI o to samo (tyle, że sezon wystawowy się rozpoczyna póżną wiosną a zazwyczaj ludzie wyruszają na wystawy nawet latem- a my potrzebujemy domu-na wczoraj) :shake:

Posted

Aniu, ja moge tylko na allegro.
Trzeba by prosic np. Supergoge, Paros, ktore maja szczesliwa reke i sa zalogowane na wszystki portalach adopcyjnych.
Moze tez prasa, z ogloszen z prasy duzo piesow znajduje domki.

Posted

No własnie z fotkami Żanetki to jest problem...
Mam jeszcze jakieś lepsze kolorystycznie ale z czasów gdy Żaneta była w Węgrowie na łańcuchu...A u Emir to najpierw była zby przerażona ,żeby pozować (poza tym niechętnie wychodziła z boksu) a ostatnio pogoda parszywa więc i zdjęcia kiepskie bo ponure.
Ja niestety w fundacji będę najszybciej za dwa tygodnie...
Może przejrzę jeszcze te Węgrowskie i może da się Żanetkę "wyciąć" z łańcucha...