Ulka18 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Koniecznie...samo allegro to za malo. Moze jakies mysliwskie fora, moze gazety lokalne. Quote
Ania W Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Myśliwskie fora moim zdaniem odpadaja , bo tam zaglądają ludzie, którzy oczekują psów użytkowych (np. na lowiecki.pl). Trzeba sie w gazetkach zorientować... Quote
Ulka18 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ja bym obstawiala Zycie Warszawy i GW. Moze jeszcze jakies tytuly np. Moj Pies? Mozna dac platne ogloszenie. Quote
bea100 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Użytek w jej przypadku=odpada. Żanecia szuka spokojnego domku najlepiej przy starszych osobach. Ja już dawałam te płatne ogłoszenia i w Wyborczej i w Życiu Warszawy jak Żaneta była jeszcze w Węgrowie - nikt nie był zainteresowany (tyle, że to było na początku czyli przed jej socjalizacją i sterylką) Quote
Ania W Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dzisiaj odwiedziłam Żanetkę :-) Sunia ma się coraz lepiej. Mieszka w domu,przesiaduje w kuchni, gania z innymi psami. Do nas (mnie i Olgi) była nieśmiała, ale do Krystyny podchodzi. Tropi , biega, .... Ba! Nawet bieg nieprzytomny włączyła :-) Beatko co ty na to? ;-) Podładuję baterię i wrzucę zdjęcia. Quote
bea100 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :multi: Och, ogromnie mnie to cieszy!!! Każdy jej postęp w socjalizacji to wielka rzecz!!! Dla nas wszystkich :multi: Fotki, fotki plizzzz... Quote
Olga132 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [LEFT]to nie ten sam pies, który przyjechał z Węgrowa !!![/LEFT] Quote
Ulka18 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Poprosze o nowe zdjecia Zanetki :modla: dodam do aukcji allegro :p Quote
Ania W Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kończę ładować baterię do aparatu i zaraz je zciągam. Tylko nie wiem co uda się wybrać...Pogoda fatalna. Jestem zła na siebie bo przełożyłam odwiedziny w Fundacji z soboty na niedzielę bo na sobotę zapowiadali śnieżyce i zamiecie (było piękne słońce). Quote
bea100 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Tak to bywa z naszymi prognozami :eviltong: To czekam na fotki :razz: AniuW- wklej też parę na matkach na gr VI OK? Bo nie wszyscy stamtąd tu zagladają :p Quote
Ania W Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Niestety chyba nie ma z czego wybrać , żeby wrzucić na aukcję :-( Quote
Sabina1 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ania W napisał(a):Niestety chyba nie ma z czego wybrać , żeby wrzucić na aukcję :-( Jakto nie, piękna jest :lol: Quote
bea100 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Koniec miesiąca. Podsumujmy to co mamy na subkoncie węgrowskim u Emir (z dopiskiem Żaneta-luty): 66 zł poleciało z AFN (za moje 2 płytki) 170 zł od Sabiny1 za aukcję obrazu Mmbbaj 110 zł od Tomo2 za aukcję na forum Beagli książki od Hani 30 zł za moją 1 płytkę Razem: 376 zł Brakuje nam 74 zł- wezmę tą kwotę od Puz z naszego CKP i poproszę o przelanie do Emir. Czyli-luty zostanie zapłacony. Ufff, znowu się udało. Ogromnie wszystkim dziękujemy :loveu: Quote
bea100 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nasza kochana Puz nie ruszy funduszu- obiecała wpłacić brakujacą za luty kwotę od siebie, kochana jest bardzo, dziękujemy :multi: Dzisiaj wysłałam książkę do Poznania do Tomo2, Haniu: mam nadzieję, że Tomo będzie miał pociechę z wylicytowanej tak dzielnie ksiażeczki!!! Bardzo dziękujemy!!! Quote
Olga132 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Czy nasza Żanetka ma ogłoszenia w necie? Bo nie wierzę, żeby taki piekny pies nie chwycił nikogo za serce! Quote
bea100 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='evita.']Ogłoszenia Żanetki w necie: Żanetka- forum.gazeta.pl Żanetka- psy.pl Żanetka- eurocity.pl Żanetka- kupiepsa.pl Żanetka- eoferty.com.pl Żanetka- 4lapy.pl Żanetka- kupsprzedaj.pl Żanetka- 24polska.pl Żanetka- zwierzaki.org Żanetka- animalia.pl Żanetka- kupiszpsa.pl Żanetka- bono-polska.pl Żanetka- pineska.pl Żanetka- ale.gratka.pl Jest...:razz: Quote
bea100 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Żaneciu, podnoszę Cię ślicznotko :loveu: Quote
Ania W Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Żanetka nie tylko do góry ale i do swojego domku :-) Quote
Recommended Posts