Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najprawdopodobniej jest to Żanetka, w jakimś ładnym pomieszczeniu :lol: , ale w jaki sposób te zdjęcia maja swiadczyć o tym,ze ona jest po sterylce ? Ja pewnie jakaś głupia jestem :placz:

Posted

Własnie rozmawiałam z Emir, Zanetka w domu wyleguje sie głównie na kanapie i obserwuje, zachowuje sie super, nie wchodzi w konflikty z innymi psami, daje sie bez problemu głaskać i nawet przytulać, ale trzeba dać jej czas bo to wszystko jest dla niej nowe , ona nigdy nie była w takiej sytuacji i nie zna takiego zycia (dom).Ale bedzie dobrze , swój człowiek kochajacy i cierpliwy to jest to czego Zanetka potrzebuje najbardziej.Nie broni sie przed kontaktem i nie ucieka.:multi:

Posted

Najprawdopodobniej jest to Żanetkai

Oj widać że dziewczyna się zmieniła prawie nie do poznania...
Nie najprawdopodobniej a na pewno to Żaneta :p !
Do mordy jej z kanapami :cool3:

Posted

To jest fakt-Emir nie wydaje suk bez sterylek do adopcji.

Czas dla naszej ślicznej Żaneci na dom.

Kochane moje, czy mogłybyście pomóc i zamieścić Żanetkę na portalach? To teraz zupełnie inna suczka i ma inne szanse ( a jeszcze jak się umieści jej aktualne portrety zrobione przez AnięW to wierzę, że jakis dobry człek się zakocha,,,:p )

Posted

[quote name='Ania W']

Żanetka

Hop do góry-SZUKAMY DOMU!!!!!
Ja jestem debil komputerowy jak to ,,babcia" :oops:

Pomóżcie umieścić ją w necie do adopcji...plizzzzz

Dzisiaj zamknęłam na AFN skarpetkę Żanety.
200zł -zostanie przelane do Emir z dopiskiem ,,Żaneta-pobyt w azylu za luty"
Jesli Żanetka znajdzie wcześniej dom i jesli nie trzeba będzie płacic za luty-OBY!!!- to wspólnie postanowimy na jakiego psiaka przeznaczymy te pieniądze-zgoda?

Posted

Bea,
trzeba zmienic tytul watku, ze potrzebna pomoc w oglaszaniu Zanetki. Jesli bym miala tekst ogloszenia i kontakt moge dac sunieczke na allegro.
Poprosze wtedy o pw, bo niestety nie sledze wszystkich watkow z braku czasu :oops: dzisiaj wyjatkowo jestem w biurze, wiec zajrzalam ;)

Posted

Jestem prawie ogarem. Mam na imię Żaneta i wszyscy mówia, że jestem śliczna i mądra. Urodziłam się dwa lata temu latem, w pustych magazynach gdzieś na wsi a moja mama i rodzeństwo zginęli nie wiem gdzie pewnego dnia. Mnie samą, samotnego puchatego szczeniaczka, pewna dobra starsza Pani znalazła i zaniosła do schroniska w Węgrowie. Tam trafiłam na zardzewiały krótki łańcuch i do dziurawej budy. Dostawałam ochłapy i nie wiadomo jak przetrwałam ostatnią straszną zimę bo króciutka sierść mnie nie grzała. Ale przetrwałam. Żyłam tam zalękniona i cichutka nie wierząc ludziom, aż pewnego dnia ogaromaniacy z dogomanii dowiedzieli się, że jestem i czekam na pomoc. Wywieżli mnie z tego okropnego Węgrowa i dali ciepły kąt i pełną miskę w azylu Emir w Żabiej Woli. Powoli odzyskiwałąm wiarę i zaufanie do człowieka. Poznałam co to spacer i smycz i poznałam ciepłe słowo i dotyk ludzkiej ręki. Zostałąm wysterylizowana. Jestem teraz zdrowa i śliczna i błyszcząca a wiesz czego mi teraz brakuje najbardziej? Twojego serca dobry człowieku. Jesli to czytasz co chcę Ci powiedzieć, to błagam- popatrz w moje oczy-ja czekam-czekam na Ciebie-daj mi ciepły dom-pokochaj mnie proszę...
Z poważaniem
Twoja Ogarka Żaneta

Fundacja Emir
Prezes Krystyna Sroczyńska
0601300726
046/857 88 27

Posted

Ja podkreśliłabym jeszcze (zgodnie z sugestią Emir), że Żaneta wymaga specjalnego domu, że dopiero przyzwyczaja się do życia w nowych warunkach i potrzebuje specjalnego, bardzo cierpliwego traktowania...
Lepiej uprzedzić ewentualne rozczarowania, bo mimo wszystko Żaneta jest lękliwa a jeżeli trafi do się chętny z miasta...Same rozumiecie...
Poza tym ok :-)

Posted

Jestem prawie ogarem. Mam na imię Żaneta i wszyscy mówia, że jestem śliczna i mądra. Urodziłam się dwa lata temu latem, w pustych magazynach gdzieś na wsi a moja mama i rodzeństwo zginęli nie wiem gdzie pewnego dnia. Mnie samą, samotnego puchatego szczeniaczka, pewna dobra starsza Pani znalazła i zaniosła do schroniska w Węgrowie. Tam trafiłam na zardzewiały krótki łańcuch i do dziurawej budy. Dostawałam ochłapy i nie wiadomo jak przetrwałam ostatnią straszną zimę bo króciutka sierść mnie nie grzała. Ale przetrwałam. Żyłam tam zalękniona i cichutka nie wierząc ludziom, aż pewnego dnia ogaromaniacy z dogomanii dowiedzieli się, że jestem i czekam na pomoc. Wywieżli mnie z tego okropnego Węgrowa i dali ciepły kąt i pełną miskę w azylu Emir w Żabiej Woli. Powoli odzyskiwałąm wiarę i zaufanie do człowieka. Poznałam co to spacer i smycz i poznałam ciepłe słowo i dotyk ludzkiej ręki. Zostałąm wysterylizowana. Potrzebuję tylko starania i cierpliwości i spokojnej opieki od kogoś, kto mnie zrozumie a wtedy wszystko będzie wspaniale. Jestem teraz zdrowa i śliczna i błyszcząca a wiesz czego mi teraz brakuje najbardziej? Twojego czułego serca dobry człowieku. Jeśli to czytasz co chcę Ci powiedzieć, to błagam- popatrz w moje oczy-ja czekam-czekam na Ciebie-daj mi ciepły dom-daj mi swoją cierpliwą opiekę-pokochaj mnie proszę...
Z poważaniem
Twoja Ogarka Żaneta

Fundacja Emir
Prezes Krystyna Sroczyńska
0601300726
046/857 88 27

Posted

Wspaniale, DZIĘKUJEMY :loveu:

Te zdjęcia co wybrałaś-są chyba najlepsze jakie mamy...chyba, że AniaW pogrzebie w swoim ,,archiwum" i coś Ci jeszcze podeśle?

Posted

[quote name='Ulka18']Dobre zdjecia to 65% sukcesu aukcji...reszta to dobry tekst...
...
No tak, tylko ja nie wiem, czy mój tekst jest z tych dobrych...:oops:
Nie mam wprawy i nigdy dotąd nie pisałam.