Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='samograj']

Ale z niej piękna sunia!!!

Piękna sunia...czy ktoś ją pokocha?
Na jej adopcję trzeba jeszcze troszkę poczekać...ale może w czyimś sercu już znajdzie się gotowość?

Posted

[quote name='bea100']Imaca :loveu: kawał dobrej i starannej roboty, BRAWO :multi: Bardzo się napracowałaś, DZIĘKUJEMY i teraz czekamy na tego wyniki...
Ty doceniasz z czego się bardzo cieszę, a Ania_W wie jak bardzo tak naprawdę się napracowałam (bo jej najbardziej narzekałam). Czekamy na efekty, bo inaczej będzie źle :(

Posted

Jak już tak mało osób licytuje (a wystawienie za darmo nie było :( ), to może chociaż te 8 co bserwują powalczą troszkę. Ja nie wiem - ludzie dzieci nie mają? :shake:

Posted

Aukcja idzie ,,,jak idzie :shake:
Imanca jest bardzo kochana i dzielna i dokonuje cudów ale idzie nam...niestety dość marnie :-( .

Zbieramy usilnie i nie tracąc nadziei /na pobyt Żanety w azylu w styczniu...kto dorzuci choć grosik?

Posted

Ech, jest już dobrze :multi:
Imance nawet nieżle poszła aukcja moich gadżetów (niepotrzebnie się zamartwiałam, nie będzie wiele ale zawsze grosz :p ), a Puz i Samograj i Mmbbaj (ogaromaniacy :loveu: ) obiecali się zrzucić...!!!

Jutro jedziemy do Emir, cieszę się, zobaczymy Żanecię a AniaW obiecała fotki.

Posted

a widzisz! dobrze , że zajrzałam do Żanetki...Zaraz sprawdzę , czy aparat ma baterie w porządku ;-)
Mówiłam ci Beatko , żeby się nie martwić na zapas...Imanca dzielnie walczyła na allegro a na ogaromaników zawsze można liczyć! Można powiedzieć - Jaki pies , taki pan!
Jutro zdjęcia Żanetki ...:-)

Posted

Ania W napisał(a):

...na ogaromaników zawsze można liczyć! Można powiedzieć - Jaki pies , taki pan!
...

TO PRAWDA !!!!! :multi:
Kiedyś było powiedzenie ,,jaki pan, taki kram" a u nas odwrotnie :lol:

Jadę niedługo popracowac, ale od 13tej czekam murem na cioteczki; po drodze wpadniemy do Hani (obiecała dać nam gadżety na nową loterię fantową bo AniaW zbiera:p ). Cieszę się, że zobaczę naszą sunieczkę :multi:

Posted

Witam po wizycie u Żanetki...Dziewczynka się coraz bardziej ośmiela, podchodzi do człowieka , merda ogonem...Jest coraz lepiej! A będzie na pewno jeszcze lepiej !Wszystkie byłyśmy pod wrażeniem jak się zmienia...

Posted

A teraz najwazniejsze wieści z azylu Emir.
Nadmieniam, że nasza AniaW jechała jak boski wiatr:lol: .
Zawiozłysmy dla Żanetki ( i nie tylko) wór firmowego suszu (od Hani i Pawła od Rożka /od ogarów :loveu: :loveu: ).
Nasza Żanecia czuje się dobrze, wygląda coraz piękniej :multi:
Jest po cieczce, więc wet Emir czeka by się uspokoiły hormony i wtedy sunia będzie miała sterylkę.
Jest nadal w kojcu z Żelkami (i teraz ze Skórką), jest tam cieplutko i czysto. Jak przyjechałysmy to zaczęła machać ogonem i podeszła do kraty na imię (postęp niewątpliwy !). AniaW robiła fotki, Żanecia siedziała troszkę w kącie (na widok nas tak wielu i aparatu foto) ale potem przybiegła sama do nas. Dała się pogłaskać. Podchodziła parę razy (postep!). Jest coraz bardziej ufna. Oczy ma coraz weselsze. Potem było karmienie- dostała miskę mięsa. Emir mówiła, że codziennie 2*po 2 godziny biega sobie po podwórzu ze stadem. Jest coraz lepiej bo już nie przeraża jej ,,wolność" i brak uwięzi (tak jak przedtem- to ona stawała przerażona na środku i bała sie ruszyć). Teraz biega sobie i podbiega i pozwala się nawet głaskać. Rozmawiałam z Krystyną, tutaj czas czas czas potrzebny jeszcze. Nie wezmie suni do stada domowego póki ta się jeszcze bardziej nie oswoi. I znowu potrzebny czas...:p

Na ogaromanikach dla Żaneci mamy 510 zł uzbierane :multi:
Plus grosiki (nie znam jeszcze kwoty) z aukcji Imanki:p

Posted

[quote name='tanitka']W schronisku w Węgrowie jest suczka- ciekawa świata, ale chowa sie do budy za kazdym razem gdy ktos do niej podchodzi. To bardzo ładny pies i widać, że młody. Ktoś bardzo ją skrzywdził, bo tak reaguje na człowieka.
" class="ipsImage" alt="">
A było przecież tak...