bea100 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Żelki i Żanecia na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=146778562 Quote
bea100 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Mamy już na ANF pierwszą kwotę 100zł...czyli-rozpoczynamy zbiórkę na styczeń. Kto jeszcze może dopomóc? Quote
bea100 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='samograj']Ale z niej piękna sunia!!! Piękna sunia...czy ktoś ją pokocha? Na jej adopcję trzeba jeszcze troszkę poczekać...ale może w czyimś sercu już znajdzie się gotowość? Quote
Imanca Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Wystawiłam na allegro aukjce na Żanetkę i Żelki. Jak się wgrają wszystkie to podam link. http://ssl.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1724883 Quote
bea100 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Imaca :loveu: kawał dobrej i starannej roboty, BRAWO :multi: Bardzo się napracowałaś, DZIĘKUJEMY i teraz czekamy na tego wyniki... Quote
Imanca Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='bea100']Imaca :loveu: kawał dobrej i starannej roboty, BRAWO :multi: Bardzo się napracowałaś, DZIĘKUJEMY i teraz czekamy na tego wyniki... Ty doceniasz z czego się bardzo cieszę, a Ania_W wie jak bardzo tak naprawdę się napracowałam (bo jej najbardziej narzekałam). Czekamy na efekty, bo inaczej będzie źle :( Quote
Ania W Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ania W jest pełna podziwu dla wysiłku, który Imanca włożyła w to ! :-) Spędziła na tym mnóstwo czasu i trzymam kciuki za pozytywne efekty aukcji! Quote
bea100 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Do końca aukcji na Żanecię pozostało 3/4 dni:roll: ...a nikt jeszcze nic nie kupił...:-( A to takie ładne i nowe przedmioty... Quote
Imanca Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Zalicytowały 2 osoby, kilka obserwuje. Może im bliżej końca tym większe będzie wzięcie ... Quote
bea100 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Qrcze, Imanca i ja mam nadzieję...ceny mamy dobre (zwłaszcza na książeczki Disneya! no i na pieski pluszaczki też!). Quote
Imanca Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Jak już tak mało osób licytuje (a wystawienie za darmo nie było :( ), to może chociaż te 8 co bserwują powalczą troszkę. Ja nie wiem - ludzie dzieci nie mają? :shake: Quote
bea100 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Dzieci-to mają...tylko serca zbyt mało...:shake: Quote
bea100 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Aukcja idzie ,,,jak idzie :shake: Imanca jest bardzo kochana i dzielna i dokonuje cudów ale idzie nam...niestety dość marnie :-( . Zbieramy usilnie i nie tracąc nadziei /na pobyt Żanety w azylu w styczniu...kto dorzuci choć grosik? Quote
bea100 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ech, jest już dobrze :multi: Imance nawet nieżle poszła aukcja moich gadżetów (niepotrzebnie się zamartwiałam, nie będzie wiele ale zawsze grosz :p ), a Puz i Samograj i Mmbbaj (ogaromaniacy :loveu: ) obiecali się zrzucić...!!! Jutro jedziemy do Emir, cieszę się, zobaczymy Żanecię a AniaW obiecała fotki. Quote
Ania W Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 a widzisz! dobrze , że zajrzałam do Żanetki...Zaraz sprawdzę , czy aparat ma baterie w porządku ;-) Mówiłam ci Beatko , żeby się nie martwić na zapas...Imanca dzielnie walczyła na allegro a na ogaromaników zawsze można liczyć! Można powiedzieć - Jaki pies , taki pan! Jutro zdjęcia Żanetki ...:-) Quote
bea100 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ania W napisał(a): ...na ogaromaników zawsze można liczyć! Można powiedzieć - Jaki pies , taki pan! ... TO PRAWDA !!!!! :multi: Kiedyś było powiedzenie ,,jaki pan, taki kram" a u nas odwrotnie :lol: Jadę niedługo popracowac, ale od 13tej czekam murem na cioteczki; po drodze wpadniemy do Hani (obiecała dać nam gadżety na nową loterię fantową bo AniaW zbiera:p ). Cieszę się, że zobaczę naszą sunieczkę :multi: Quote
Ania W Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Witam po wizycie u Żanetki...Dziewczynka się coraz bardziej ośmiela, podchodzi do człowieka , merda ogonem...Jest coraz lepiej! A będzie na pewno jeszcze lepiej !Wszystkie byłyśmy pod wrażeniem jak się zmienia... Quote
Ania W Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Kobieta zmienną jest...Raz zielona , raz czerwona ;-) Quote
bea100 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 A teraz najwazniejsze wieści z azylu Emir. Nadmieniam, że nasza AniaW jechała jak boski wiatr:lol: . Zawiozłysmy dla Żanetki ( i nie tylko) wór firmowego suszu (od Hani i Pawła od Rożka /od ogarów :loveu: :loveu: ). Nasza Żanecia czuje się dobrze, wygląda coraz piękniej :multi: Jest po cieczce, więc wet Emir czeka by się uspokoiły hormony i wtedy sunia będzie miała sterylkę. Jest nadal w kojcu z Żelkami (i teraz ze Skórką), jest tam cieplutko i czysto. Jak przyjechałysmy to zaczęła machać ogonem i podeszła do kraty na imię (postęp niewątpliwy !). AniaW robiła fotki, Żanecia siedziała troszkę w kącie (na widok nas tak wielu i aparatu foto) ale potem przybiegła sama do nas. Dała się pogłaskać. Podchodziła parę razy (postep!). Jest coraz bardziej ufna. Oczy ma coraz weselsze. Potem było karmienie- dostała miskę mięsa. Emir mówiła, że codziennie 2*po 2 godziny biega sobie po podwórzu ze stadem. Jest coraz lepiej bo już nie przeraża jej ,,wolność" i brak uwięzi (tak jak przedtem- to ona stawała przerażona na środku i bała sie ruszyć). Teraz biega sobie i podbiega i pozwala się nawet głaskać. Rozmawiałam z Krystyną, tutaj czas czas czas potrzebny jeszcze. Nie wezmie suni do stada domowego póki ta się jeszcze bardziej nie oswoi. I znowu potrzebny czas...:p Na ogaromanikach dla Żaneci mamy 510 zł uzbierane :multi: Plus grosiki (nie znam jeszcze kwoty) z aukcji Imanki:p Quote
bea100 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Ania W']Kobieta zmienną jest...Raz zielona , raz czerwona ;-) A raz żółta :razz: To nic, za to POPATRZCIE JAKA ŻANETA JEST PIĘKNA :multi: Quote
Żaneta Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 jak dobrze że jest coraz lepiej:multi: :multi: :multi: Quote
bea100 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='tanitka']W schronisku w Węgrowie jest suczka- ciekawa świata, ale chowa sie do budy za kazdym razem gdy ktos do niej podchodzi. To bardzo ładny pies i widać, że młody. Ktoś bardzo ją skrzywdził, bo tak reaguje na człowieka. " class="ipsImage" alt=""> A było przecież tak... Quote
enia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Kurcze pamietam tą zimę i tę budę to byl koszmar...........:shake: dobrze, że idzie ku lepszemu a Żaneta to przepiekna sunia.......... Quote
Recommended Posts