Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pora żeby was podrzucić!!!
Hej to my, te małe czarne psiątka, ŻELKA I ŻELEK!!!
Spójrz na nas CZŁOWIEKU Z WIELKIM SERCEM, spragniony przyjaciela na dobre i na złe!!!
Spójrz raz jeszcze, popatrz , czyż nie jestesmy słodziutkie!!!
Przyjrzyj się, pokochaj i zabierz do domu!!!
ZADZWOŃ, ZAPYTAJ O NAS - będziemy CI wiernie służyć, będziemy Twoimi przyjaciółmi, aż po kres naszej wspólnej drogi!!!
DAJ NAM DOBRĄ STRAWĘ I KĄCIK W TWOIM SERCU!!! CZEKAMY Z UTĘSKNIENIEM I NADZIEJĄ!!!
ŻELKA I ŻELEK:smile:
POST SCRIPTUM:
Nasza mamusia ŻANETKA też szuka CZŁOWIEKA WRAŻLIWEGO- A TY TAKI JESTEŚ. NIE PRZECHODŻ KOŁO NIEJ OBOJETNIE!!! ZOBACZ JAKA JEST PIĘKNA, TE OCZY!!!
Zaopiekuj sie nią, okaż cierpliwość, obłaskaw, jak MAŁY KSIĄŻĘ obłaskawił sobie lisa!!! Przeczytaj MAŁEGO KSIĘCIA- tam dowiesz sie jak to sie robi, a może już czytałeś???
Przygarnij ŻANETKĘ, a nie pożałujesz!!!
Otrzymasz kawał kochającego Cię serducha!!!
Nasza ,mamcia pokocha cię bezgranicznie i bezwarunkowo!!!
PYTAJ O NAS:
Fundacja Emir
P Krystyna Sroczyńska
tel 0601 300 726
046/857 88 27
emir2@interia.pl

ODDZIAŁ: ul Słoneczna 4
96-321 Żabia Wola (za Nadarzynem, pod Warszawą)
A JEŚLI NIE MOŻESZ NAS ZABRAĆ, TO POMÓŻ NAM PRZETRWAĆ!!!
WPŁAĆ PARĘ ZŁOTYCH !!!

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, pomóżcie nam-ogarowiczom w utrzymaniu sunieczki i jej dwójki maluchów w azylu...grudzień to dla wszystkich trudny miesiąc...nikt poza gr VI nic nam jeszcze nie dorzucił...pięknie prosimy :p

Mateusz od ogarka Remiza: dziękujemy :loveu: posłałam pw z kontem ANF, czekamy na wpłatę :multi:

Posted

zabieramy i Jolę :-) Dogadamy się w okolicach czwartku, ale ja tylko w sobotę...
Imanca zgodziła się poprowdzić aukcje kubków , z której dochód zostanie przeznaczony na utrzymanie Żanetki u Emir.
Jak tylko będę znała szczegóły to wkleję linka i zapraszam wszystkich !!!

Posted

Ania W napisał(a):

...
Imanca zgodziła się poprowdzić aukcje kubków , z której dochód zostanie przeznaczony na utrzymanie Żanetki u Emir.
....

Super, jak tylko będzie możliwe, to przekażę te kubki do Imanc'i :p I może coś jeszcze wyskrobię.

Posted

Dzisiaj raniutko dzwoniła do mnie radośnie Jola od ogarki Błogiej...chyba dała radę WYCZAROWAĆ te brakujące nam 90 zł :multi: Będę wiedziała w czwartek.
Jesli tak jest i się Joluni uda to wpłata Mateusza pójdzie już na styczeń...:p

BRAWO ogaromaniacy... :loveu: niezawodni nasi !!!!!!!!

Żanetko- nie jesteś sama i są ludzie, którzy o Tobie biedna sunieczko myślą i POMAGAJĄ :lol:

Posted

Czekam na Imancę (błądzi?), zaraz podjedzie AniaW, no i Jola czeka w Grodzisku Maz (żeby nam dorzucić małą budkę-dar) bo sama jechać nie może...niedługo wyruszamy :multi: Zawieziemy też do Emir karmę Urinary, którą przekazała nam kochana Mmbbaj (po Śp Bajanie) dla chorego rottka. Pogoda piękna na jazdę. Żaneciu- niedługo Cię wygłaskamy :p

Posted

Melduję , że Imanca dotarła :-) Jolę w Grodzisku też odwiedziłyśmy i zawiozłyśmy do Emir bardzo śmieszna budkę ( buda jest mała i śmieszna ;-))
Żanetka jeszcze jest bardzo nieśmiała. Nie chciała wyjść z budynku onieśmielona nowymi osobami ale nie ma już tego obłędnego strachu w oczach...Emir mówi , że będzie coraz lepiej ale trzeba powoli...
Żanetka nieśmiało nam się zaprezentowała ;-)

Posted

Potem Żanetka schowała się do swojego boksu dla vip-ów ( Z wersalką ;-) )
i pozowała do portretów.

Bea przywiozła jej fantastyczne smakołyki ;-)

Żanetka nie cieszyła się długo przysmakiem bo...małe Żelątko chwyciło ;-)

Posted

I ostanie zdjęcie Żanetki . Myślę , że na pierwszy rzut oka widac że jest różnica...Myślę, że wszystkie osoby, które wpłaciły choć mały grosz na jej pobyt u Emir teraz widzą że warto było...

Teraz trzeba Żelką domki znaleźć bo nastęny etap socjalizacji Żanetki to mieszkanie w domu...Im prędzej tym lepiej !
Prosimy was, żebyście nie (;-) )zapominali o Żanetce. Będą z niej jeszcze ludzie ale trzeba jej dać trochę czasu. Pomóżcie na uzbierać na jej utrzymanie w tym miejscu bo to dla niej jedyna szansa na normalność.

A zdjęcia Żelków na ich wątku ! ZAPRASZAM! :-)

Posted

[quote name='Ania W']I

Prosimy was, żebyście zapominali o Żanetce. Będą z niej jeszcze ludzie ale trzeba jej dać trochę czasu. Pomóżcie na uzbierać na jej utrzymanie w tym miejscu bo to dla niej jedyna szansa na normalność.

A zdjęcia Żelków na ich wątku ! ZAPRASZAM! :-)

A my nie chcemy zapominać ;)

Posted

[quote name='Ania W']....

....

...
Popatrzecie TERAZ na naszą sunię :multi: Widać wielką różnicę prawda? To już jest inny pies a będzie coraz lepiej, bo Żanecia robi postępy (powoli, ale jednak). Nie widziałam u niej oznak paniczej lękliwości (jak w Węgrowie bywało :-( ), wyszła i była naszymi odwiedzinami zaciekawiona. Nie podeszła jeszcze do nas bliżej niż na cztery kroki i na próbę kontaktu bliższego zareagowała /nie uciekając !!! a wchodząc do boksu ale...jest wielka poprawa. Popatrzecie na te fotki. Ślicznie wygląda. Emir z nią pracuje na lince. Wkrótce sterylka. Trzeba tylko jak najszybciej zabrać od niej dzieci bo Żanecia (a jest jedną z najlepszych psich matek jakie widziałam) koncentruje się cały czas na swoich pociechach-co nie pozwala jej skoncentrować się prawidłowo na człowieku. Emir ma fantastyczne podejście i wielką praktykę. Naprawdę robi kawał dobrej roboty. A już domową nalewkę to robi- mistrzostwo świata ;)
Kolejnym etapem będzie wzięcie Żanety do domowego stada. Ale- dzieci MUSZĄ SZYBKO znależć swoje domy bo już czas najwyższy...

AniuW: fajne fotki zrobiłaś :multi:

Melduję też, że (dzięki Joli od Błogiej oraz AniW) mamy uzbieraną kasę do końca grudnia.
Imanca wzięła ode mnie rzeczy na aukcję na Allegro (poprowadzi sama :loveu: tą aukcję na rzecz Żanetki), są tam pieski maskotki i książeczki Disneya dla dzieci i kubki z psiakami. Liczymy, że uzbiera się ok 200 zł (oby!!!), to byłoby nam duzo lżej w styczniu dozbierać (zresztą jak Żelki znajdą domy to postaramy się z Emir wynegocjować obniżkę pobytu samej suni u azylu- chociaż i tak tam każdy grosik idzie na inne potrzebujące pieski więc tak czy tak-pomagamy:p ).

Imanca: ty tu nie dworuj a wklej swoje fotki Żanetki...czekamy

Posted

Żaneciu podnoszę Cię śliczna sunieczko...

Dzisiaj zapłaciłam za pobyt u Emir za grudzień. Udało nam się :multi:
Chciałam wszystkim podziękować i napisać, że nie zawiedliście i że jestem dumna, że jestem wśród takich ogaromaniaków jak Wy kochani... :loveu: