Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mmbbaj i TZ w wielkiej żałobie po Bajanie i mimo to pomyśleli o biednej Żanetce i dali mi dzisiaj pieniądze dla niej...bardzo wspaniały i cudowny gest..dziękujemy z całego serca :loveu:

Słuchajcie: Brak nam 90 zł...:modla:

Posted

Dołączam się z apelem o wsparcie naszej "prawieogarki". Pobyt w Azylu jest dla Żanetki jedyną szansą na normalność po 2 latach spędzonych na łańcuchu...To jest jeszcze młoda suka, ale na razie nie może zaufać człowiekowi. Do tego potrzebne jest wasze finansowe wsparcie. Mimo że wielu "ogarowców" włączyło się w akcję i łoży na utrzymanie suni to powoli nie dajemy rady. Nie każdy jest w stanie co miesiąc płacić 100 zł...Jeżeli natomiast przyłączyłyby się do nas inne osoby i wpłacały chociażby po 10 to na pewno wspólnie dalibyśmy radę pomóc tej suce...

Posted

No tak, na ogarach nie dajemy rady, poprosimy o pomoc...za listopad mamy zapłacone, za następny grudzień BRAK NAM 90zł :-( ...może po troszku uzbieramy?...

W poniedziałek Żanetka będzie miała w azylu sterylkę :multi:

Posted

samograj napisał(a):
Czy nie ma już nikogo z sercem dla psiaków???
Prosze o parę groszy:modla: :modla: :modla:

Jest! Na pewno jest! Tak jak wiele osób pomogło nam w leczeniu Corgi i teraz sunia na dniachjedzie do nowego domu. Wierzę , że Żanetce też pomogą :p

Posted

To ja również podnoszę. Ludzie pomóżcie naprawde nie trzeba wiele a każdy grosz jest dla tych psiaków cenny. Myśle że znajdą się tacy którzy zechcą pomóc. Pomyślcie że każdy wpłaci jakąś niedużą sumke i jak was troche będzie to się uzbiera. Bardzo prosimy. Pomóżcie....

Posted

bea100 ,a moze te fanty, których mam cały wór od Osiołka będę wstawiać na bazarek i będzie się coś zbierało - grosz do grosza.... nie wiem tylko czy ja wyrobię z obsługą tego bazarku?:oops:

Posted

tanitka , jeżeli masz fajne fanty, które przydadzą się dla dzieci ze Szkoły Podstawowej to trzymaj je proszę...Ja na wiosnę będę organizowała druga loterię a dzieciaki tak się nakręciły tą pierwszą , że mam nadzieję 1000 przekroczymy. Te "dla dorosłych " oczywiście możesz wstawić :-)