Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

samograj napisał(a):
KOCHANA!!!
Nie doczytałaś!!! Pieniądze potrzebne są nie na Węgrów lecz dla Żanety, którą " adoptowała" tymczasowo fundacja EMIR!!!
http://fundacja-emir.org/

moja wypowiedź tyczyła sie tego, że nie ma takiej opcji, żebym pojechała po żanete do schroniska

Posted

enia napisał(a):
Samograjko cała reszta sie zgadza , oprócz mojej szefowej, jest nią całkiem kto inny.

ALE CZY TO DUŻE PRZEWINIENIE???:razz:
A PANI SROCZYŃSKA TO... Wiesz ja jakaś ociężała umysłowo jestem!

Posted

Ważny jest PIES!!!! Jemu pomagamy...tyle...

Enia: Dzisiaj przesłałam (pocztowym przelewem) kwotę uzbieraną na gr VI/odłozona u mnie na Żanecię: 250 zł (na pomocowe konto GreenEvil) z dopiskiem Żaneta-Węgrów

Moje stare Tico nawala, wymaga warsztatu a nie mam kasy póki co, wykluczone w trasę jechać tym rumburakiem...:shake:

Posted

samograj napisał(a):
Ja wpłaciłam na konto pomocowe
...
z dopiskiem DLA ŻANETY-SUKI OGAROPODOBNEJ- czy dobrze???

Nooo, już nie bądz taka dokładna z ta ,,ogaropodobną suką" :evil_lol:
Ta sunia może i niewiele ma z ogara, ale jest kochana i potrzebuje NASZEJ POMOCY i jest NASZA czyli jak symbol psa w potrzebie- została objęta opieką ogaromaniaków i tak jest i niech tak zostanie...:p
Wogóle to Samograj=:loveu: :
to MAMY 350 zeta ( i zbieramy na niezawodnej gr VI i mamy od 3 osób tam deklaracje wpłat :multi: )

Posted

No to najswieższe wieści, CAŁA RODZINKA JEDZIE JUTRO!!!!
trzymajcie kciuki za szczęsliwą podróż, musimy sie skupić na zbieraniu funduszy i dobre domki najważniejsze.

Posted

[quote name='samograj']

Bezpiecznej podróży i duuuuuużo szczęścia!!!

:kciuki::kciuki::kciuki: TRZYMAM KCIUKI!!! :kciuki: :kciuki: :kciuki:

SAMOGRAJKO !
Wyobraź sobie taką scenę: na środku zabytkowego, przepięknego rynku (jest taki jeden w Polsce), królewskiego miasta, stoi ogromna wysoka scena. Na scenę, w porze największego ruchu, wdrapuje się z mozołem licha, mizerna pchła, czyli Sabina1 i donośnym jak trąba głosem woła: PRZEPRASZAM SAMOGRAJKO !!!

ps. Mój ojciec też zmarł nagle w zwszłym roku.

Posted

[quote name='Sabina1']SAMOGRAJKO !
Wyobraź sobie taką scenę: na środku zabytkowego, przepięknego rynku (jest taki jeden w Polsce), królewskiego miasta, stoi ogromna wysoka scena. Na scenę, w porze największego ruchu, wdrapuje się z mozołem licha, mizerna pchła, czyli Sabina1 i donośnym jak trąba głosem woła: PRZEPRASZAM SAMOGRAJKO !!!

ps. Mój ojciec też zmarł nagle w zwszłym roku.
STRASZNIE SIĘ WZRUSZYŁAM!!!

Posted

[quote name='samograj']STRASZNIE SIĘ WZRUSZYŁAM!!!
Ja też :loveu:

Kochani zbieramy na Żanecię i jej 2 maluszki Necika i Nockę grosiki...plizzz wpłacajcie...nawet małe kwoty bo jest nas tu trochę to uzbieramy...(wszystkim chętnym podam nr konta pomocowego..)

Posted

Żanetka i jej dwa maluchy dzisiaj juz w azylu w Żabiej Woli (dzięki składkom ogaromaniaków mamy na opłacenie ich tam pobytu przez 1 mc...póki co /bo zbieramy dalej...). Hania i Sabina1 bardzo dzielnie przywiozły z Węgrowa całe stadko piesków (bo nie tylko Żanecię z dzieciakami) i to w taką podłą pogodę (BRAWO kochane dziewczyny :loveu: :loveu: ).
Prawdopodobnie na poczatku tygodnia nasza Żanecia będzie miała sterylkę :p To wspaniałe wieści!!!!!:multi:

Posted

bea100 napisał(a):
... Hania i Sabina1 bardzo dzielnie przywiozły z Węgrowa całe stadko piesków (bo nie tylko Żanecię z dzieciakami)...

A można wiedzieć kim są ci pozostali szczęśliwcy :razz:.

Posted

gallegro napisał(a):
A można wiedzieć kim są ci pozostali szczęśliwcy :razz:.

Ciemnobrązowa suczka kudlata, podobna do płochacza i szczeniaczek od dzikiej suczki, dla Ani K na tymczas.

Posted

Sabina1 napisał(a):
... i szczeniaczek od dzikiej suczki, dla Ani K na tymczas.

Czy chodzi o tego szczeniaczka, którego mieliśmy wziąć jadąc z Folen? Przymierzaliśmy się właśnie do jednego z dzikusków (chcieliśmy wziąć białego, ale okazał sie panienką ;)). Folen nie mogła się skontaktować z zainteresowaną i w rezultacie "odpuściliśmy".

Posted

Chyba tak, tyle, ze my przywiozłyśmy też panenkę, bo nie mogłyśmy znaleźć pieska. Matka wściekle bronła dostępu do wnętrza budy, a to co wypełzło było samymi panienkami. Białego szczeniaka wogóle nie widziałyśmy, był jeden kremowy, ale też suczka.

Posted

Może faktycznie ta sunia była biało-kremowa :razz:. Jak podeszliśmy do kojca, to przy "furtce" ;) został piesek, którego capneliśmy zanim sunia nas dopadła... możliwe, że to był jedyny piesek, który potem Wam sie schował głęboko w budzie...

Posted

Nie było możliwości wyciągać malutkie z budy. AniaK , któej przekazałyśmy szczeniaczka nie zgłosiła zresztą sprzeciwu, jak sie dowiedziała, ze to suczka. Strasznie była zapchlona, ale miła bardzo i grzeczna. przespała cała drogę na moich kolanach i nie rzygała, jak maluchy Żanetki.