bea100 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Brucio napisał(a):trzymam kciuki za Zanetke i malenstwa ....no i za Was.... Ja też cały czas sercem z Wami bo tylko tyle mogę...dzisiaj bałam się tu zajrzeć...cioteczki, co tu pisać...tak bardzo Wam dziękuję :loveu: bo to dzięki Wam te trzy odrobinki żyją...oby najgorsze minęło i oby teraz już tylko zdrowiały...!!! Quote
Folen Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Jutro jeśli zdążę, to zrobię fotki maluchom i obpatrzę jak się czują szkraby.. Quote
bea100 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Folen: czekam z ogromną nadzieją na (dobre) wieści (na fotki też). Quote
bea100 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Folen kochana; jak się czują Żanecia i jej dzieciaczki? Quote
enia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Wiem od Folen ,że trójeczka ma sie coraz lepiej, ale chudzinki ponoć z nich......choroba dala im sie we znaki.Kto wie jak mozemy je podtuczyc w warunkach schroniskowych??? potrzebujemy karmy dla rekonwalescentów chyba.........bo to szkapinki malutkie....... Quote
Folen Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Potwierdzam, maluchy czują się lepiej, nawet podbrykują i się bawią troszkę, ale chude są strasznie, szczególnie jeden maluch.. A Żanetka? To już nie ten sam pies, co kiedyś.. Quote
tanitka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 żaneta zmieniona nie do poznania, jaka smutna.... tylko trójeczka dzieciaczków jej została z całej gromadki:shake: .... te maluszki śliczne:loveu: Quote
Brucio Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Zaneciu !!! ale ty smutna jestes !!!! :placz: :placz: :placz: ........jakie piekne szczeniorki masz !!!! .... Quote
enia Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Kto pomoze Zanetkowym dzieciaczkom? moze jakies mleczko dla niemowląt z witaminkami??? prosimy o rady!jak je podpaść w schronisku? Quote
enia Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Kochani nie ma na co czekać, Folen zakupi dobre puszki dla szczeniaczkow jakie uda sie w Węgrowie i zawiezie dla dzieciaków, w związku z tym bedziemy musialy 40 zl które ma Zaneta na AFN przeznaczyc na to.Chyba ze ktos ma na zbyciu takie puszki i podaruje maluchom w schronisku??? Quote
bea100 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Enia, oczywiście, że trzeba kupić choć puszki maluchom i je podkarmić ( a te pieniądze akurat można teraz wykorzystać).Dobrze, że Folen może zrobić zakupy i zawieżć im choć trochę lepszego jedzenia. Quote
niufek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 pajunia napisał(a):jesli nie masz jak tam dojechac, to mozesz do mnie przyjechac, zajmiesz sie moimi piecioma psami tutaj, moja rodzina, przejmiesz moje obowiazki zawodowe, a ja zaraz tam pojade. To chyba nie powinno dla ciebie stanowic problemu. Przeciez pisalas mi w priwach, ze jestes bezrobotna .Wiec zapraszam i zaraz jade na rancho. pajuniu , ja nie jestem bezrobotna , ja mam dzieci ,ktorych nie moge zostawic samych ,a one chodza do szkoly , prosze bys czytala dokladniej , a srodkow finansowych mi na taka wycieczke do ciebie tez brak .jak sobie wyobrazasz , jak ja moge pilnowac twych psow ,ktorych nie znam ? jak ty bys je zostawila pod opieka kogos ,kogo nie znasz??ja bym mego psa tak z kims obcym nie zostawila :shake: . Quote
Osiolek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Czy nie mozna by dawac szczeniakom troche namoczonego suchego jedzenia? Nie wiem czy pani kierowniczka zuzyla juz wszystko z tego co przywiezlismy, ale jesli nie - mozna by to przeznaczyc dla szczeniat, tylko przedtem trzeba przez 12 godzin moczyc w wodzie, najlepiej czystej, albo - jesli jest ta z bajora - to w przegotowanej. Z tego co pamietam (mialam kiedys szczeniaki) mozna szczenietom dodawac "dorosle" jedzenie juz od 4 tygodnia zycia. Quote
pajunia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 pajuniu , ja nie jestem bezrobotna , ja mam dzieci ,ktorych nie moge zostawic samych ,a one chodza do szkoly , prosze bys czytala dokladniej , a srodkow finansowych mi na taka wycieczke do ciebie tez brak .jak sobie wyobrazasz , jak ja moge pilnowac twych psow ,ktorych nie znam ? jak ty bys je zostawila pod opieka kogos ,kogo nie znasz??ja bym mego psa tak z kims obcym nie zostawila . Coraz czesciej sie zastanawiam, gdzies ty byla, gdy rozum rozdawano.:shake: zeby prostej ironii nie pojac. :crazyeye: Quote
enia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Maluszki szukaja dobrych domków, sa chudziutkie ale przesłodkie, miłość i dobre jedzonko jest im teraz najbardziej potrzebne.Gdy maluszki znajdą domki Zanecia idzie na tymczas do kochanej Bea. Pomóżcie nam szukac dla nich dobrych domków!one są na wątku węgrowskich maluszków...........w największej potrzebie jest Nutka, słaba chudzinka........ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2245216#post2245216 Quote
niufek Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='pajunia']Coraz czesciej sie zastanawiam, gdzies ty byla, gdy rozum rozdawano.:shake: zeby prostej ironii nie pojac. :crazyeye: :evil_lol: nie tam gdzie ty stalas :evil_lol: ,bo gdybym stala tam gdzie ty to bym miala glowe do interesu i plywala w kasie , ale ja juz taka jestem ,pieniadze to nie wszystko. ciesze sie ze ten zew o pomoc to tylko ironia z twej strony i ze zadnej pomocy nie potrzebujesz:multi: , naprawde kamien mi z serca spadl i juz wiem ze ty te maluszki po cichutku wzielas ,tylko przy twej skromnosci nie chcesz rozglosu:lol: , jestes wspaniala. Quote
enia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='APSA']Czy ona jest na stronie adopcyjnej ogarów i gończych? http://www.adopcjegoncze.republika.pl/ Apsa tego to ja nie wiem czy ktos ja tam umiescił. Pilnie domki dla dzieciaków!:-( Quote
bea100 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Jak się ma Żanetka i jej trójeczka maluszków? Piszcie cioteczki kochane. Wiem, że Olga132 i AniaW były dzisiaj w schronie (zawieżć styropian do oceplenia bud) i przy okazji zawiozły im trochę lepszego gotowanego jedzonka... Quote
enia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 bea100 napisał(a):Jak się ma Żanetka i jej trójeczka maluszków? Piszcie cioteczki kochane. Wiem, że Olga132 i AniaW były dzisiaj w schronie (zawieżć styropian do oceplenia bud) i przy okazji zawiozły im trochę lepszego gotowanego jedzonka... Zanetka wygląda calkiem dobrze jak na mamcię tylu maluszków, ta trójeczka która zostala w miare , oprócz jednej malusiej suni strasznie chudziutkiej, ale juz podjada myśle,że będzie dobrze tylko trzeba jej dawać oddzielnie i pilnowac żeby zjadla wszystko bo tatmte male ją odpychają od miski.Ja zawiozlam dla maluszków ugotowaną wątróbkę pojadly aż milo popatrzeć, ale Ania zaskoczyla mnie , ponieważ zawiozla dzieciaczkom weki mięsne!!!! calą torbę sloików z mięskiem, czyli pojedzą sobie super! Acha i jeszcze zostawilam 10 puszek dla juniorków. Pilnie szukajmy domków, żeby do zimy zdążyć. Quote
enia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Podnosze maluszki ! czy one maja szanse na normalne dzieciństwo i cieply dom? Quote
Ania W Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Żanetka ma zapewniony tymczas ale dzieciaki pilnie szukają domków. Zuzia, maleńka chudzinka, potrzebuje dużo ciepła i serca ale jest wesoła bardzo przymilna i...gadułka to Żanetka z Zuzią Zuzia w objęciach p. kierowniczki tu widać jaka z niej chudzinka ... Druga sunieczka też drobinka( choć nie taka), ale piesek ma się dobrze :-) Quote
bea100 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Mnie zupełnie adopcje ,,nie wychodzą":shake: ...błagamy tu o dom dla szczeniaczków cudem uratowanych po parwo: dwóch pięknych suczek i jednego pieska...pomóżcie!!! Zwlaszcza chudzinka ogarkowa podpalana ślicznie Zuzia potrzebuje domku na wczoraj na JUŻ... Quote
Ania W Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Pilnie szukamy domku dla dzieci Żanetki ! Zuzia potrzebuje duuuużo serca :-) Quote
evita. Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ogłoszenia dzieciaczków w necie : Maluchy- psy.pl Maluchy- kupiepsa.pl Maluchy- eoferty.com.pl Maluchy- ale.gratka.pl Maluchy- 4lapy.pl Quote
Recommended Posts