puz Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 bea100 napisał(a):Serce mi się kraje...ale na dzień dzisiejszy nie moge pomóc chociaz bardzo się staram...! Puz, nie wydaje mi się, że ktokolwiek ma do nas jakikolwiek żal, wszyscy zdają sobie sprawę, że nasza Żanetka to nie nasza Zorka :roll: źle odebrałas mnie Bea ja nie pisałam ze maja do nas zal ja ogolnie pisałam ze nie jest ja tak łatwo wyciagnac z tamtad Quote
bea100 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Puz, masz rację oczywiście, nie jest łatwo i dlatego Żanetka jest jeszcze w schronie (co mnie ogromnie martwi :-( ) Quote
Mortycja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Jaka piękna:loveu: ,tylko oczka takie smutne:-( Quote
enia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Dziś widzialam piekną sunie i wiecie co? stala przed budą i czekala aż podejdziemy! i ostrożnie ostrożnie glasiu glasiu, ale bylam zdziwiona jej sie to podobalo!jest dużo lepiej! dużo!może dlatego że nie siedzi już w rogu schroniska? ależ ona jest śliczna.......może jutro fotki będą....... Quote
tanitka Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Dziś widzialam piekną sunie i wiecie co? stala przed budą i czekala aż podejdziemy! i ostrożnie ostrożnie glasiu glasiu, ale bylam zdziwiona jej sie to podobalo!jest dużo lepiej! dużo!może dlatego że nie siedzi już w rogu schroniska? o rety, suczynka sie oswaja ?? brawo!!!!:lol: Quote
enia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Zle wieści, Zaneta najprawdopodobniej jest ciężarna, tam czasem psiaki sie zrywają i ...... cycochy duże, brzusio opuszczony, matko co teraz będzie????? zdjecia ma gallegro sami zobaczycie. Quote
bea100 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 enia napisał(a):Zle wieści, Zaneta najprawdopodobniej jest ciężarna, tam czasem psiaki sie zrywają i ...... cycochy duże, brzusio opuszczony, matko co teraz będzie????? zdjecia ma gallegro sami zobaczycie. Rany :placz: Dobiło mnie to. Nie zdązyłam, nie zdążyłam, nie dałam rady niestety ją uchronić i wydobyć z tego schronu, mam strasznego moralniaka, tak jakbym przegrała na całej linii, tak bardzo się starałam, nie udało się, to straszne co się stało. A co będzie ze szczeniakami? Jaki los je czeka? Boję się pomyśleć... Enia, daj mi linka bo nie mogę znależć.. Quote
enia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Bea do czego linka? zdjecia Żanetki ma gallegro, robil wczoraj obiecal wstawic w wolnej chwili. Ja mysle ze to juz niedlugo bo brzusio bardzo opuszczony....... Quote
tanitka Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 w tym schronisku szczeniaków się nie usypia, choć w sytuacji jaką tam mają chyba powinni..... :shake: Quote
bea100 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Rozumiem, to czekam na te fotki ze ściśniętym sercem...:roll: Quote
tanitka Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 one już sa pzreklejam z watku węgrowa: :placz: :placz: :placz: Quote
enia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Sunia do góry! czy nikt nie da domku ciężarnej ślicznej suni? chyba sama w to nie wierze.........:roll: zauważylam , że niunia boi sie mężczyzn i to bardzo........ Quote
bea100 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Nie znalazł się dom dla Żanetki jak jeszcze była ,,pojedyncza" a co teraz?!??? Ręce opadają...:placz: Mam tylko nadzieję, że to będzie mały miot:roll: Co do tego, że suka boi się mężczyzn, to normalne u psa, który zna tylko schron i budę i jest karmiony/czy dotykany przez kobiety; to kwestia socjalizacji i to jest do wypracowania. Quote
bea100 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Czy ktoś coś wie o Żanetce? Urodziła? Widziałyście ją może? Quote
enia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Jutro Folen będzie w schronie to zobaczymy co u suni........ Quote
Recommended Posts