Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bea100 napisał(a):
Serce mi się kraje...ale na dzień dzisiejszy nie moge pomóc chociaz bardzo się staram...!

Puz, nie wydaje mi się, że ktokolwiek ma do nas jakikolwiek żal, wszyscy zdają sobie sprawę, że nasza Żanetka to nie nasza Zorka :roll:

źle odebrałas mnie Bea ja nie pisałam ze maja do nas zal ja ogolnie pisałam ze nie jest ja tak łatwo wyciagnac z tamtad

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś widzialam piekną sunie i wiecie co? stala przed budą i czekala aż podejdziemy! i ostrożnie ostrożnie glasiu glasiu, ale bylam zdziwiona jej sie to podobalo!jest dużo lepiej! dużo!może dlatego że nie siedzi już w rogu schroniska?
ależ ona jest śliczna.......może jutro fotki będą.......

Posted

Dziś widzialam piekną sunie i wiecie co? stala przed budą i czekala aż podejdziemy! i ostrożnie ostrożnie glasiu glasiu, ale bylam zdziwiona jej sie to podobalo!jest dużo lepiej! dużo!może dlatego że nie siedzi już w rogu schroniska?

o rety, suczynka sie oswaja ?? brawo!!!!:lol:

Posted

Zle wieści, Zaneta najprawdopodobniej jest ciężarna, tam czasem psiaki sie zrywają i ......
cycochy duże, brzusio opuszczony, matko co teraz będzie?????
zdjecia ma gallegro sami zobaczycie.

Posted

enia napisał(a):
Zle wieści, Zaneta najprawdopodobniej jest ciężarna, tam czasem psiaki sie zrywają i ......
cycochy duże, brzusio opuszczony, matko co teraz będzie?????
zdjecia ma gallegro sami zobaczycie.

Rany :placz: Dobiło mnie to. Nie zdązyłam, nie zdążyłam, nie dałam rady niestety ją uchronić i wydobyć z tego schronu, mam strasznego moralniaka, tak jakbym przegrała na całej linii, tak bardzo się starałam, nie udało się, to straszne co się stało. A co będzie ze szczeniakami? Jaki los je czeka? Boję się pomyśleć...

Enia, daj mi linka bo nie mogę znależć..

Posted

Bea do czego linka? zdjecia Żanetki ma gallegro, robil wczoraj obiecal wstawic w wolnej chwili.
Ja mysle ze to juz niedlugo bo brzusio bardzo opuszczony.......

Posted

Sunia do góry! czy nikt nie da domku ciężarnej ślicznej suni?
chyba sama w to nie wierze.........:roll:
zauważylam , że niunia boi sie mężczyzn i to bardzo........

Posted

Nie znalazł się dom dla Żanetki jak jeszcze była ,,pojedyncza" a co teraz?!???
Ręce opadają...:placz:

Mam tylko nadzieję, że to będzie mały miot:roll:

Co do tego, że suka boi się mężczyzn, to normalne u psa, który zna tylko schron i budę i jest karmiony/czy dotykany przez kobiety; to kwestia socjalizacji i to jest do wypracowania.