Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ale na allegro jest tel do schroniska, a przeciez nie wiemy czy ktoś tam zadzwonił.:shake:

a zresztą wszyscy to na forum potwierdzą, że ta wiosna jest uboga w adopicje. Najpierw długa zima, potem święta,potem długi (bo dla niektórych 9 dniowy) weekend- ludzie nie mieli jeszcze czasu pomyśleć o psach. Ja wierzę, że od jutra będzie lepiej i Żanetkę ktoś dojrzy!!:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Dzwoniłam wczoraj, dzwoniłam też przed chwilą do Węgrowa ale tej komórki co podałyście to nikt nie odbiera (co jest? :shake: ). Chciałam się dowiedzieć, czy jest jeszcze w schronie lub czy jest jakiekolwiek zainteresowanie tą sunią..:cool1:

Posted

A moze udałoby sie wyciagnąc ja ze schronu do domku tymczasowego lub hotelu, zanim nie znajdzie sie docelowy domek?
ps. gdzie ten Wegrów dokładnie jest/ TANITKO!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Węgrów jest w kierunku Mińska Mazowieckiego lub Siedlec na wschód....
ale ta komórka co była podana jest kierowniczki schroniska i kiedyś była aktualna, spróbuj jeszcze raz może......
Zaneta czeka i czeka........

Posted

Spróbuję jeszcze raz ją ,,ogłosić" i Tanitko, poprosimy o ponowienie żanetkowej ,,aukcji" na allegro...a ta komórka nie jest dzisiaj również odbierana...:shake:
Czy oprócz komórki P Dyrektor jest tam telefon stacjonarny? Powinien być...
Czy ktoś bywa/będzie w Węgrowie (może azzie5 ?)?

Posted

Kurcze co jest z tym telefonem? tam nie ma stacjonarnego telefonu niestety tylko ta komórka do kierowniczki.......
może na węgrowskim wątku jest ktos z okolic Węgrowa to by sprawdził co i jak? ale tam też marny odzew........:shake: