Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bea100 napisał(a):
Czy ktos coś wie? I jak się czuje Żanecia i maluchy w azylu?

Beatko, ja będę dopiero dzwonić w środę, bo jak ona będzie miała sterylkę,to we wtorek wieczorem. Może chcesz nr do pani Sroczyńskiej ?

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś dzwoniłam do fundacji , Żanetka nadal przerażona i zestresowana trzęsie sie jak galaretka, musi minąć jakis czas zanim ona zaufa człowiekowi, jest wypuszczana na ogród na lince ale nie wie co ma robić, ona nie zna swobody, nie wie co to spacer i dobry człowiek.Maluszki maja sie całkiem dobrze są wesolutkie i z nimi wszystko ok.
Cioteczki przed Emir wyzwanie ogromne z oswajaniem sunieczki.........

Posted

Sabinko1: lepiej zadzwonię do Ciebie...nie wydaje mi sie, by P Sroczyńska była zadowolona, gdybyśmy wszystkie bombardowały ją telefonami, uważam, że jedna z nas powinna być w kontakcie i przekazywać wieści innym tutaj/jak myślicie?
Żanecia jest biedna suczką, całe życie na łańcuchu...zero świadomości i zero zaufania do człowieka...to potrwa niestety...oj potrwa :shake:

Posted

Tanitka kochana cioteczko: Poproszę o zmianę tematu na ,,Żaneta ze schronu z dziećmi juz w azylu-zbieramy grosiki" (czy coś w tym stylu...)
I podaj na 1 stronie numer konta pomocowego

Posted

Maluszki pilnie szukaja domków........sa wesołe kontaktowe, maja teraz ciepluteńko , miska pełna, opieka weterynaryjna na miejscu.
Tylko dobry domek potrzebny. Cioteczki maluszki maja zmienione imiona i nazywaja sie teraz Żelka i Żelek:lol: na cześć wspaniałej i dzielnej mamusi.
Żanetka jest bardzo za dziećmi i jest oddaną wspaniałą mamusią.......wierzę w oswojenie suczynki......

Posted

dziewczynay od bannerków- do pracy!!!
ŻELKA I ŻELEK SZUKAJĄ DOMKÓW!!! z odsyłaczem do początku wątku psiaków- przeedytuję tytuł!
WSPOMÓŻ FINANSOWO ŻANETKĘ Z odsyłaczem do postu z podanym nr konta!!!
chodzi mi o podwójny bannerek, który odsyłałby w 2 miejsca!!!

Posted

OTO BANNERKI ODSYŁAJĄCE DO 2 WĄTKÓW:

Pierwszy wątek przeedytowałam, dając tytuł jak w bannerku!!!
Drugi odsyła nie do samego początku ,tylko do konta pomocowego- ale czytający tutaj uzyska odpowiednie, aktualne wieści, co do losów ŻANETKI i innych psiaków!!!
aneta25 jest niezawodna- robiła je dziś po północy!!!

Posted

Do Enii
Jak pewnie zauważyłas ,kwota z aukcji moich książek wyniesie 234 zł (odliczając koszty przesyłki). Ponieważ będąc w Żabiej Woli,zostawiłam 260 zł. teraz , za książki podałam nr swojego konta.Jak bedęwysyłać do Ciebie zamówione ksiązki, to w środku umieszczę ksero - pokwitowanie od pani S. Czyli wdł mnie kasa na Żanetkę wygląda tak: jeżeli masz na jej koncie 350 zł(tak słyszałam, to pani S. z tego trzeba jeszcze w listopadzie zapłacić 190zł. Wtedy 160 zł zostanie na grudzień i zbieramy dalej.:lol: Na grudzień jest do uzbierania 290 zł, a to trudny miesiąc.

Posted

Cioteczki kochane z tego co sie orientuje to na ŻANETKE zbieramy na AFN.
Ja nic u siebie nie mam, Afn moze przelac do Fundacji , tylko trzeba ich poprosić.
Sabino , przeciez będziemy nadal zbierac na AFn więc może ktoś z ogarów mógłby nad tym panować i zlecac funduszowi przelanie danej kwoty gdy zachodzi taka potrzeba do Fundacji?

Posted

Sabina1 napisał(a):
...Na grudzień jest do uzbierania 290 zł, a to trudny miesiąc.

Nie 290 brakuje a 260 (czyli do uzbierania jest 260).
Ja deklaruję wpłatę 60 zł pod koniec tego mc.

Do uzbierania pozostaje więc 200 :roll:

Uważam, że nasza ogarowa Sabina1 będzie osobą koordynujacą najlepiej wpłaty na Żanecię /koordynatorem pomiędzy azylem a AFN (czy się zgodzisz kochana? czy Wszyscy się zgadzamy?)

Posted

bea100 napisał(a):
/koordynatorem pomiędzy azylem a AFN (czy się zgodzisz kochana? czy Wszyscy się zgadzamy?)

Ja ,już gdzieś pisałam, ze z różnych względów, moja pomoc może polegać tylko na pomocy finansowej, w miarę możliwości. Nie mogę dopuścić do tego, ze w niedługim czasie będę kojarzona jako osoba , która bierze za nią jakąkolwiek odpowiedzialność. Nie podejmę się żadnej odpowiedzialności za Żanetkę,bo nie mogę. Ta osoba , która wpłacała na ANF, chyba może poprosić o przelanie na konto Emira 190 zł. Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa. Podobno dzierżawa działki schroniskowej się kończy. Czy będzie podpisana dalsza umowa ? Pytam dlatego, ze widziałam na ANF odłożoną znaczną sumę na wodę w Węgrowie. W razie jakichś problemów z przedłużeniem umowy, wspanaiła nowa pompa zostanie dla własciciela ........królików ? Dlatego pytam , jak to jest ?

Posted

Spokojnie, wszystko jest pod kontrolą. Na pewno nie będzie tak , że zostawimy tam pompę na która zapracowali dogomaniacy! Te pieniądze na razie muszą jeszcze chwilę poczekać ale to nie znaczy , że sprawa leży odłogiem ;-)

Posted

OK, Sabinko1 juz poprosiłam na temcie AFN o przelanie brakujących 190 zł na konto Emira ( z dopiskiem dopłata za mc listopad- Żaneta).
Podaj mi na pw numer swojego konta, to poprosze też o przelanie (zwrot) tej kaski (napisz mi ile brakuje? z tego co załozyłas ze swoich jak zawoziłas Żanecię (pisałas o aukcji ksiazkowej ale chyba ona nie pokryje całej kwoty?).

Posted

bea100 napisał(a):
Podaj mi na pw numer swojego konta, to poprosze też o przelanie (zwrot) tej kaski (napisz mi ile brakuje? z tego co załozyłas ze swoich jak zawoziłas Żanecię (pisałas o aukcji ksiazkowej ale chyba ona nie pokryje całej kwoty?).

Pokryła, czyli tylko brakuje 190 do 450ciu, A na grudzień mamy do uzbierania 200zł.

Posted

[quote name='Sabina1']Pokryła, czyli tylko brakuje 190 do 450ciu, A na grudzień mamy do uzbierania 200zł.
Kochana jesteś!!!! Po prostu ...:loveu:

Jest załozone w fundacji Emir subkonto dla Węgrowa:
podaję

Fundacja EMIR
ul Słoneczna 4
96=321 Żabia Wola

BANK SLĄSKI O/GRODZISK MAZ.
80 1050 1924 1000 0023 0438 1029

Na to subkonto poprosiłam AFN o wpłatę tych 190 zł.

Posted

tanitka napisał(a):
Bea100 a co z fantami loteryjnymi dla Węgrowa?;)

Fanty zostały ,,sprzedane" tzn zamienione na losy i na kasę (na Karmelickiej poszło wszystko a w Grodzisku zostały paluszki z makiem i parę drobiazgów i myslę, że to co zostało przekażemy z Jolą AniW bo pisała, że już zaczyna zbierać na nastepną loterię-jej zdecydowanie lepiej szło niż nam, zresztą wspomałyśmy się fantami wzajemnie bo AniW wręcz zabrakło fantów w trakcie trwania ,,jej" loterii;) ).
Bo=Odbyły się (już) 2 loterie (jedna w Grodzisku a druga w Wwie na Karmelickiej) i pieniądze uzbierane już zostały wydane na piękne, ocieplane budy które lada dzień znajdą się w Węgrowie :p Wejdż na wątek pomocy dla Węgrowa (tam znajdziesz-wszystko w tym temacie).
Moja chałupa i wszystkich wokoło-wyczyszczone do imentu po tych loteriach, zupełnie nie mam co wstawić na akcję na rzecz Żanetki...

Posted

ja nie o to pytałam. Pytałam co mam zrobić z worem fantów od Osiołka, które w końcu ode mnie nie wzięłyście na te loterie. Może będzie jakaś następna? Czy mam oddać do domu dziecka?