BooBC Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Nom i ..... sobota była, ja szczęśliwa że Dianka ma fotki, a tu nie ma :mad: :lol: :mad: HuSkYdIaNa!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: Quote
HuSkYdIaNa Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 FOtki by były jakby nie Diana:(Zrobiła z aparatem dokładnie to co boogie:(a miałem go tylko 1 dzien;) Mam pytanko wczoraj tak sobie myślałem o hodowlach psów.I nie wiem czy to jest opłacalne.W przyszłości zamieżam być inżynierem budowlanym ale przecierz psy zawsze będą moją pasją.Chę się tylko zapytać czy Hodowanie psów jest opłacalne i czy zajmuje dużo czasu. Pewnie da was te moje pytanie jest głupie i bezsensowne:)Ale tak mnie to zaciekawiło że musze się tego dowiedzieć. Z góry strasznie dziękuje bo już puźniej nie chce mi się tego pisać;) Quote
haska_12 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 A ja będę mieć hodowlę Malamutów i Husky'ch :) Nie wiem czy to jest opłacalne,ale samemu trzeba się przekonać ;) Quote
BooBC Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Tomek nie wierze :lol: :lol: :lol: A co do hodowli psów ...... napewno zajmuje dużo czasu ..... gdy chcesz mieć szczęśliwe psy w swojej hodowli ...... opłacalne zależy dla kogo :cool1: :cool1: :cool1: Mimowszystko czekam na foto ...... bo ja się postarałam i są fotki w galerii :cool1: :cool3: :cool1: ZAPRASZAM ....... ;) Quote
Mi. Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 ja bede mieć hodowle afganów, chińskich grzywaczy i saluki.... no i może weimarów :) Quote
nathaniel Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):FOtki by były jakby nie Diana:(Zrobiła z aparatem dokładnie to co boogie:(a miałem go tylko 1 dzien;) Mam pytanko wczoraj tak sobie myślałem o hodowlach psów.I nie wiem czy to jest opłacalne.W przyszłości zamieżam być inżynierem budowlanym ale przecierz psy zawsze będą moją pasją.Chę się tylko zapytać czy Hodowanie psów jest opłacalne i czy zajmuje dużo czasu. Pewnie da was te moje pytanie jest głupie i bezsensowne:)Ale tak mnie to zaciekawiło że musze się tego dowiedzieć. Z góry strasznie dziękuje bo już puźniej nie chce mi się tego pisać;) Do hodowli zazwyczaj sie dopłaca, jedynie co zwracają się koszty , to takie drogie i strasznie odpowiedzialne hobby, a czasu dużo zajmuje. Przypuszczalnie masz dwa psy , trzeba je zająć, wychować, pilnować (jeśli to pies i suka), żeby nie doszło do niechcianej ciąży, a potem pilnować dzieciaczków-nieprzespane noce , a potem remont domu/mieszkania :D:D Quote
BooBC Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Oj odrazu remont ...... co tak straszysz chłopaka ....... :lol: :lol: :lol: Nathaniel podała Ci minusy, to ja podam plusy ...... dużo miłości od psów .... nie ma to jak mieć psa przyjacielela, no i szczeniaczki słodkie małe kluseczki ..... ja chciałabym zostać leśniczym ( :lol: :evil_lol: :lol: ) ale takim co zajmuje się robotą papierkową ....... maży mi się drewniany domek w srodku lasu i gromadka psiaków :loveu: :loveu: :loveu: No i odpowiedni samochód .... najlepiej terenowy z największym bagażnikiem jaki może być :lol: :evil_lol: :lol: Czekam na fotki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nathaniel Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Kilka razy czytałam, że psiaczki zdemolowały mieszkanko ;) Nawet chyba w hodoli psów faraona właścicielka zapowiedziała, że szczeniaków nie chce przez najbliższe :evil_lol::evil_lol: 5 lat ;) Quote
BooBC Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 A co hodowała yorki :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Quote
nathaniel Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 palma napisał(a):A co hodowała yorki :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Palma napisałam że w hodowli psów faraona :shake::cool3: Quote
BooBC Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 doczytałam że hodowla tak się nazywała :eviltong: :lol: :eviltong: Quote
kalina. Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 czyli nie bedzie zdjęc Diany....:-( szkoda szkoda:eviltong: . Quote
HuSkYdIaNa Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 -Ale sobie śpi:loveu: -drzemka malutka:p -Tutaj sobie dzis przed chwilunią bez smyczki biegała:razz: i jaka ucieszona -Ej cholibka co tam tak sie drze ja u pozuje:diabloti: I co cieszycie się?Przed edit dodam linki do filmoków:multi: Quote
BooBC Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Suuuuuuuuuuper zdjątka ....... śliczna Dianeczka :loveu: :loveu: :loveu: No to nie było tak źle ...... doczekalismy się ;) :loveu: :evil_lol: :loveu: ;) Obowiązkowo podrapać Dianke za uszkiem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
HuSkYdIaNa Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 E mam tyle filmow a nie wiem jak na jakis server dac:((bu Quote
Mi. Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):E mam tyle filmow a nie wiem jak na jakis server dac:((buhttp://www.youtube.com/signup?next=/my_videos zarejestruj sie tu i wgraj Quote
kalina. Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 :multi: wreszcie widze Dianeczkę wreszcie wreszcie;):evil_lol: . Quote
BooBC Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Tomek wyślij mi na e-mail (tekna@wp.pl) i ja Ci wgram na serwer ;) :loveu: ;) Quote
BooBC Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 No to niespodzianka :loveu: :loveu: :loveu: Ja widziałam filmiki pierwsza :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Wyłączcie głos, bo mi nie udało się usunać ... 1) Quote
haska_12 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='palma']No to niespodzianka :loveu: :loveu: :loveu: Ja widziałam filmiki pierwsza :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Wyłączcie głos, bo mi nie udało się usunać ... 1) śliczne fotki :) ej dajcie mi linka do tych filmików no :mad: Quote
nathaniel Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='palma']No to niespodzianka :loveu: :loveu: :loveu: Ja widziałam filmiki pierwsza :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Wyłączcie głos, bo mi nie udało się usunać ... 1) Eee nie ma linku to fimu ! Quote
BooBC Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Nie ma bo Tomek mi wysłał nie z tym rozszerzeniem :( :( :( Quote
BooBC Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Tomek masz szczęście że masz taką fajną żonke :lol: :cool1: :lol: Udostępnia Ci ona kawałek wyproszonego serwera na trochę ..... http://maxfire.ovh.org/diana1.MPG http://maxfire.ovh.org/diana2.MPG http://maxfire.ovh.org/diana3.MPG :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: Quote
haska_12 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Hehe no to tak Dianka się ciebie słucha ? ;) Quote
Recommended Posts