Mi. Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 kalinaM napisał(a):husky diana a może wybierasz sie na zlot dogomaniaków:cool3: (tylko nie wiem jak daleko morsko jest od Tarnowa):cool3: Ze swoją Dianką:mad: huskydiana spotyka się z Palmą:cool3: Quote
BooBC Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 KalinaM a za co te pały :evil_lol: :-o :evil_lol: Bardzo zabawne ..... ja zaglądam tu czasem :evil_lol: :lol: :evil_lol: Jeszcze nie jestem pewna, bo nie ma odpowiedniego połączenia :p A Wy tu nie wiadomo co sobie myślicie .... :shake: :mad: :shake: A ja czekam na nowe foteczki Dianki :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam Palma & Boogie Quote
kalina. Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 to był żart:cool1: a tu fotek dawno nie ma:mad: Quote
BooBC Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Wiem :lol: :D :lol: Ale i tak za co te pały :rolleyes: :cool1: :rolleyes: No nasz HuSkYdIaNa nas ,,opuścił'' :evil_lol: :mad: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 :mad: Widzimy,że już tu dawno nie zaglądasz wujku :D a kiedy możemy liczyć na fotki ??? :mad: Quote
BooBC Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Nom mi HuSkYdIaNa obiecał foteczki Dianki, to czekamy :D :D :D AgaK napisał(a)::buzi: na zachętę I odemnie :buzi: ;) :buzi: Quote
haska_12 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 no to i ja dam buziaka :buzi: ale czekamy na fotki ... tyle tych buziakow dostales,ze musisz dac te foto :) Gorzej jak mamuska zobaczy te twoje rumience na policzkach ;) Quote
Aga K Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 kurcze !!!! ale łańcuch rozpoczęłam ??!!?? A mówili mi,że to tylko ja lubie wszystkim buziole dawać ????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: nio to ode mnie też jeszcze buziaczki i jazda fotaski na foruuuuuum proszę :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
haska_12 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 A mi napisał,że może napisze :( A ja już te "może" nie brałam pod uwagi Buziale i odemnie :) :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
Aga K Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 i ja takye :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
HuSkYdIaNa Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Wielki powrót waszeko najkochańczego:cool3: Nie mam cyfrówki ale Karolina(każdy chyba wie o kogo chodzi:P)Dała mi przykład rzebym możę coś napisał:-o Ja, ja coś napisze:multi: Wiem ze sie cieszycie i że strasznie tenskniliście i że mnie kochacie wiec nie piszcie tego ok??:loveu: No więc od czasu tego no wiecie długiego jak nie wiem ile stało się wiele ciekawych rzeczy:diabloti: wkońcu mamy płot który przedziela nas od "kochanych sąsiadów" i teraz co wieczór puszczamy Dianuśke ze smuczy i sobie ona lata i lata:razz: A nie dość że lata to jeszcze biega ale ona skubana no nie? no ale Nuśka cwana i sobie i tak droge wyjścia znalazła:-( Poszła w pierony(całe szczęście że mnie wtedy w domu nie było bo bym umarł chyba)Sąsiad cwaniare złapał no i:eviltong: sobie teraz śpi:cool3: Jak uciekła zjadla zdechłą kure:lying: No i chorutka na brzucio:shake: (znowu)Była u kochanej naszej pani weterynarz dostala piku piku w pupsko czy gdzieś tam i juz zdrowa:multi: i sobie śpi(wiem że to juz napisałem)Wczoraj moja mama kupiła sobie buty nowe:-o oczywiście to już para numer 487429214:angryy: Powiem tyle żę były zdeczka drogie:razz: Nie ma to jak mieć kase no nie:lol: No ale wróćmy do tematu;) No i wieczorem sobie jednego bucika siup, wzieła na balkonik i na złość mamie go schrupała:cool1: Sam ją tego uczyłem(żart )Mama załamana:flaming: obraziła się na nia:-( Ona to miała oczywiście gdzieś bo ma swojego kochanego pańcia:loveu: i dziś w południe sie zdziwiłem:crazyeye: Mama zrobiła to:peace: Noi happy end:cool2: :happy1: Ja cały ucieszony, nerwy spadły:bigcool: Jutro sobie jedziemy na dunajec popływać:multi: I będą foty bo będzie cyfrówka(mam nadzieje) No to na tyle prosze nie pisć że mnie kochacie bo to wiem, że tenskniliście bo jestem taki super, to tez wiem, i ze mam tu częściej zaglądac bo to też wiem ja poprostu wiem wszystko więc wiecie nie piszcie tego czego nie wiem czyli nie wiem czego:eviltong: No to cya i piszcie mi tu coś bo od nieobecności się niestaracie:-( P.S-Grrrrrrrr denerwuje mnie ograniczenie emotków:angryy: P.S 2-16 lipca mam urodziny jak coś to adres na który musicie przesłać prezent napisze na pv Quote
nathaniel Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 No i dziewczyny chłopak w narcyzyzm przez was wpadł. :mad::mad: Quote
nathaniel Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):eeeee w co??:p narcyzyzm ;) Wiesz narcyz to taka osoba która się ubóstwia etc, narcyzyzm to takei zachowania :D taka choroba :D Quote
HuSkYdIaNa Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 a nie to luz:)ee widzieliście że zaniedługo mam urodzinki?? Quote
HuSkYdIaNa Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 palma napisał(a):Wiem :lol: :D :lol: Ale i tak za co te pały :rolleyes: :cool1: :rolleyes: No nasz HuSkYdIaNa nas ,,opuścił'' :evil_lol: :mad: :evil_lol: Prosze mowić mi po imieniu dobrze?:cool1: :mad: Quote
haska_12 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):a nie to luz:)ee widzieliście że zaniedługo mam urodzinki?? Wiemy,wiemy :)Raczej nie zapomnimy :evil_lol: Ciekawe co Diana zrobi.... Pewnie żuci się na Ciebie z buziakami :evil_lol: Quote
kalina. Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ooo czy mnie oczy nie mylą(?)HuSkYdIaNa się pojawił:):);) Quote
Aga K Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 nio patrzcie,patrzcie,ktoto powrócił ????:P:P:P:cool3: Quote
BooBC Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):Prosze mowić mi po imieniu dobrze?:cool1: :mad: Nie ma sprawy ....... jeśli będą fotki Tomeczku :loveu: :lol: :loveu: Jeśli nie to będziemy mówić HuSkYdIaNa :evil_lol: :mad: :evil_lol: KalinaM & Aga K napisał(a):ooo czy mnie oczy nie mylą(?)HuSkYdIaNa się pojawił:smile::smile:;-) nio patrzcie,patrzcie,ktoto powrócił ????:P:P:P:cool3: :evil_lol: :sweetCyb: :Cool!: :B-fly: Dziękujcie swojej kochanej palmusi:B-fly: :Cool!: :sweetCyb: :evil_lol: Quote
HuSkYdIaNa Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 No palma trzeba trzeba:)Ok fotki może będą w niedziele a możę już w sobote:) Quote
Recommended Posts