Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sorki ale do testu napisze tylko jeden post bo dzis mi diana uciekla:placz: :placz: :placz: cale szczescie wrocila wkleje wam mape jej ucieczki

linia czarna to linia ucieczki a czerwona powrotu ide sie przespac bo caly sie trzense i jestem zdenerwowany:placz: :placz: :placz: :placz:

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no nie ale z nij lobuz :) nie denerwuj sie naszczescie nic jej nie ma i wrocila moj poprzedni piesek tez lubil takie spacery :) po ktorym przestalam sie smucis ;) zawsze wracal jak bumerang ihihi :):):)

Posted

Husky nie ja mialam cicha nadzieje ze w hodowli , ale nie chciales napisac jaki twoja sunia ma przydomek hodowlany , ani skad ja masz, dlatego tak napisalam, bo cos zaczynalo brzydko pachnac ;)

Wyczochraj swojego rudzielca odemnie :p

Posted

Sory ale jesli juz mowa o kolorach to czy to przypadkiem nie czekoladowy husky???? przepraszam jesli cos pomotalam (nie bijcie :roll: ) ale tak gzies czytalam.
A swoją drogą to Diana jest śliczna :loveu: :loveu:

Posted

dzieki wszystkim:)nie mam fot ale jakby sie dalo dac film na dgm to bym dał bo wczoraj zrobiłem:)moge komuś zrobić film z jego psem czym chcecie tylko napiszcie na gg 2240661:)robie to za darmo:)a jak ktoś chce obejrzeć dilm z Dianą to tez na gg:)papa

Posted

Husykyidiana no powiedz ze skad masz psa ;) po jakich rodzicach ;] JEsli rodzice zdobywali tytuly to ona (teoretycznie) tez mialaby duuuuze szanse na wystawach. Pozdrawiamy Brązową Dziunię ( dla mnei rudą ;] )

Posted

Foteczki są śliczne i bądź dobrej myśli wszystko będzie dobrze.........:angel: :calus: :angel:
A tymi osobami które Cię szpiegują się nie przejmuj, są tacy na forum nawet na DGM, jeśli są na tyle odważni to niech napiszą tu na forum, a nie na pv poprostu JESTEŚCIE TCHURZAMI !!!

HuSkYdIaNa napisz kto to bardzo bym Cię prosiła, wszyscy Cię tu koffamy więc nie odchodź z DGM przez kilka ZAZDROSNYCH osób !!!

Buziaki dla Diany :loveu: :loveu: :loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

wiem ze dawno mnie nie bylo i przepraszam i dla uciechy waszej dam nowe fotoski bo wkoncu cyfrowka dziala

No jak on mnie kocha:)

Noi troche zieleni na poprawienie humoru :)