HuSkYdIaNa Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 sorki ale do testu napisze tylko jeden post bo dzis mi diana uciekla:placz: :placz: :placz: cale szczescie wrocila wkleje wam mape jej ucieczki linia czarna to linia ucieczki a czerwona powrotu ide sie przespac bo caly sie trzense i jestem zdenerwowany:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Basia&Safi Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 no nie ale z nij lobuz :) nie denerwuj sie naszczescie nic jej nie ma i wrocila moj poprzedni piesek tez lubil takie spacery :) po ktorym przestalam sie smucis ;) zawsze wracal jak bumerang ihihi :):):) Quote
HuSkYdIaNa Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 :placz: dzis jedno foto bo czasu nie mam:placz: pozdro dla was i badzcie cierpliwi:)tatus pozdrawia rodzinke :) Quote
haska_12 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 No super psiak !!!!! Pozdro dla Diany od Oskarka.http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23719 zapraszam do galerii Oskara !!!!! Quote
HuSkYdIaNa Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Witam CIę haska_12:p zapraszam częściej do naszej galeryjki:multi: Pozdrawiam Cię i Oskarka:loveu: :multi: :razz: Quote
nathaniel Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Chyba sie niedowiemy skąd jest Diana :D (psiak) ... .hodowla czy bazarek ?? (jak bazarek do wrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... :D ) Quote
HuSkYdIaNa Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 jasne że hodowla głupi to ja nie jestem :/na bazerze to nikt nie wie jakie to może mieć choroby:/:|Ja Diane kupiłem w chodowli w Wojniczu Quote
nathaniel Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Husky nie ja mialam cicha nadzieje ze w hodowli , ale nie chciales napisac jaki twoja sunia ma przydomek hodowlany , ani skad ja masz, dlatego tak napisalam, bo cos zaczynalo brzydko pachnac ;) Wyczochraj swojego rudzielca odemnie :p Quote
HuSkYdIaNa Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Poraz kolejny powtarzam.DIANA JEST BRĄZOWO-BIAŁA! Quote
nathaniel Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Nie czepiaj sie, na zdjeciach zazwyczaj kolor lekko przygasa, lub mieni sie odcieniami, szczegolnie w sloncu :/ Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Sory ale jesli juz mowa o kolorach to czy to przypadkiem nie czekoladowy husky???? przepraszam jesli cos pomotalam (nie bijcie :roll: ) ale tak gzies czytalam. A swoją drogą to Diana jest śliczna :loveu: :loveu: Quote
HuSkYdIaNa Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 dzieki wszystkim:)nie mam fot ale jakby sie dalo dac film na dgm to bym dał bo wczoraj zrobiłem:)moge komuś zrobić film z jego psem czym chcecie tylko napiszcie na gg 2240661:)robie to za darmo:)a jak ktoś chce obejrzeć dilm z Dianą to tez na gg:)papa Quote
HuSkYdIaNa Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 dzieki haska:)no to dziś wielki dzień test zdjęć nie wkleje teraz bo już się trzeba zbierać:)bede moze o 11:30 pozdrawaam was i trzymajcie za mnie kciuki!!! Quote
nathaniel Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Husykyidiana no powiedz ze skad masz psa ;) po jakich rodzicach ;] JEsli rodzice zdobywali tytuly to ona (teoretycznie) tez mialaby duuuuze szanse na wystawach. Pozdrawiamy Brązową Dziunię ( dla mnei rudą ;] ) Quote
HuSkYdIaNa Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Czesc dzis jedna fotka bo teraz mam obiadek papa:) Quote
Mi. Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Jaka słodka psinka :loveu: tak wogule to smacznego :lol: Quote
HuSkYdIaNa Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 sorka ze mnie tak dlugo nie blo i nie obiecuje ze bede jeszcze na dgm ale ....a tam moja sprawa nie wazne Quote
BooBC Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Foteczki są śliczne i bądź dobrej myśli wszystko będzie dobrze.........:angel: :calus: :angel: A tymi osobami które Cię szpiegują się nie przejmuj, są tacy na forum nawet na DGM, jeśli są na tyle odważni to niech napiszą tu na forum, a nie na pv poprostu JESTEŚCIE TCHURZAMI !!! HuSkYdIaNa napisz kto to bardzo bym Cię prosiła, wszyscy Cię tu koffamy więc nie odchodź z DGM przez kilka ZAZDROSNYCH osób !!! Buziaki dla Diany :loveu: :loveu: :loveu: Quote
HuSkYdIaNa Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Dziękuje Ci Palmunio na Ciebie zawsze moge liczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
nathaniel Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 cCo sie stalo ? Ktoś Cie zaczepia? O nie, Dianki nie wypuszcze z DGM , normalnie twardziele wyskakujcie na gole klaty do ciotkiNathaniel'a ;) Quote
kalina. Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 co się będziesz przejmowała jakimis zazdrośnikami olej ich i oczywiście nie odchodź z DGM!:diabloti: Quote
BooBC Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 My tu fotki chcemy :mad: :mad: :mad: Diana, Diana, Diana!!! ;) :lol: ;) Quote
HuSkYdIaNa Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 wiem ze dawno mnie nie bylo i przepraszam i dla uciechy waszej dam nowe fotoski bo wkoncu cyfrowka dziala No jak on mnie kocha:) Noi troche zieleni na poprawienie humoru :) Quote
Recommended Posts