HuSkYdIaNa Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 wlasnie to zrobilem:Ddzieki za rade:)pozdrawiam cie magda_miki:loveu: :cool1: Quote
Magda Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):wlasnie to zrobilem:Ddzieki za rade:)pozdrawiam cie magda_miki:loveu: :cool1: Nie ma za co!;) Jak cos bedzie wiadomo to daj znac Quote
HuSkYdIaNa Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 nie zrozumieli mnie tam:(mowilem ze czy ma wadyw wygladzie a oni cos tam gadaja szkoda ze nic nie wyszlo Quote
HuSkYdIaNa Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 dzis nowe fajne fotki:Dwescie chusteczki:]:cool1::cool3: :lol: ach ta slawa trzeba nosic okulary sloneczne bo ciagle te flesze swieca:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: a to nasz przyjaciel Oskar i Haska No juz niestety jutro do szkoly wiec musicie poczekac na fotki bo mam duzo nauki:shake: to papa:-( :-( :-( :lmaa: :sad: :talker: :nerwy: :madgo: :niewiem: :agrue: :-x :zly7: Quote
HuSkYdIaNa Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 :bluepaw: Witam was:roll: niestety fotek nie mam bo jestem tylko chwileczke:-( :-( :shake: :placz: ale Dianie mojej strasznie sie "podoba" zespol Tokio Hotel:-o :crazyeye: Jak karzdej dziewczynie:angryy: Jak puszcze to jakies Rette Mich to siedzi i sie w glosnik patrzy:cool1: a jak puszcze Mandaryne to szczeka i gryzie glosnik:razz: Tak jak ja nie nawidzi mandaryny:multi: Ale dode to ona lubi;) dobra spadam i strasznie mi przykro ze nic nie piszecie na temat fotek:-( Ja sie staram a wy nic:-( dobra no to z Dianka idziemy sluchac Rette mich a puzniej mandaryne papa:bluepaw: :laola: :cunao: papapa:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: "łapy łapy cztery łapy" Quote
Basia&Safi Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 hehehe jaki szpieg w okularkach :):):) przyjaciel tez przesliczny ::):):) fotki fotki fotki wiecej fotek !! :):):) Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ale macie fajnego kimpla:loveu: A foty z okularami.....:evil_lol::evil_lol: Quote
HuSkYdIaNa Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 No mam chwilke czasu wiec dam fotoski..z okularami:) Slawnyb latwo byc nie jest i uśmiech:lol: :loveu: :eviltong: :megagrin: No to lece do uczenia sie:-( :shake: nowe foty w sobote albo jutro kolo 16 papa:-( :-( :-( pozdrawiam:dog: :Dog_run: :sweetCyb: Quote
Basia&Safi Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 a do kogo ona sie tak usmiecha hmmm napewno na do mnie :D:D:D a Safi niechce chodzic w okurarach ;) i koniecznie musisz zrobic sobie banerek :) bedzie latwiej do was trafic :cool3: Quote
HuSkYdIaNa Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 basiulka22tychy napisał(a):a do kogo ona sie tak usmiecha hmmm napewno na do mnie :D:D:D a Safi niechce chodzic w okurarach ;) i koniecznie musisz zrobic sobie banerek :) bedzie latwiej do was trafic :cool3: no pewnie ze do Ciebie a niby do kogo:loveu: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Jesli nie umiesz zrobic banerka to wejdz na Off Topic i tam jest watek o banerkach. Napisz tylko jakie chcesz zdjecia, tlo i ktos ci zrobi;) Quote
bellatriks Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 HuSkYdIaNa: masz ślicznego psa jeśli wyrazisz, to ja chętnie postaram Ci się zrobić jakiś bannerek;) określ tylko wymagania: jaki chcesz napis i takie tam PZDR:* Quote
olekg89 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 czemu tn sh m a kolce .Psy połnocy to moi ulubiency więc wybacz ,ale kolce ,az mnie w oczy kole :) Quote
HuSkYdIaNa Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Na poniewaz w gorach trzebabyol zalozyc bo by ciagnela i tez nie rozumiem co napisalas :p Quote
HuSkYdIaNa Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 tak mi sie nudzi ze wkleje troche fotek:Di juz inaczej niz zawsze :p Quote
HuSkYdIaNa Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Popatrzcie mam juz banerek:)nie najladniejszy ale sam zrobilem:Di jeszcze musze sie nauczyc czegos i bedzie wystarczajacy:p Quote
HuSkYdIaNa Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 No namenczylem sie z tym odsylaczem a i tak nie wyszlo:(ale wkleje wam fotki:Dbo umiem zmniejszac:crazyeye: :cool1: a ZzZzZ no daj mi daj mi:lol: oj JAKI MAM JENZOR!!!!!:p dzis sobota wiec jeszcze cos wkleje teraz lece cos sie przespac bo przez ten baner jestem wykonczony:sleep2: :bluepaw: :mdleje: Quote
Basia&Safi Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 o raju :o ale ta ostatnia fotka jest powalajaca :) tylko ciamu bokiem heheh :) Quote
HuSkYdIaNa Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 hmm ciemu bokiem??bo sie odwracac nie umie :P Quote
DORRAG Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='HuSkYdIaNa'] Ale śliczna:loveu: :loveu: no i te oczka:iloveyou: Quote
HuSkYdIaNa Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 dziekuje ci bardzo:cool1: ale szkoda ze tylko jedna ososba tu cos napisala:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
misiaczek Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 A czemu to się odwracac nie umie :mad:. Taki ładny piesek i fotka boczkiem ;) :lol:. Quote
HuSkYdIaNa Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 zaczalem od fotki oczywiscie:loveu: dzis zrobilem cos wypas zobaczcie sami: oj nie laduje sie tak to niesety dam tak [img=http://img435.imageshack.us/img435/4767/ladnafota1sr.th.jpg] no to na dzis tyle i dzieki za obrucenie fotki:loveu: :loveu: :loveu: papa Quote
Basia&Safi Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 ja zle widze czy dianka ma Ała na oczku ?? :( ooo ale daje po oczach ten ostatni fotek :):):) Quote
HuSkYdIaNa Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 nop ma ała:(ale juz jej wyzdrowialo to ała:) dzieki za troske:Dzobacz jaki mam piekny banerek:) Quote
Recommended Posts