Izis1984 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 cos wiadomo juz? jak domek z hamburga? Jak piesio sie czuje? Są juz jakies konkretne diagnozy? potrzebuje jeszcze tak pilnie DT? Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 co dzieje się z pieseczkiem-chrupeczkiem? jak się czuje po operacji? dlaczego tu taka cisza? :( Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 czy ktoś coś wie jak dalej potoczyły się sprawy??? Quote
pumcia02 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 pies jest w azylu i czeka na decyzje swoich wlascicieli Quote
ata Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Mam nadzieję, że przynajmniej na podusi śpi w ciepełku...... ciekawe czego ma dotyczyć ta decyzja...... Quote
pumcia02 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 czy go chca. nie przyjechali nawet go zobaczyc. mnie to szlag trafia. to po co go szukali w ogole? jak dla mnie nie powinien tam wracac. Podobno czeka na niego jakis domek w lodzi Quote
siekowa Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Uważam podobnie, szkoda słów na takich "właścicieli". :( Możliwe, że już niedługo będziemy szukać dla małego transportu do Łodzi. Jeśli chodzi o zdrowie to dobrze się czuje po operacji, nie wymaga też żadnego leczenia. Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Bardzo się ciesze, ze piesek po operacji czuje się dobrze! to najważniejsze!:multi: Nie chce się wcinać, ale "Właściciele" powinni: - pokryć całkowite koszty leczenie i przechowanie psa - być poinformowani o odpowiedzialności jaką ponosili za zwierze, za to że było zaniedbane - powinno się wyznaczyć limit czasowy co do decyzji, czy psa odbierają - podpisać umowę zrzeczenia się lub ponownej opieki z uwzględnieniem niezapowiedzianych wizyt odpowiedniego organu (np OTOZ) - należy też poinformować o wszystkim straż miejska lub policje Z moich interwencji najczęściej w takich przypadkach okazywało się , ze właściciele psa brali, ale się nim już do końca właściwie nie zajmowali.... Gdyby była potrzebna pomoc lub tymczas, proszę do mnie pisać. Quote
tanitka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 a jeśli potrzebny będzie transport do Łodzi, to na 90% w najbliższy weekend będę jechać. Quote
siekowa Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Chłopak powinien jeść karmę RC Renal. Tanitko myślę, że Gizmo chętnie by się z Tobą zabrał do tej Łodzi jeśli będziesz jechać w weekend. :) Quote
tanitka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 plany trochę sie zmieniły, wyjazd szykuje sie na czwartek 4 marca Quote
Awit Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Właściciel może zastanawia się czy psa odebrać i zwracać koszty leczenia czy nie odbierać i zrzec się zwierzaka Quote
siekowa Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Gizmo już jest w nowym domu. :) Quote
ana666 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 dopiero znalazłam watek a tu takie wspaniałe wieści :) Quote
ata Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 siekowa napisał(a):Gizmo już jest w nowym domu. :) Brawo, bużka zadowolona więc jest dobrze :) Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Super, ze szkielecik ma domek!!!!!! :) Oby cieszył się jak najdłużej z kochanej rodziny!!!!!! Quote
taubi Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Prosze moderatora o usuniecie tego watku to bardzo pilne Quote
Recommended Posts