siekowa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 PIES ZNALAZŁ WSPANIAŁY DOM :) Młody chłopak przyniósł wieczorem do azylu psiaka, którego znalazł w Falenicy. U mnie może zostać tylko kilka dni, pilnie musi znaleźć tymczas, on nie poradzi sobie w schronisku! :( Błagam pomóżcie! Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A jakieś info o psiaczku? Jaki charakter czy "szczekuś"?. jak do innych psów, przyjazny czy nie?? ITD Quote
siekowa Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Teraz mały spokojnie sobie śpi, jeszcze nic o nim nie wiem. :( Jutro na pewno będę mogła napisać o nim coś więcej. Quote
bumel Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='siekowa']Teraz mały spokojnie sobie śpi, jeszcze nic o nim nie wiem. :( Jutro na pewno będę mogła napisać o nim coś więcej.[/QUOTE] Siek, on jest u Ciebie w domu? To jest osobnik płci męskiej? Tylko się upewniam:-) Quote
majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 O matko, nie możliwe, by trafił do schronu. :-( Jaki przecineczek. Quote
Lionees Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No nie mogłam nie wejść,nie mogłam:shake::-( Quote
majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Siekowa, ile on tak realnie może u Ciebie zostać? Quote
Lionees Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Wrzuciłam dziadunia na ten wątek... http://www.dogomania.pl/threads/179340-2-8-kilogramowy-mikropiesek-dziadunio-doznaA-szoku-w-schronisku-dolnoA-l Było tam kilka ofert dt/ds,może nasz dziadziuś też się spodoba? Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Na Mikropsy w potrzebie trzeba go dać!!!!! Quote
pumcia02 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ale potworek . Pilnie tymczas potrzebny! Quote
mru Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 o matko... zapiszę się, ale nie mam pomysłu :/ kurde! Quote
Isadora7 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 rany boskie.... dorwać takiego/taką @%#&$^&^#* co psinę wyrzucił/a Quote
fizia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 O matko :( tu jest wątek mikropsów http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-5-kg-DOZI-skazala-sie-na-smierc-DT-PILNIE-info-1-post ale trzeba wypełnić takie dane [FONT=Comic Sans MS]Foto:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Imię:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Plec:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Wiek: [/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci[/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do innych psow[/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do kotow:[/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Dodatkowe informacje [/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Charakter: [/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Kontakt:[/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Wątek:[/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]mimo wszystko wrzucę tam link do wątku[/FONT] Quote
izzie1983 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 O kurcze, jak by co mogę porobić ogłoszenia tylko jak zwykle potrzebuję jakiegoś tekstu, bo to niestety ponad moje intelektualne siły :( Quote
mshume Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Jaki biedny dziadunio, możes coś więej o nim napisać? Quote
bumel Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 na pewno wieczorem Siekowa napisze coś więcej, teraz jest w Azylu. Quote
koosiek Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Oj, kolejny Brzydal... Ale nie taki brzydki :) Quote
Olu. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Psina jest teraz w Elwecie na badaniach. Jest wyczerpany... ale powarkuje na psy siekowej;D tak więc nie jest tak źle;D Waży 3kg. Quote
Awit Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 O Boże takie chuchro pozostało bez swojego domu:-( Quote
majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Powarkuje ostrzegawczo, a w duchu boi się malizna. Quote
Awit Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Oczywiście, przecież te warki to oznaka wielkiego strachu w tym maleńkim serduszku Quote
Recommended Posts