kmurdz Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 dorzucam 10 pln deklaracja stala, jesli zdecydujecie sie na hotelik lub platny DT. pozdrawiam i prosze o znak na priva Quote
Wunia Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 kmurdz napisał(a):dorzucam 10 pln deklaracja stala, jesli zdecydujecie sie na hotelik lub platny DT. pozdrawiam i prosze o znak na priva Dzięki wielkie :loveu::loveu::loveu: zaraz Ci wszystko wyślę na PW ... no i trzymaj się cieplutko ;) Quote
Wunia Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 uzgodniony hotelik u Kikou ;) przejazd Lakusia może nawet w tę niedzielę, bo Kikou będzie w Łodzi ... resztę napisze Ania ;) Quote
Nikus Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Wunia napisał(a):uzgodniony hotelik u Kikou ;) przejazd Lakusia może nawet w tę niedzielę, bo Kikou będzie w Łodzi ... resztę napisze Ania ;) ale super :multi: Wunia działasz błyskawicznie:)..:klacz: Quote
Wunia Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Nikus napisał(a):ale super :multi: Wunia działasz błyskawicznie:)..:klacz: kiedyś padnę trupem na miejscu przez to dogo ... ale odejdę na stanowisku ;) Quote
WiosnaA Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Jestem po rozmowie z Kikou.Zgodziła się przyjąć Lakusia do siebie na DT.Jest także możliwość odbioru Lakusia przez Kikou z Łodzi w niedzielę 23.V. Quote
mmd Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ufff, ale jazda:) Wunia, bez Ciebie bym nie zrobiła nic. Jesteś prawdziwą przyjaciółką i nie tylko na dogo, ale w życiu prywatnym też:) Powiedziałaś: "nie rycz już, proszę" i zaczęłaś działać. No i specjalne podziękowania dla baldek2 już Ona wie za co:) Quote
Wunia Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='mmd']Ufff, ale jazda:) Wunia, bez Ciebie bym nie zrobiła nic. Jesteś prawdziwą przyjaciółką i nie tylko na dogo, ale w życiu prywatnym też:) Powiedziałaś: "nie rycz już, proszę" i zaczęłaś działać. No i specjalne podziękowania dla baldek2 już Ona wie za co:) o qurcze mmd :oops::oops::oops::oops::oops::oops: baldek2 i Lu - duże buuuuuuuuuuuuuuzi :iloveyou: Quote
Lu_Gosiak Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 WiosnaA napisał(a):Jestem po rozmowie z Kikou.Zgodziła się przyjąć Lakusia do siebie na DT.Jest także możliwość odbioru Lakusia przez Kikou z Łodzi w niedzielę 23.V. no i super...najlepsze rozwiązanie i się udało:multi::multi: nie ma darmo psiaku jesteś LAKUŚ;) Quote
RenW Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):no i super...najlepsze rozwiązanie i się udało:multi::multi: nie ma darmo psiaku jesteś LAKUŚ;) Otóż to... imię zobowiązuje:) Quote
Ellig Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 WiosnaA napisał(a):Jestem po rozmowie z Kikou.Zgodziła się przyjąć Lakusia do siebie na DT.Jest także możliwość odbioru Lakusia przez Kikou z Łodzi w niedzielę 23.V. Jaka sucha karme ostatnio jadl Lakus, bo on nie moze byc tylko na gotowanym, musi jesc sucha karme jak ma znalezc DS i byc dobrze odzywiany.... Quote
WiosnaA Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 "Lakuś przyjechał do mnie a karmą Arion Bravo Croc 24/10.Taką samą kupiłam w kwietniu-20kg,także jest jeszcze sporo. Niedawno udało mi się namierzyć sklep z kurzymi łapkami.Gotuję je dodatkowo psiakom,a one je uwielbiają." Quote
Ellig Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 WiosnaA napisał(a):"Lakuś przyjechał do mnie a karmą Arion Bravo Croc 24/10.Taką samą kupiłam w kwietniu-20kg,także jest jeszcze sporo. Niedawno udało mi się namierzyć sklep z kurzymi łapkami.Gotuję je dodatkowo psiakom,a one je uwielbiają." Aniu, dziekuje za przypomnienie bo ja te karme kiedys kupowalam dla Lakusia ale tyle tych bid ,ze juz czasami sie myle:) Quote
giselle4 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 podniose pozniej przeczytam i mam nadzieje ze chociac troszke pomoge Trzymaj sie Ewuniu:) Quote
Ellig Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 RenW napisał(a):Otóż to... imię zobowiązuje:) Ciotka jaka Ty masz ladna "mordke":) Quote
oska1983 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Podrzucę Lakusia. Widzę że sytuacja opanowana:) Postaram się coś wpłacic ale raczej już w czerwcu Quote
RenW Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ellig napisał(a):Ciotka jaka Ty masz ladna "mordke":) Ja mam w domu same ładne mordki:D:D:D Tylko o mojej tego powiedzieć nie można:ekmm::errrr::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Nemko Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Jesli bedzie potrzebnych pare zlotych w czerwcu na hotelik - dajcie prosze znac. Podrzuce pare grosikow. Niestety w maju moj limit juz mocno nadszarpnięty...:( Quote
Wunia Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='oska1983']Podrzucę Lakusia. Widzę że sytuacja opanowana:) Postaram się coś wpłacic ale raczej już w czerwcu Dzięki Oska ;) [quote name='Monika z Katowic']Witaj piesku! Witaj Monisiu u Lakusia :loveu: [quote name='RenW']Ja mam w domu same ładne mordki:D:D:D Tylko o mojej tego powiedzieć nie można:ekmm::errrr::megagrin::megagrin::megagrin: Kłamczucha :eviltong::eviltong: [quote name='Nemko']Jesli bedzie potrzebnych pare zlotych w czerwcu na hotelik - dajcie prosze znac. Podrzuce pare grosikow. Niestety w maju moj limit juz mocno nadszarpnięty...:( ok Nemko, dam znać w czerwcu, przypomnę się :cool3: Quote
Wunia Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 a teraz finanse: Hotelik u Kikou to miesięcznie 350,oo stałych deklaracji mamy obecnie 230,oo brakuje, oj brakuje ... Quote
mmd Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Trzeba Szarotkę poprosić o wyciskanie:evil_lol: Jak Wuniu się czujesz - kaca nie masz po tym pijaństwie urodzinowym Kelbiego? :diabloti: Dzisiaj przeżyłyśmy chwile przedzawałowe - ok. 14 Ania miała zapytanie o Lakusia. Nawet bałyśmy się pisać zanim się nie wyjaśni. No i kicha, Lakuś się podobał, ale domek niestety - tylko na dworze, buda, no nie.... Quote
Wunia Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 mmd napisał(a):Jak Wuniu się czujesz - kaca nie masz po tym pijaństwie urodzinowym Kelbiego? :diabloti: no, do domu dotarłam ... zostałam wniesiona nawet :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Wunia Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='mmd']Dzisiaj przeżyłyśmy chwile przedzawałowe - ok. 14 Ania miała zapytanie o Lakusia. Nawet bałyśmy się pisać zanim się nie wyjaśni. No i kicha, Lakuś się podobał, ale domek niestety - tylko na dworze, buda, no nie.... oj tak, oj tak ... a Ty ciocia jeszcze nie padłaś ? Quote
Recommended Posts