Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kmurdz napisał(a):
dorzucam 10 pln deklaracja stala, jesli zdecydujecie sie na hotelik lub platny DT. pozdrawiam i prosze o znak na priva

Dzięki wielkie :loveu::loveu::loveu: zaraz Ci wszystko wyślę na PW ... no i trzymaj się cieplutko ;)

Posted

Wunia napisał(a):
uzgodniony hotelik u Kikou ;) przejazd Lakusia może nawet w tę niedzielę, bo Kikou będzie w Łodzi ... resztę napisze Ania ;)

ale super :multi: Wunia działasz błyskawicznie:)..:klacz:

Posted

Nikus napisał(a):
ale super :multi: Wunia działasz błyskawicznie:)..:klacz:

kiedyś padnę trupem na miejscu przez to dogo ... ale odejdę na stanowisku ;)

Posted

Ufff, ale jazda:)
Wunia, bez Ciebie bym nie zrobiła nic. Jesteś prawdziwą przyjaciółką i nie tylko na dogo, ale w życiu prywatnym też:)
Powiedziałaś: "nie rycz już, proszę" i zaczęłaś działać.

No i specjalne podziękowania dla baldek2 już Ona wie za co:)

Posted

[quote name='mmd']Ufff, ale jazda:)
Wunia, bez Ciebie bym nie zrobiła nic. Jesteś prawdziwą przyjaciółką i nie tylko na dogo, ale w życiu prywatnym też:)
Powiedziałaś: "nie rycz już, proszę" i zaczęłaś działać.

No i specjalne podziękowania dla baldek2 już Ona wie za co:)
o qurcze mmd :oops::oops::oops::oops::oops::oops:
baldek2 i Lu - duże buuuuuuuuuuuuuuzi :iloveyou:

Posted

WiosnaA napisał(a):
Jestem po rozmowie z Kikou.Zgodziła się przyjąć Lakusia do siebie na DT.Jest także możliwość odbioru Lakusia przez Kikou z Łodzi w niedzielę 23.V.

no i super...najlepsze rozwiązanie i się udało:multi::multi:
nie ma darmo psiaku jesteś LAKUŚ;)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
no i super...najlepsze rozwiązanie i się udało:multi::multi:
nie ma darmo psiaku jesteś LAKUŚ;)

Otóż to... imię zobowiązuje:)

Posted

WiosnaA napisał(a):
Jestem po rozmowie z Kikou.Zgodziła się przyjąć Lakusia do siebie na DT.Jest także możliwość odbioru Lakusia przez Kikou z Łodzi w niedzielę 23.V.

Jaka sucha karme ostatnio jadl Lakus, bo on nie moze byc tylko na gotowanym, musi jesc sucha karme jak ma znalezc DS i byc dobrze odzywiany....

Posted

"Lakuś przyjechał do mnie a karmą Arion Bravo Croc 24/10.Taką samą kupiłam w kwietniu-20kg,także jest jeszcze sporo.
Niedawno udało mi się namierzyć sklep z kurzymi łapkami.Gotuję je dodatkowo psiakom,a one je uwielbiają."

Posted

WiosnaA napisał(a):
"Lakuś przyjechał do mnie a karmą Arion Bravo Croc 24/10.Taką samą kupiłam w kwietniu-20kg,także jest jeszcze sporo.
Niedawno udało mi się namierzyć sklep z kurzymi łapkami.Gotuję je dodatkowo psiakom,a one je uwielbiają."

Aniu, dziekuje za przypomnienie bo ja te karme kiedys kupowalam dla Lakusia ale tyle tych bid ,ze juz czasami sie myle:)

Posted

Ellig napisał(a):
Ciotka jaka Ty masz ladna "mordke":)

Ja mam w domu same ładne mordki:D:D:D Tylko o mojej tego powiedzieć nie można:ekmm::errrr::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Jesli bedzie potrzebnych pare zlotych w czerwcu na hotelik - dajcie prosze znac. Podrzuce pare grosikow. Niestety w maju moj limit juz mocno nadszarpnięty...:(

Posted

[quote name='oska1983']Podrzucę Lakusia. Widzę że sytuacja opanowana:) Postaram się coś wpłacic ale raczej już w czerwcu
Dzięki Oska ;)
[quote name='Monika z Katowic']Witaj piesku!
Witaj Monisiu u Lakusia :loveu:
[quote name='RenW']Ja mam w domu same ładne mordki:D:D:D Tylko o mojej tego powiedzieć nie można:ekmm::errrr::megagrin::megagrin::megagrin:
Kłamczucha :eviltong::eviltong:
[quote name='Nemko']Jesli bedzie potrzebnych pare zlotych w czerwcu na hotelik - dajcie prosze znac. Podrzuce pare grosikow. Niestety w maju moj limit juz mocno nadszarpnięty...:(
ok Nemko, dam znać w czerwcu, przypomnę się :cool3:

Posted

Trzeba Szarotkę poprosić o wyciskanie:evil_lol:

Jak Wuniu się czujesz - kaca nie masz po tym pijaństwie urodzinowym Kelbiego? :diabloti:

Dzisiaj przeżyłyśmy chwile przedzawałowe - ok. 14 Ania miała zapytanie o Lakusia. Nawet bałyśmy się pisać zanim się nie wyjaśni. No i kicha, Lakuś się podobał, ale domek niestety - tylko na dworze, buda, no nie....

Posted

mmd napisał(a):
Jak Wuniu się czujesz - kaca nie masz po tym pijaństwie urodzinowym Kelbiego? :diabloti:

no, do domu dotarłam ... zostałam wniesiona nawet :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='mmd']Dzisiaj przeżyłyśmy chwile przedzawałowe - ok. 14 Ania miała zapytanie o Lakusia. Nawet bałyśmy się pisać zanim się nie wyjaśni. No i kicha, Lakuś się podobał, ale domek niestety - tylko na dworze, buda, no nie....
oj tak, oj tak ... a Ty ciocia jeszcze nie padłaś ?