Lu_Gosiak Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wunia napisał(a):już wie o Lakusiu cała Polska ... od Zamościa do Szczecina i od Olsztyna do Opola ;) Warszawa też ;) od Olsztyna do Lublińca nawet:D:D Quote
Wunia Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):od Olsztyna do Lublińca nawet:D:D no i Poznań też ;) Quote
Bjuta Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 i Katowice.... Ale ja stałej kwoty nie zadeklaruję... Przepraszam... Niemniej nr konta poproszę - to coś choć jednorazowo pchnę... Quote
Wunia Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Bjuta napisał(a):i Katowice.... Ale ja stałej kwoty nie zadeklaruję... Przepraszam... Niemniej nr konta poproszę - to coś choć jednorazowo pchnę... Dzięki Bjutka :loveu::loveu: Całujemy Katowice :loveu::loveu: Quote
mmd Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wunia napisał(a):już wie o Lakusiu cała Polska ... od Zamościa do Szczecina i od Olsztyna do Opola ;) Warszawa też ;) Wiedziałam, że jak się zabierzesz za Lakusia to nawet marsjanie zaraz zajrzą :D Quote
Wunia Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 mmd napisał(a):Wiedziałam, że jak się zabierzesz za Lakusia to nawet marsjanie zaraz zajrzą :D dziś to nie, bo masz wizytę przedadopcyjną, ale jutro to Cię uduszę i powieszę, albo odwrotnie :grab: chyba w jakiś wyborach wystartuję ... Quote
Nikus Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Jestem Wuniu:) zapiszę sobie a wieczorem zajrzę i zastanowie się jak mogę pomóc:) Quote
Wunia Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Dzięki Nikus, szukamy DT domowego przede wszystkim, no i DS też ... Quote
Nemko Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wuniu...jestem na zaproszenie...Sluchaj ja wlasnie zdeklarowalam sie na adopcje Dixi na ds i ....obiecuje, ze pomysle nad dt dla Lucky'ego. Cos uradzimy. Bede wieczorem jeszcze. Quote
Emigrantka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Acha, chyba widze o co chodzi, ja nie potrzebuje streszcenia 200 stron bo na Lucky watku bylam od poczatku tylko jak deklaracje zostaly wstrzymane to... bylam gdzie indziej.. juz chyba wiem o co chodzi... Zlicze finanse pod koniec miesiaca i dam znac czy cos bede mogla pomoc - niestety cokolwiek to bedzie to jednorazowo, nie stac mnie w tej chwili na wznowienie stalej deklaracji :( Quote
Wunia Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Nemko napisał(a):Wuniu...jestem na zaproszenie...Sluchaj ja wlasnie zdeklarowalam sie na adopcje Dixi na ds i ....obiecuje, ze pomysle nad dt dla Lucky'ego. Cos uradzimy. Bede wieczorem jeszcze. Dzięki Nemko, buziaki do Ciebie lecą ;) Emigrantka napisał(a):Zlicze finanse pod koniec miesiaca i dam znac czy cos bede mogla pomoc - niestety cokolwiek to bedzie to jednorazowo, nie stac mnie w tej chwili na wznowienie stalej deklaracji :( ok Emi, dzięki wielkie, do Ciebie też buziak leci ;) Quote
mmd Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wunia napisał(a):dziś to nie, bo masz wizytę przedadopcyjną, ale jutro to Cię uduszę i powieszę, albo odwrotnie :grab: chyba w jakiś wyborach wystartuję ... A dlaczego mnie chcesz tak brzydko potraktować? Ja grzeczniutka jestem i Cię kofffam:) I mam prawie nową całą strone na nasz referacik. Siedzę, piszę i łypię na dogo ;) Do wszystkich, którzy przyszli do Lakusia: brak słów, to po prostu zatyka - Lucky ma znowu zainteresowanych dogomaniaków. Może znów ktoś będzie tu zaglądał, może ten wątek ożyje dzięki Wuni i Wam. Dziękuję w imieniu tego kochanego psiaka:) Quote
RenW Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Witajcie! Z mokrego Prudnika:bigok::megagrin::megagrin: Quote
Wunia Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='RenW']Witajcie! Z mokrego Prudnika:bigok::megagrin::megagrin: Witamy wyspany Prudnik na Lakusiowej mapie Polski ;) Quote
RenW Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ponad dwieście stron do nadrobienia!:crazyeye: Nie wiem jak mój net to wytrzyma, od sierpnia zmieniam dostawcę:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
polubek Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 no juz jestem jestem a kto mi dywan posprząta jak mi szkal zrobi na niego fuja??? Quote
fiorsteinbock Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Pamietam Cie chlopczyku, od samego poczatku! Pozniej nie zagladalam, przepraszam :( Chwilowo moge wspierac tylko duchowo! Wunia, dziekuje za PW Quote
Wunia Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='polubek']no juz jestem jestem a kto mi dywan posprząta jak mi szkal zrobi na niego fuja??? fuja to koopa??? Quote
kamilawa Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wuniu, jestem. Ale zapewne już wiesz, że nie mogę wziąć maluszka na dt... Ale będę z Wami :) Jak inaczej moge pomóc? Quote
argusiowa Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 i ja jestem na wezwanie:) rozumiem że potrzebny Tymczas na wczoraj? i Stały na przed przed przed...wczoraj hm...chwilowo mogę zaoferować allegro tylko takie jak naszych psiaków z Łowicza jeśli reflektujecie to zdjęcia plus opis psa plus dane kontaktowe osób zajmujących się psiakiem na maila kreska12@gmail.com Quote
mmd Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 kamilawa napisał(a): Ale będę z Wami :) Jak inaczej moge pomóc? Wystarczy być, bo to jest ogromne wsparcie. Ten wątek był martwy, Ania, która wzięła Lakusia na DT mówiła, że to dla niej bardzo przykre:( Quote
mmd Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='argusiowa']i ja jestem na wezwanie:) rozumiem że potrzebny Tymczas na wczoraj? i Stały na przed przed przed...wczoraj hm...chwilowo mogę zaoferować allegro tylko takie jak naszych psiaków z Łowicza jeśli reflektujecie to zdjęcia plus opis psa plus dane kontaktowe osób zajmujących się psiakiem na maila kreska12@gmail.com Nie, nie na wczoraj. mamy troszkę czasu Allegro mamy DS to byłby cud i nawet nie smiem o tym marzyć Quote
wojtuś Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 RenW napisał(a):Ponad dwieście stron do nadrobienia!:crazyeye: Nie wiem jak mój net to wytrzyma, od sierpnia zmieniam dostawcę:evil_lol::evil_lol::diabloti: Wunia kochana :loveu: i ja jestem:) ojej aż tyle stron - Rencia to 200 ? Ale damy radę - wracam potem:) W Krakowie dziś szczyt fali powodziowej - zobaczymy czy nas Wisła nie zaleje- wracam teraz do domu... Buziaki dla Wszystkich:) Quote
Recommended Posts