Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
i Katowice....
Ale ja stałej kwoty nie zadeklaruję... Przepraszam... Niemniej nr konta poproszę - to coś choć jednorazowo pchnę...

Dzięki Bjutka :loveu::loveu: Całujemy Katowice :loveu::loveu:

Posted

Wunia napisał(a):
już wie o Lakusiu cała Polska ... od Zamościa do Szczecina i od Olsztyna do Opola ;) Warszawa też ;)

Wiedziałam, że jak się zabierzesz za Lakusia to nawet marsjanie zaraz zajrzą :D

Posted

mmd napisał(a):
Wiedziałam, że jak się zabierzesz za Lakusia to nawet marsjanie zaraz zajrzą :D

dziś to nie, bo masz wizytę przedadopcyjną, ale jutro to Cię uduszę i powieszę, albo odwrotnie :grab:
chyba w jakiś wyborach wystartuję ...

Posted

Wuniu...jestem na zaproszenie...Sluchaj ja wlasnie zdeklarowalam sie na adopcje Dixi na ds i ....obiecuje, ze pomysle nad dt dla Lucky'ego. Cos uradzimy. Bede wieczorem jeszcze.

Posted

Acha, chyba widze o co chodzi, ja nie potrzebuje streszcenia 200 stron bo na Lucky watku bylam od poczatku tylko jak deklaracje zostaly wstrzymane to... bylam gdzie indziej.. juz chyba wiem o co chodzi...

Zlicze finanse pod koniec miesiaca i dam znac czy cos bede mogla pomoc - niestety cokolwiek to bedzie to jednorazowo, nie stac mnie w tej chwili na wznowienie stalej deklaracji :(

Posted

Nemko napisał(a):
Wuniu...jestem na zaproszenie...Sluchaj ja wlasnie zdeklarowalam sie na adopcje Dixi na ds i ....obiecuje, ze pomysle nad dt dla Lucky'ego. Cos uradzimy. Bede wieczorem jeszcze.

Dzięki Nemko, buziaki do Ciebie lecą ;)
Emigrantka napisał(a):
Zlicze finanse pod koniec miesiaca i dam znac czy cos bede mogla pomoc - niestety cokolwiek to bedzie to jednorazowo, nie stac mnie w tej chwili na wznowienie stalej deklaracji :(

ok Emi, dzięki wielkie, do Ciebie też buziak leci ;)

Posted

Wunia napisał(a):
dziś to nie, bo masz wizytę przedadopcyjną, ale jutro to Cię uduszę i powieszę, albo odwrotnie :grab:
chyba w jakiś wyborach wystartuję ...

A dlaczego mnie chcesz tak brzydko potraktować? Ja grzeczniutka jestem i Cię kofffam:) I mam prawie nową całą strone na nasz referacik. Siedzę, piszę i łypię na dogo ;)

Do wszystkich, którzy przyszli do Lakusia: brak słów, to po prostu zatyka - Lucky ma znowu zainteresowanych dogomaniaków. Może znów ktoś będzie tu zaglądał, może ten wątek ożyje dzięki Wuni i Wam. Dziękuję w imieniu tego kochanego psiaka:)

Posted

Ponad dwieście stron do nadrobienia!:crazyeye: Nie wiem jak mój net to wytrzyma, od sierpnia zmieniam dostawcę:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

i ja jestem na wezwanie:) rozumiem że potrzebny Tymczas na wczoraj? i Stały na przed przed przed...wczoraj hm...chwilowo mogę zaoferować allegro tylko takie jak naszych psiaków z Łowicza jeśli reflektujecie to zdjęcia plus opis psa plus dane kontaktowe osób zajmujących się psiakiem na maila kreska12@gmail.com

Posted

kamilawa napisał(a):

Ale będę z Wami :) Jak inaczej moge pomóc?

Wystarczy być, bo to jest ogromne wsparcie.
Ten wątek był martwy, Ania, która wzięła Lakusia na DT mówiła, że to dla niej bardzo przykre:(

Posted

[quote name='argusiowa']i ja jestem na wezwanie:) rozumiem że potrzebny Tymczas na wczoraj? i Stały na przed przed przed...wczoraj hm...chwilowo mogę zaoferować allegro tylko takie jak naszych psiaków z Łowicza jeśli reflektujecie to zdjęcia plus opis psa plus dane kontaktowe osób zajmujących się psiakiem na maila kreska12@gmail.com
Nie, nie na wczoraj. mamy troszkę czasu
Allegro mamy
DS to byłby cud i nawet nie smiem o tym marzyć

Posted

RenW napisał(a):
Ponad dwieście stron do nadrobienia!:crazyeye: Nie wiem jak mój net to wytrzyma, od sierpnia zmieniam dostawcę:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Wunia kochana :loveu: i ja jestem:)
ojej aż tyle stron - Rencia to 200 ?
Ale damy radę - wracam potem:)
W Krakowie dziś szczyt fali powodziowej - zobaczymy czy nas Wisła nie zaleje- wracam teraz do domu...
Buziaki dla Wszystkich:)