Aska25 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 A czy ktos pisal do Kiku i czy mylisz Emi o tym hoteliku???? Ona napewno otoczy go opieka, a Ozik by mial brata blizniaka ..... Piesiu trzymaj sie ... Musze sie polozyc, bo o 7 wstaje .... Bede sie modlic za Ciebie, zebys wrocil do tej swoejej rury .... :(:(:( Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Asiu, a mogłabyś tam napisać w wolnej chwili? Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Majqa - spac bo... psem poszczuje.. a jak moja na Ciebie napuszcze to... bedzie z Toba krucho.. zalize Cie na amen Quote
zula131 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Miejmy nadzieję, że plan A wypali :roll: Quote
Aska25 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 wkleje jej watek, a jutro z rana zadzwonie ... warunek pies nie moze byc agresywny i musi byc staruszkiem, ale to jest kryzysowa sytuacja, wiec moze ublagamy. Zreszta wyglada na starszaka ;) A teraz napisze sms, zeby rano zajrzala na pw, jak tylko wstanie ... sms o 3 to chyba do przyjecia, bo dzwonic nie wypada .... Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 U Kikou jest teraz Sonia ktora okazala sie .. ermmmm nie taka pokorna starowinka jak myslelismy wiec Sonia ma "wypad" do Lwowka ale nie wiem kiedy dokladnie - nie wiem czy to znaczy ze Kikou mialaby miejsce dla tej psiej bidy? Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Słuchajcie, pókim dopita dopalacza... Rano, ooo już prawie rano... odpalam kompa, zerkam, porządkuję itp...itsre... W jakimś momencie muszę zrobić go do mamy (sprawdzić jej formę, psów, kotów i pobawić się słomą w budach) ale... Będę miała stały kontakt z Jolą od Jadzi, Cajusem, Polubek, Mmd i rzecz jasna Rosacanina. Co się wydarzy, uzupełnią na wątku. Emi, jak dasz radę pilnuj proszę ewentualnych deklaracji, żebym wiedziała co przekopiować do 2 postu. Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Asia - dzieki. To spadamy spac bo walca dzisiaj zdzialamy.... Psino trzymaj sie jeszcze troszeczke ...... Przepraszam ze dzisiaj nie mamy jak Ci pomoc... Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Yesssooo, nie podrywaj Kasi smsem o 3ciej, bo ją załatwisz... Nieco później, plizzz. Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 OK, korbanocka, snu niewiele zostało. ;-) Quote
Aska25 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To co czekac do rana oki ;) wkleilam jej watek w watek jej hoteliku i napisalam pw .... Sms napisze, moze nie uslyszy, przeposze, ale to pilna sprawa, wiec moze wybaczy Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 niech mi ktos gluchego chociaz pusci jak sie cos rano zacznie dziac... 00447535901596 - nie bede miala jak oddzwonic ale wleze zaraz na kompa gg15948234 Quote
furciaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja ide zalozyc watek na FM, przejzalam liste uzytkownikow ale jak na zlosc znalazlam ze 3-4 osoby z tamtych okolic i to nieaktywne od dluzszego czasu. Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Furciaczek - masz u mnie paczke LM, wiadro kawy i... czerwone rekawiczki. Idz tez juz spac bo jutro sie tu u mnie meldujesz... Dobranoc, psino trzymaj sie nam jakos :( Jeszcze raz bardzo prosze zeby nie mial na imie Bruno.... Quote
furciaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 http://forum . molosy .pl/showthread.php?p=941369#post941369 (Zeby link dzialal trzeba pozbyc sie spacji w nazwie forum-cenzura) Quote
Cajus JB Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Odpoczywać mi tu wszyscy. Jutro Wy będziecie działać, a ja będę siedział w pracy i tylko czekał na dobre wieści. Quote
anett Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 jestem Emi, niestety nikogo z tamtych okolic nie znam kurcze, żeby ten biedak tylko przetrwał.. Quote
Plicha Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Kurcze trzymam baaaaardzo mocno kciuki żeby rano się znalazł! 10zł do deklaracji się doorzucę dla biedaka :( Emi, założycielka wątku nie ma samochodu i mieszka w hotelu dlatego nie mogła go wziąć do siebie. Ale rozumiem twoje uczucia, można było mu coś tam przynieść do tej rury :( mam nadzieje ze dotrwa do rana... Quote
Cajus JB Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Co by było na bieżąco i majqa z Emi nie musiały szukać. Kopiujcie każdą nową deklarację w razie coś. Deklaracje stałe: Aska25 - 10zł zula131 - 10zł Emigrantka - 30zł Marysia55 - 20zł Plicha - 10zł ------------------ 80zł Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Cajus - dzieki **************************** Na 7 luty (3 rano - u mnie w kazdym razie) mamy: Deklaracje Jednorazowe: Emigrantka - 50 zl (natychmiastowa jak tylko pies sie znajdzie, Nikus nie bij) ---------------------------------------------------------------- Razem jednorazowych: 50zl Deklaracje stałe: Aska25 - 10zł zula131 - 10zł Emigrantka - 30zł (od marca) Marysia55 - 20zł Plicha - 10zł Monika, corka Emigrantki - 20zł (od marca) --------------------------------------------------------- Razem stalych 100zl ************************************* Psisko, daj sie znalezc raniutko Quote
furciaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Powysylalam pare maili, w miedzyczasie zrobilam sobie kolejna kawe wiec chyba nie pospie dzisiaj, wlasnie wzielam sie za gotowanie kotlecikow sojowych...Emi wpadaj jak masz ochote ;) Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Odwal sie - przywiez.... Ty mialas do mnie no......;) Quote
furciaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wiesz ze ja kawy to nie odmawiam...i rekawiczek czerwonych:d Kurcze, zeby udalo sie jutro chlopaka znalezc i zlapac.... Quote
Recommended Posts