Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='malibo57']Ciekawe...I kto to mówi:crazyeye:[/QUOTE] Przez sen gadasz? Mials isc spac :lmaa: Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Skończę Tadzia, wcześniej się nie położę, a idzie mi to jak leniwiec po konarze. Quote
malibo57 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Przez sen, to ja chrapie, a nie gadam. Proces pt. "idę spać" trwa u mnie jakis czas;-) Quote
tayga Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Cajus JB']Ja poproszę z mlekiem Proszę!! Z mlekiem, prądem (ja już "zaprądowana") i co tam sobie kto wymysli. PISZ!!!! Duzo i szybko!!!! Quote
tayga Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='malibo57'] Proces pt. "idę spać" trwa u mnie jakis czas;-)[/QUOTE] Mam to samo... Młody chrapie, TŻ też, nawet Nala. Tylko kicia lezy na drukarce i nam kibicuje. Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ktos bedzie musial watek przejac i to szybko bo inaczej to czarno widze... Psina, zimno Ci, boli Cie pewnie wszystko i sam jestes w tej betonowej rurze.... No szlag by to jasny wzial.... Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 MOment nadziei w tych pieknych slepkach... I odchodzisz bez niczego sam z podkulonym ognkiem na tych obolalych lapach... Misiaczku Ty piekny, w zyciu bym od Ciebie nie odeszla, nie zostawilabym Cie Ciebie tam takiego samego w takim stanie i po tym spojrzeniu :( Quote
furciaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ktos moze napisac jaki jest plan dzialania?? Dogo mi tak muli ze zanim sie przekopie przez watek do chyba osiwieje... Quote
tayga Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Emigrantka']Psina, zimno Ci, boli Cie pewnie wszystko i sam jestes w tej betonowej rurze....[/QUOTE] Łooo matko, aż nie chcę myśleć jak psiulek sie teraz czuje:placz: A ja się martwię o swoje w ciepłych budach, należy mi się:mad: Idę się umyć troszkę, może to mnie troche obudzi. Pewnie nie bardzo mogę pomóc, ale gdyby co to mój telefon w wątku Skrzata, czynny całą dobę. Quote
Aska25 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Oki, zaznaczam watek, moze hotelik u Kiku, tam jest Ozik, ktory wyglada jak ten Bruno .... Jesli go zlapiecie, deklaruje 10 stale, wiem, ze nie za duzo, ale zawsze cos .... Tu link, do Kiku http://www.dogomania.pl/threads/1753...la-staruszkA-w Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ja nie rozumiem jak ktos mogl go po tej "sesji zdjeciowej" tak po prostu zostawic? no patrze na te zdjecia jego i - jak mozna bylo go zostawic przeciez on z taka nadzieja patrzy w ten aparat i taki pozniej zdruzgotany odchodzi ze jak do... nedzy mozna go bylo zostawic? i lata mi klo dupy jak kilo kitu na agrafce co ktos pierdzieli ze nie mogl to czy tamto - jakbym miala samochod i trafila na ta bide to bym z nim w tym samochodzie spala a nie zostawila tak samego Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Aska - dzieki ze wpadlas - on tam biedny w tej betonowej dziurze sam na zimnie jest, po tym jak czlowiek do niego podszedl i ozniej wrocil, zdjecia zrobil... :wallbash: (link nie chodzi do Kikou) Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Emigrantka']MOment nadziei w tych pieknych slepkach... I odchodzisz bez niczego sam z podkulonym ognkiem na tych obolalych lapach... Misiaczku Ty piekny, w zyciu bym od Ciebie nie odeszla, nie zostawilabym Cie Ciebie tam takiego samego w takim stanie i po tym spojrzeniu :( jak mozna bylo? :wallbash: Quote
Aska25 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/175373-Domowy-hotelik-tylko-dla-staruszkA-w cos tamten link nie chodzi ..... Bruno kurde, zebys sie tylko odnalazl, a czy nie mogl tam na noc do tej rury chociaz ktos jakis desek i koca polozyc ... Jesli tam siedzial, to moze wroci na noc ... ***** mac chociaz jakis karton, co kolwiek do izolacji .... Quote
zula131 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Też dorzucę dyszkę miesięcznie, tylko niech on już będzie bezpieczny i nie cierpi :-( Quote
marysia55 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='polubek']link do pobrania i wstawienia na nkhttp://nasza-klasa.pl/#profile/52480...ry/album/7/144 weszłam i poleciłam znajomym :placz: [quote name='Aska25']http://www.dogomania.pl/threads/175373-Domowy-hotelik-tylko-dla-staruszkA-w cos tamten link nie chodzi ..... Bruno kurde, zebys sie tylko odnalazl, a czy nie mogl tam na noc do tej rury chociaz ktos jakis desek i koca polozyc ... Jesli tam siedzial, to moze wroci na noc ... ***** mac chociaz jakis karton, co kolwiek do izolacji .... bida zobaczyła człowieka i odeszła nie wierząc , że może mu pomóc. Może jednak warto wleź w tę rurę :roll: Quote
Aska25 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dziewczyny to jest juz 20 zl, nie widzialam zadnych deklaracji, wiec mozecie nie wychaczyc ze zmeczenia ..... Bruno wyglada jak Ozzy, boze zeby tylko przetrwal ta noc .... Quote
Aska25 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No patrzac po zdjeciach, to nie jest to nie mozliwe, moze gdyby mu tam cos polozyc, miche z zarciem, to by przyszedl .... Ale trzeba stac i warowac przy niej, Nie sadze zeby gryzl, kiedy dal sie dotykac, to zalozenie kaganca nie sprawiloby probelmu, nie trzeba go brac na rece, wystarczy koc i 2 osoby i mozna go tak przeniesc .... **** no jutro do pracy i znow spac nie bede mogla .... Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Marysia - tam nikogo w okilcy nie ma oprocz osoby ktora go zauwazyla, napisala tu post, wrocila zrobic mu zdjecia i.. poszla spac (to tak w skrocie zeby mnie znowu krew nie zalala) Aska - tam byly 2 osoby... :wallbash: To ja dorzucam 30 - jest 50 zl deklaracji - wszystkie stale zakladam? Kto przejmuje watek? Maly trzymaj sie nam do rana.... bardzo Cie prosze.. my Cie nie zostawimy.... Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Deklaracje stałe: Aska25 - 10zł zula131 - 10zł Emigrantka 30zł Ktoś pytał o plan więc żeby w kole Macieju nie pisać tego samego, znajdę i wyślę na PW. Quote
Aska25 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Tak moja stala .... Gdyby sie uzbieralo 300 stowki, moglyb jechac do kiku ona ma warunki domowe, po pysiu wyglada raczej starszawo, ale cholera wie jakie mial zycie, a ona bierze tylko staruszki :( Quote
Cajus JB Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Nicki mi się zaczynają powtarzać. Łyknę kawki i lecę na miau. Tam chociaż wyszukiwarka działa i może trafię kogoś w okolicy. Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 50 to juz 1/6 tych 300 Tylko niech on wytrzyma do rana.....:( Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 I ja bardzo prosze, niech on nie ma na imie Bruno.....:( Jacek - Ty kawe, ja prozac Quote
Aska25 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Zalozycielka watku ma 12 postow, wiec widac na moje nie bardzo moze dac rade, a prowadzenie watku to raczej ciezkie jest dla kogos kto sie na tym nie zna ..... Quote
Recommended Posts