Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cajus JB']Ja poproszę z mlekiem

Proszę!!
Z mlekiem, prądem (ja już "zaprądowana") i co tam sobie kto wymysli.

PISZ!!!! Duzo i szybko!!!!

Posted

[quote name='malibo57'] Proces pt. "idę spać" trwa u mnie jakis czas;-)[/QUOTE]
Mam to samo... Młody chrapie, TŻ też, nawet Nala. Tylko kicia lezy na drukarce i nam kibicuje.

Posted

MOment nadziei w tych pieknych slepkach...

I odchodzisz bez niczego sam z podkulonym ognkiem na tych obolalych lapach...

Misiaczku Ty piekny, w zyciu bym od Ciebie nie odeszla, nie zostawilabym Cie Ciebie tam takiego samego w takim stanie i po tym spojrzeniu :(

Posted

[quote name='Emigrantka']Psina, zimno Ci, boli Cie pewnie wszystko i sam jestes w tej betonowej rurze....[/QUOTE]
Łooo matko, aż nie chcę myśleć jak psiulek sie teraz czuje:placz:
A ja się martwię o swoje w ciepłych budach, należy mi się:mad:
Idę się umyć troszkę, może to mnie troche obudzi. Pewnie nie bardzo mogę pomóc, ale gdyby co to mój telefon w wątku Skrzata, czynny całą dobę.

Posted

ja nie rozumiem jak ktos mogl go po tej "sesji zdjeciowej" tak po prostu zostawic?

no patrze na te zdjecia jego i - jak mozna bylo go zostawic

przeciez on z taka nadzieja patrzy w ten aparat i taki pozniej zdruzgotany odchodzi ze jak do... nedzy mozna go bylo zostawic?

i lata mi klo dupy jak kilo kitu na agrafce co ktos pierdzieli ze nie mogl to czy tamto - jakbym miala samochod i trafila na ta bide to bym z nim w tym samochodzie spala a nie zostawila tak samego

Posted

Aska - dzieki ze wpadlas - on tam biedny w tej betonowej dziurze sam na zimnie jest, po tym jak czlowiek do niego podszedl i ozniej wrocil, zdjecia zrobil...

:wallbash:

(link nie chodzi do Kikou)

Posted

[quote name='Emigrantka']MOment nadziei w tych pieknych slepkach...

I odchodzisz bez niczego sam z podkulonym ognkiem na tych obolalych lapach...

Misiaczku Ty piekny, w zyciu bym od Ciebie nie odeszla, nie zostawilabym Cie Ciebie tam takiego samego w takim stanie i po tym spojrzeniu :(

jak mozna bylo?

Posted

[quote name='polubek']link do pobrania i wstawienia na nkhttp://nasza-klasa.pl/#profile/52480...ry/album/7/144 weszłam i poleciłam znajomym :placz:
[quote name='Aska25']http://www.dogomania.pl/threads/175373-Domowy-hotelik-tylko-dla-staruszkA-w
cos tamten link nie chodzi ..... Bruno kurde, zebys sie tylko odnalazl, a czy nie mogl tam na noc do tej rury chociaz ktos jakis desek i koca polozyc ... Jesli tam siedzial, to moze wroci na noc ... ***** mac chociaz jakis karton, co kolwiek do izolacji .... bida zobaczyła człowieka i odeszła nie wierząc , że może mu pomóc. Może jednak warto wleź w tę rurę :roll:

Posted

Dziewczyny to jest juz 20 zl, nie widzialam zadnych deklaracji, wiec mozecie nie wychaczyc ze zmeczenia .....

Bruno wyglada jak Ozzy, boze zeby tylko przetrwal ta noc ....

Posted

No patrzac po zdjeciach, to nie jest to nie mozliwe, moze gdyby mu tam cos polozyc, miche z zarciem, to by przyszedl .... Ale trzeba stac i warowac przy niej, Nie sadze zeby gryzl, kiedy dal sie dotykac, to zalozenie kaganca nie sprawiloby probelmu, nie trzeba go brac na rece, wystarczy koc i 2 osoby i mozna go tak przeniesc .... **** no jutro do pracy i znow spac nie bede mogla ....

Posted

Marysia - tam nikogo w okilcy nie ma oprocz osoby ktora go zauwazyla, napisala tu post, wrocila zrobic mu zdjecia i.. poszla spac (to tak w skrocie zeby mnie znowu krew nie zalala)

Aska - tam byly 2 osoby...

To ja dorzucam 30 - jest 50 zl deklaracji - wszystkie stale zakladam?

Kto przejmuje watek?

Maly trzymaj sie nam do rana.... bardzo Cie prosze.. my Cie nie zostawimy....

Posted

Deklaracje stałe:
Aska25 - 10zł
zula131 - 10zł
Emigrantka 30zł

Ktoś pytał o plan więc żeby w kole Macieju nie pisać tego samego, znajdę i wyślę na PW.

Posted

Tak moja stala .... Gdyby sie uzbieralo 300 stowki, moglyb jechac do kiku ona ma warunki domowe, po pysiu wyglada raczej starszawo, ale cholera wie jakie mial zycie, a ona bierze tylko staruszki :(