majqa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Jasne, ładny czas temu poleconym i obudowany, zabezpieczony pancernie. Quote
Wunia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 no to pewnie doszedł o ile pancerny nie tykał :D Quote
mmd Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Z bazarku Lakusia wydałam 68, a będzie 126, czyli w zaokrągleniu zostaje mi 60. Ponieważ Ania była fundatorem fantów, chciałabym, żeby zdecydowała co z kasą. Może zasilić konto Luckowe, ale z uwagi na to, że Ania odciążyła nas w kwestii hotelowania, można też przekazać gdzieś na jakiegoś biedaka, który nic nie ma albo na "kundelkową skarbonkę" po prostu. Aniu, muuuusisz zdecydować:) Quote
WiosnaA Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Lackuś na razie jest zabezpieczony,więc myślę,że pieniążki warto przeznaczyć dla pieska który jest w trudnej sytuacji finansowej,ale to Wy decydujecie. Dziś przyjechały miseczki dla Lackusia. Zdjęcie rachunku i miseczek wysyłam do cioci mmd z prośbą o wstawienie. Quote
majqa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 mmd napisał(a):Z bazarku Lakusia wydałam 68, a będzie 126 (...) Tzn. mam w wydatki wstawić 68zł? Tak? Quote
mmd Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Chyba nie, przecież nie brałam z ogólnej kasy... Quote
majqa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Na innych wątkach, kiedy na danego psa są bazarki i z nich wpływy, te wpływy są wstawiane w rozliczenie (np. w miejsce deklaracji jednorazowych ale np. z zaznaczeniem, że jest to wpływ z bazarku) i doliczane do ogólnej puli. Wydatki są odejmowane od tejże wspomnianej. Po prostu zapytałam, nie chcąc przegapić aktualizacji wpłat i wydatków, przy niczym się nie upieram. Quote
mmd Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Zrozumiałam co innego. Bazarek tak, cały trzeba umieścić (wpływy, wydatki), ale co z tą pozostałością? Quote
malibo57 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Kochana Ekipo - nie widać mnie tu, ale jestem i też się cieszę:) Jeśli zwalniacie deklaracje, to lecę pędem do potrzebujących. Quote
majqa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 mmd napisał(a):Zrozumiałam co innego. Bazarek tak, cały trzeba umieścić (wpływy, wydatki), ale co z tą pozostałością? Zrobię jak sobie życzycie. :-) Quote
jola od jadzi Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 A ja miałam dzisiaj przyjemność rozmawiania z przemiłą dziennikarką z Kuriera Białostockiego. W lokalnej gazecie ukaże się artykuł o Lakusiu... O historii Lakiego dowiedziała się od Edyty, wolontariuszki z Białegostoku, która od początku po cichutku nam kibicuje i pomaga. Dziękujemy bardzo! Quote
majqa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 jola od jadzi napisał(a): (...) W lokalnej gazecie ukaże się artykuł o Lakusiu... O historii Lakiego dowiedziała się od Edyty, wolontariuszki z Białegostoku (...) Dziękujemy serdecznie p.Edycie i pani dziennikarce. Jeszcze większa szansa, że czyjeś kochające oko go dojrzy. :-) Quote
mmd Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 majqa napisał(a):Zrobię jak sobie życzycie. :-) No to jeśli można sobie życzyć, to Ania napisała mi, żeby wesprzeć Baszę, bo Lucky ma wobec Ciebie dług wdzięczności. Lucky będzie bardzo usatysfakcjonowany, mogąc pomóc koledze w niedoli chociaż drobną kwotą. A Edytce dzięki wielkie za pomoc we wszystkm i serce dla Lakusia. :loveu: Quote
majqa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dziękuję serdecznie p.Ani i Tobie za dzisiejszy telefonik. :-) Quote
mmd Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 nie dość, że prawie obudziłam, to jeszcze psy nie odcedzone, a ta kobieta mi dziękuje za telefonik:evil_lol: Quote
majqa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 ... bo mnie ostatnie dni zabiły i miałam obsuwę czasową za to, za to... dziś nie strzelały fochów, skupiły się na czynnościach fizjologicznych, aż miło było popatrzeć, błahahahaha.... Quote
Wunia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Ponieważ Lucky jest zabezpieczony i ma zapas pieniążków, więc swoją wpłaconą kwotę 50,oo przekazuję (przelewam) na Gapcia, za którego odpowiadam osobiście. Uszczuplam tym samym finanse Luckyego ... Quote
Wunia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Dzięki Majquś, jak puszczę przelew to uzupełnię w swoim poście wpływowo-wypływowym :) Quote
Plicha Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Hej nadrabiając zaległości w wątku właśnie w tym samym czasie dostałam PW od Wuni, dziękuję :) Pieniażki na pewno jakiemuś psiakowi się przydadzą. Strasznie się cieszę że Lakuś tak dobrze się czuje, jednak jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie, że po tym co wycierpiał trafił na taką dobrą osobę :loveu: Quote
Wunia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 No tak, a na wątku nie napisałam :) Rozesłałam PW do wszystkich ze stałymi deklaracjami z informacją, że wstrzymujemy:) Quote
Ellig Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Wunia napisał(a):Ponieważ Lucky jest zabezpieczony i ma zapas pieniążków, więc swoją wpłaconą kwotę 50,oo przekazuję (przelewam) na Gapcia, za którego odpowiadam osobiście. Uszczuplam tym samym finanse Luckyego ... Ja tez poprosze o przekazanie mojej wplaty na Gapcia:) Pozdrawiam serdecznie Pania Anie:) Quote
Recommended Posts