Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Z bazarku Lakusia wydałam 68, a będzie 126, czyli w zaokrągleniu zostaje mi 60.
Ponieważ Ania była fundatorem fantów, chciałabym, żeby zdecydowała co z kasą. Może zasilić konto Luckowe, ale z uwagi na to, że Ania odciążyła nas w kwestii hotelowania, można też przekazać gdzieś na jakiegoś biedaka, który nic nie ma albo na "kundelkową skarbonkę" po prostu.
Aniu, muuuusisz zdecydować:)

Posted

Lackuś na razie jest zabezpieczony,więc myślę,że pieniążki warto przeznaczyć dla pieska który jest w trudnej sytuacji finansowej,ale to Wy decydujecie.

Dziś przyjechały miseczki dla Lackusia.
Zdjęcie rachunku i miseczek wysyłam do cioci mmd z prośbą o wstawienie.

Posted

Na innych wątkach, kiedy na danego psa są bazarki i z nich wpływy, te wpływy są wstawiane w rozliczenie (np. w miejsce deklaracji jednorazowych ale np. z zaznaczeniem, że jest to wpływ z bazarku) i doliczane do ogólnej puli. Wydatki są odejmowane od tejże wspomnianej. Po prostu zapytałam, nie chcąc przegapić aktualizacji wpłat i wydatków, przy niczym się nie upieram.

Posted

mmd napisał(a):
Zrozumiałam co innego.
Bazarek tak, cały trzeba umieścić (wpływy, wydatki), ale co z tą pozostałością?

Zrobię jak sobie życzycie. :-)

Posted

A ja miałam dzisiaj przyjemność rozmawiania z przemiłą dziennikarką z Kuriera Białostockiego. W lokalnej gazecie ukaże się artykuł o Lakusiu... O historii Lakiego dowiedziała się od Edyty, wolontariuszki z Białegostoku, która od początku po cichutku nam kibicuje i pomaga. Dziękujemy bardzo!

Posted

jola od jadzi napisał(a):
(...) W lokalnej gazecie ukaże się artykuł o Lakusiu... O historii Lakiego dowiedziała się od Edyty, wolontariuszki z Białegostoku (...)

Dziękujemy serdecznie p.Edycie i pani dziennikarce. Jeszcze większa szansa, że czyjeś kochające oko go dojrzy. :-)

Posted

majqa napisał(a):
Zrobię jak sobie życzycie. :-)

No to jeśli można sobie życzyć, to Ania napisała mi, żeby wesprzeć Baszę, bo Lucky ma wobec Ciebie dług wdzięczności. Lucky będzie bardzo usatysfakcjonowany, mogąc pomóc koledze w niedoli chociaż drobną kwotą.

A Edytce dzięki wielkie za pomoc we wszystkm i serce dla Lakusia. :loveu:

Posted

... bo mnie ostatnie dni zabiły i miałam obsuwę czasową za to, za to... dziś nie strzelały fochów, skupiły się na czynnościach fizjologicznych, aż miło było popatrzeć, błahahahaha....

Posted

Ponieważ Lucky jest zabezpieczony i ma zapas pieniążków, więc swoją wpłaconą kwotę 50,oo przekazuję (przelewam) na Gapcia, za którego odpowiadam osobiście. Uszczuplam tym samym finanse Luckyego ...

Posted

Hej nadrabiając zaległości w wątku właśnie w tym samym czasie dostałam PW od Wuni, dziękuję :) Pieniażki na pewno jakiemuś psiakowi się przydadzą. Strasznie się cieszę że Lakuś tak dobrze się czuje, jednak jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie, że po tym co wycierpiał trafił na taką dobrą osobę :loveu:

Posted

Wunia napisał(a):
Ponieważ Lucky jest zabezpieczony i ma zapas pieniążków, więc swoją wpłaconą kwotę 50,oo przekazuję (przelewam) na Gapcia, za którego odpowiadam osobiście. Uszczuplam tym samym finanse Luckyego
...

Ja tez poprosze o przekazanie mojej wplaty na Gapcia:)
Pozdrawiam serdecznie Pania Anie:)