Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Po cichutku wszyscy o tym marzą ale...Ta decyzja należy do Pani Ani, zrobiła i robi dla Lakusia tak dużo,dała mu dom tymczasowy,miłość, ciepło, poczucie bezpieczeństwa, więcej nie moglibyśmy oczekiwać...

Posted

Dyplom załatwiony, wysyłka w pn. Alternatywny tekst zrobiony, z nim ogłoszenia, dograne max wyróżnione allegro z Isadorką. Dr Sterna się nie odezwał, kolejne próby kontaktu podejmie Jola w pn. Jeśli dr nie zadecyduje inaczej gorset jest do zdjęcia 12-14.03, wtedy minie 4 tydzień.

Posted

[quote name='jola od jadzi']Dziewczyny, czy coś postanowiłyście z wpłatą na konto fundacji Serce Serc?[/QUOTE]
przelew 200 zł. poszedł hohoho temu :)

Posted

Zaglądam do Luckyego :) Tak jestem zajęta Gapciem, że Luckyego trochę zaniedbałam, ale Ciocia Mmd kocha go za nas obie i cały świat :D
Lucky Ciotki Isadorka i Majqa już Ci kampanię ogłoszeniową szykują :D
Chociaż jak widzę, jak on z Panią Anią są szczęśliwi razem ... to tylko jedno marzenie mam ... nie rozrywać tej pary ...

Posted

[quote name='Wunia']
Chociaż jak widzę, jak on z Panią Anią są szczęśliwi razem ... to tylko jedno marzenie mam ... nie rozrywać tej pary ...[/QUOTE]
To byloby cudownie....Podobno cuda sie zdarzaja:)
Lucky, chlopaku trzymaj sie dzielnie!:)

Posted

No właśnie nie wiadomo, bo jest delikatna sugestia ze strony białostockiej weterynarz, że skoro on ma zalecone 4-6 tygodni, to może lepiej dłużej ze względu na bezpieczeństwo. Oczywiście decyzję podejmie dr Sterna, ale trochę ślisko jeszcze jest, a Lucky nie zglasza dyskomfortu z powodu ubranka.
Też chciałabym go już widzieć na golasa...

Posted

[quote name='Wunia']Ogolisz go z piórek? Czy wystarczy jak będzie bez pancerzyka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] a potem pewnie wyślecie jego zdjęcie na okładkę "Psiego Playboya":evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']a potem pewnie wyślecie jego zdjęcie na okładkę "Psiego Playboya":evil_lol:[/QUOTE]
... ale wyłącznie odpłatnie. Piękno jest w cenie. ;-)