mmd Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Najwyższy czas. Lucky nabrał przyspieszenia i zwieje z wątku niedługo:evil_lol: Quote
jola od jadzi Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 A ja kwitnę już przy telefonie. Dzwoniłam drugi raz, dr Sterna operuje... Doszła faktura z lecznicy w Białymstoku na 75 zł- uregulowana. Quote
Emigrantka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 O rany - ale zmiana i co za cudne psisko... A jaki on wpatrzony w pania ktora z nim chodzi.. hmmmmm jak w obrazek..... Nie moglby tam psina na stele zostac? ;) Quote
jola od jadzi Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Po cichutku wszyscy o tym marzą ale...Ta decyzja należy do Pani Ani, zrobiła i robi dla Lakusia tak dużo,dała mu dom tymczasowy,miłość, ciepło, poczucie bezpieczeństwa, więcej nie moglibyśmy oczekiwać... Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 jola od jadzi napisał(a):Doszła faktura z lecznicy w Białymstoku na 75 zł- uregulowana. Dziękujemy Joluś :) Quote
mmd Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 A dr Sterna się odezwał? Kiedy Lucky wyskakuje ze zbroi? Quote
majqa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dyplom załatwiony, wysyłka w pn. Alternatywny tekst zrobiony, z nim ogłoszenia, dograne max wyróżnione allegro z Isadorką. Dr Sterna się nie odezwał, kolejne próby kontaktu podejmie Jola w pn. Jeśli dr nie zadecyduje inaczej gorset jest do zdjęcia 12-14.03, wtedy minie 4 tydzień. Quote
jola od jadzi Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dziewczyny, czy coś postanowiłyście z wpłatą na konto fundacji Serce Serc? Quote
majqa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Z tego co pamiętam Wunia już zrobiła przelew, info jest w moim poście na 1 stronie. Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='jola od jadzi']Dziewczyny, czy coś postanowiłyście z wpłatą na konto fundacji Serce Serc?[/QUOTE] przelew 200 zł. poszedł hohoho temu :) Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='jola od jadzi']Aaaa, znowu mi umknęło, jak zwykle...[/QUOTE] Drobiazg :D jest sobotni wieczór :D Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Zaglądam do Luckyego :) Tak jestem zajęta Gapciem, że Luckyego trochę zaniedbałam, ale Ciocia Mmd kocha go za nas obie i cały świat :D Lucky Ciotki Isadorka i Majqa już Ci kampanię ogłoszeniową szykują :D Chociaż jak widzę, jak on z Panią Anią są szczęśliwi razem ... to tylko jedno marzenie mam ... nie rozrywać tej pary ... Quote
Ellig Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia'] Chociaż jak widzę, jak on z Panią Anią są szczęśliwi razem ... to tylko jedno marzenie mam ... nie rozrywać tej pary ...[/QUOTE] To byloby cudownie....Podobno cuda sie zdarzaja:) Lucky, chlopaku trzymaj sie dzielnie!:) Quote
majqa Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Już wkrótce wyzwolisz się z opatrunkowego ubranka. :-) Quote
mmd Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 No właśnie nie wiadomo, bo jest delikatna sugestia ze strony białostockiej weterynarz, że skoro on ma zalecone 4-6 tygodni, to może lepiej dłużej ze względu na bezpieczeństwo. Oczywiście decyzję podejmie dr Sterna, ale trochę ślisko jeszcze jest, a Lucky nie zglasza dyskomfortu z powodu ubranka. Też chciałabym go już widzieć na golasa... Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Ogolisz go z piórek? Czy wystarczy jak będzie bez pancerzyka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']Ogolisz go z piórek? Czy wystarczy jak będzie bez pancerzyka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] a potem pewnie wyślecie jego zdjęcie na okładkę "Psiego Playboya":evil_lol: Quote
majqa Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='marysia55']a potem pewnie wyślecie jego zdjęcie na okładkę "Psiego Playboya":evil_lol:[/QUOTE] ... ale wyłącznie odpłatnie. Piękno jest w cenie. ;-) Quote
Ellig Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='polubek']chcecie mieć sexy Lucky?[/QUOTE] Pewnie,ze chcemy.....Juz sie doczekac nie moge co wymyslisz:) Quote
polubek Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 nie opędzi się od płci pięknej jak tak go wypromujecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale chyba to mu się należy nie? Quote
marysia55 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Świetne jest to pierwsze zdjęcie:lol:. Ja tez tak lubię spać na brzuszku i "jasieczek" pod główką:evil_lol: Quote
Recommended Posts