furciaczek Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Super! Prawdziwy szczesciarz z niego:loveu: Quote
mmd Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 marysia55 napisał(a):Najlepiej we własnym wyrku tzn. chciałam powiedzieć własnym domku :diabloti: (chociaż nie oszukujmy się , prędzej czy później i tak pan/pani będzie musiał/musiała dzielić z nim wspólne łoże :diabloti:). Ja śpię w czwórkę w dwuosobowym łóżku:evil_lol: Kołderka już jest. W pieski:) My też tak spaliśmy, nawet większe łóżko było kupione na 4 sztuki specjalnie... Quote
Wunia Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 no tak ... cioteńki na bazarek Lakusiowy marsz !!!!! Chociaż podnosić prosimy jak z mmd na wykładach siedzimy :) Quote
szajbus Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Kochane psisko, i jakie grzeczniutkie. Musi znaleźć taki sam kochany domek jaki ma u pani Ani. Quote
Ellig Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Bedzie dyplom!!!!!!!!!!!Wspaniale!!!!!!!!!!!!!Pozdrowienia dla Pani Ani.Lucky zdrowiej , zdrowiej, sliczna psinko:) Quote
majqa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Info z dziś: "Lucky wita wszystkich bardzo cieplutko! Dziś mija tydzień jak Lackuś jest u mnie i naprawdę widzę dużą poprawę. Chodzi coraz lepiej, nawet próbuje biegać. Cieszy się swoją kołderką, ciągle na niej leży i dalej dużo odpoczywa. Na pewno odsypia swoją tułaczkę i stres związany z pobytem w klinice. Jest już odprężony i wyluzowany. Apetyt ma dobry,kupka ok. Lackuś jest psem bezproblemowym, pod każdym względem. Grzeczniutki, cichutki, delikatny, lubi głaskanie, ale nie nachalny (jak moja labradorka), inne zwierzęta są przyjaciółmi, nie wyje, nie szczeka. Na pewno zostawał sam w domu- b.długo wstrzymuje siku, nie grzebie w koszu, nie próbuje ściągać ze stołu, choć na widok jedzenia ożywia się. Chodzi ładnie na smyczy i doskonale rozumie - czekaj, stój! Bardzo posłuszny! Sądzę, iż był z osobą starszą i do takiego domku nadawał by się idealnie. Schody są mu znajome, nawet próbował wejść. Pilnuje się mnie i domku, nie próbuje uciekać absolutnie. Pies jest naprawdę cudowny i taki też domek trzeba mu znaleźć. Jak dotąd nie spotkałam tak idealnego psa. Ktoś kto go adoptuje będzie wielkim szczęściarzem!! (...) Od siebie bardzo, bardzo wszystkim dziękuję za uratowanie Lackusia, wart jest tego, że dostał szanse na życie. A cioci Omar za wdzięczne i piękne imię! Lackuś ślicznie ciociom i wujkom,dziękuje. Dziś mamy piękną pogodę i była sesja foto-video. Pozdrawiam.Anna" http://luckybialystok.wrzuta.pl/film/6HD0GNObfDL/mov06371 Quote
Paula03 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dobrze, że wraca do siebie i świetny film :) Quote
polubek Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 a jaki Lucky szczęśliwy. jeszcze trochę i będzie śmigał. Quote
mmd Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Co dzień szczęśliwszy i lepiej śmiga. Dziękuję, Aniu - on u Ciebie rozkwita! Wiem, że to cudowny pies, a głupi ten, kto go wyrzucił. Quote
Paula03 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Oj głupi, żeby za to co zrobił spotkała go odpowiednia kara! Quote
Paula03 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Oj głupi, żeby za to co zrobił spotkała go odpowiednia kara! Quote
Wunia Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 majqa napisał(a):Sprawa dyplomu dograna z Isadorką. dzięki Majuś :) Quote
Wunia Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 film przepiękny ... Lucki przepiękny ... siostra Labcia też przepiękna ... taki widok to najlepsza nagroda za wysiłek i wkład nas wszystkich ... Pani Aniu dziękuję ... Quote
mmd Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 A jak ślicznie się uśmiecha. Kołderka, mizianie, ciepło, micha i jeszcze panienka. Quote
Zofija Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Przepraszam za offa, ale pilnie potrzebuje pomocy dla tej suni: http://www.dogomania.pl/threads/180924-Onkowata-Dasza-w-schronie-ogromne-guzy-zapalenie-ucha-POTRZEBNA-POMOC Quote
Wunia Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Cioteńki post #712 uzupełniony o dzisiejsze wpływy na ten moment :) Quote
majqa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Uaktualniłam. Rozumiem, że w tym podsumowaniu: podliczenie m-c luty: 1180,oo-280,oo=900,oo Odjęte są wydatki od wpływów jednorazowych, czyli w takim układzie na koncie Luckiego powinno być: 900 + kumulacja z wpłat stałych (połączenie lutego i częściowo już marca)? Coś poknociłam Wuniu? Quote
Wunia Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 marzec jest osobno, to jest sama gotówa Luckyego na 28 luty, dzisiejsze wpłaty w wysokości 110 zł. są poniżej :) 900,oo zł. to saldo na koniec lutego + marcowe dzisiejsze 110,oo to razem 1.010,oo zł. Lucky ma zabezpieczone na koncie :) nie liczę deklaracji tylko same realne wpływy :) Na koniec marca zsumuję saldo lutowe i marcowe :) Quote
Wunia Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 majqa napisał(a):Odjęte są wydatki od wpływów jednorazowych, czyli w takim układzie na koncie Luckiego powinno być:900 + kumulacja z wpłat stałych (połączenie lutego i częściowo już marca)? odjęte są wydatki od wszystkich wpływów na koncie :) nie dzielę na stałe i jednorazowe :) majqa napisał(a):Coś poknociłam Wuniu? odrobineczkę :) Quote
mmd Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 I chyba tak najlepiej, bo jak zamota się co deklarowane, co zapłacone, to nikt nie dojdzie. A mi się znowu na wycieczkę zanosi. Tym razem 8 tygodniowy szczylek do miętolenia... Quote
majqa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Na szczęście w swoim poście napisałam, na której stronie i w którym poście umieszczany jest cały bilans. Quote
mmd Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Oglądałam filmik z niedzieli znowu. I podesłałam p. Januszowi, żeby zobaczył, jak nasz mały przyjaciel sobie radzi. Quote
Wunia Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 brak wpłat: magenka1 (konto podawałam 25.02.2010, więc jeszcze grzecznie czekamy) omar - brak wpłaty bambino - zmiana deklaracji na jednorazową wpłatę, której brak talcott - ma bana, więc może ktoś ma z nią kontakt poza dogo Quote
Wunia Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Wunia napisał(a):brak wpłat: magenka1 (konto podawałam 25.02.2010, więc jeszcze grzecznie czekamy) magenka1 puściła pieniążki 27.02.2010 przekazem pocztowym, więc na dziś nie miały szans dojść :) Dzięki Magenka :) Quote
Recommended Posts