Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
Najlepiej we własnym wyrku tzn. chciałam powiedzieć własnym domku :diabloti: (chociaż nie oszukujmy się , prędzej czy później i tak pan/pani będzie musiał/musiała dzielić z nim wspólne łoże :diabloti:).
Ja śpię w czwórkę w dwuosobowym łóżku:evil_lol:

Kołderka już jest. W pieski:)
My też tak spaliśmy, nawet większe łóżko było kupione na 4 sztuki specjalnie...

Posted

Info z dziś:

"Lucky wita wszystkich bardzo cieplutko!
Dziś mija tydzień jak Lackuś jest u mnie i naprawdę widzę dużą poprawę. Chodzi coraz lepiej, nawet próbuje biegać.
Cieszy się swoją kołderką, ciągle na niej leży i dalej dużo odpoczywa. Na pewno odsypia swoją tułaczkę i stres związany z pobytem w klinice. Jest już odprężony i wyluzowany. Apetyt ma dobry,kupka ok. Lackuś jest psem bezproblemowym, pod każdym względem. Grzeczniutki, cichutki, delikatny, lubi głaskanie, ale nie nachalny (jak moja labradorka), inne zwierzęta są przyjaciółmi, nie wyje, nie szczeka. Na pewno zostawał sam w domu- b.długo wstrzymuje siku, nie grzebie w koszu, nie próbuje ściągać ze stołu, choć na widok jedzenia ożywia się. Chodzi ładnie na smyczy i doskonale rozumie - czekaj, stój! Bardzo posłuszny! Sądzę, iż był z osobą starszą i do takiego domku nadawał by się idealnie. Schody są mu znajome, nawet próbował wejść. Pilnuje się mnie i domku, nie próbuje uciekać absolutnie. Pies jest naprawdę cudowny i taki też domek trzeba mu znaleźć. Jak dotąd nie spotkałam tak idealnego psa. Ktoś kto go adoptuje będzie wielkim szczęściarzem!! (...) Od siebie bardzo, bardzo wszystkim dziękuję za uratowanie Lackusia, wart jest tego, że dostał szanse na życie. A cioci Omar za wdzięczne i piękne imię! Lackuś ślicznie ciociom i wujkom,dziękuje. Dziś mamy piękną pogodę i była sesja foto-video.
Pozdrawiam.Anna"

http://luckybialystok.wrzuta.pl/film/6HD0GNObfDL/mov06371

Posted

film przepiękny ... Lucki przepiękny ... siostra Labcia też przepiękna ... taki widok to najlepsza nagroda za wysiłek i wkład nas wszystkich ... Pani Aniu dziękuję ...

Posted

Uaktualniłam. Rozumiem, że w tym podsumowaniu:
podliczenie m-c luty: 1180,oo-280,oo=900,oo
Odjęte są wydatki od wpływów jednorazowych, czyli w takim układzie na koncie Luckiego powinno być:
900 + kumulacja z wpłat stałych (połączenie lutego i częściowo już marca)? Coś poknociłam Wuniu?

Posted

marzec jest osobno, to jest sama gotówa Luckyego na 28 luty, dzisiejsze wpłaty w wysokości 110 zł. są poniżej :)
900,oo zł. to saldo na koniec lutego + marcowe dzisiejsze 110,oo to razem 1.010,oo zł. Lucky ma zabezpieczone na koncie :) nie liczę deklaracji tylko same realne wpływy :)
Na koniec marca zsumuję saldo lutowe i marcowe :)

Posted

majqa napisał(a):
Odjęte są wydatki od wpływów jednorazowych, czyli w takim układzie na koncie Luckiego powinno być:900 + kumulacja z wpłat stałych (połączenie lutego i częściowo już marca)?

odjęte są wydatki od wszystkich wpływów na koncie :) nie dzielę na stałe i jednorazowe :)
majqa napisał(a):
Coś poknociłam Wuniu?

odrobineczkę :)

Posted

I chyba tak najlepiej, bo jak zamota się co deklarowane, co zapłacone, to nikt nie dojdzie.
A mi się znowu na wycieczkę zanosi. Tym razem 8 tygodniowy szczylek do miętolenia...

Posted

brak wpłat:
magenka1 (konto podawałam 25.02.2010, więc jeszcze grzecznie czekamy)
omar - brak wpłaty
bambino - zmiana deklaracji na jednorazową wpłatę, której brak
talcott - ma bana, więc może ktoś ma z nią kontakt poza dogo

Posted

Wunia napisał(a):
brak wpłat:
magenka1 (konto podawałam 25.02.2010, więc jeszcze grzecznie czekamy)

magenka1 puściła pieniążki 27.02.2010 przekazem pocztowym, więc na dziś nie miały szans dojść :)
Dzięki Magenka :)