majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Nie ale... Emi, jeśli tak buszujesz po wątkach zerknij proszę na założycieli, w tym na woj., bo Ocelot zakładała psiakom wątki i tam na bank pojawiają się ludzie z Tomaszowa Maz. Tylko tak jeszcze da się ich wyhaczyć. Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Czy Tomaszow mazowiecki to gdzies w okolicy? Tu jest pare osob z Tomaszowa mazowieckiego - wyslalam wszystkim PM http://www.dogomania.pl/threads/177299-Atos-czy-uda-siAE-nam-odroczyAE-wyrok-A-mierci-Twoja-zlotA-wka-A-ycie Quote
malibo57 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Cajus JB'] To bliżej malibo. Pół godziny drogi. Tak około. Ty mnie chyba z kimś mylisz, Cajus? Rawa Mazowiecka pół godziny drogi ode mnie?:crazyeye: Quote
Cajus JB Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='malibo57']Ty mnie chyba z kimś mylisz, Cajus? Rawa Mazowiecka pół godziny drogi ode mnie?:crazyeye:[/QUOTE] Od Tomaszowa Mazowieckiego. Quote
malibo57 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 A, jasne:) A nasz Ocelocik nie jest z Tomaszowa? Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Cajus - jakby ten ipies byl pol godziny od Malibo to w tej chwili siedzielibysmy wszyscy tu ogladajac zdjecie starowinki pod kaloryferem u Malibo a nie wyrywali wlosy z glowy..... zaspamowalam caly Tomaszow mazowiceki.... Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ocelot jest ale autka nie ma - wyslalam PM do wszystich z jej watku.. Ocelot miala tez watek Lady [*] - tam tez powinno byz pare osob z okolicy ale nie mam linka do Lady juz bo... bo mnie dobilo jak umarla :( Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='malibo57']A, jasne:) A nasz Ocelocik nie jest z Tomaszowa?[/QUOTE] Tak, pisałam o tym wcześniej. Napisałam i PW do Ocelot z dopytaniem o innych. Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Malibo - to wskakuj....ja nie moge do Lady wejsc bo... bo nie moge :( Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ossa mi wlasnie na GG powiedziala ze zna kogos z hotelikiem 25 km od Rawy, bedzie Pm wysylac... Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Moja psica mi pzypomniala ze jest w domu - stalam wlasnie pod blokiem w klapeczkach i szlafroku a ona klocka walila...... Ale juz jestem spowrotem.... Quote
tayga Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dlaczego ja jestem tak daleko??? Zmotoryzowana i dyspozycyjna, ale nie na 400 km w jedną stronę :( Szperam we wszystkich znanych mi psich forach i nikogo z Rawy nie widzę. To jakaś dogomaniakowa dziura (jak Gubin zresztą - na całym dogo jestem chyba sama) Musi sie udać!!!! Trzymam kciuki!!! Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Tayga -jak nie dasz rady jechac to....zrob kawy wszystkim.... bo dopiero tu weszlas.... I nie marudz ze sama jestes, a futra twoje wszystkie.... Buzka ze jestes Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Witamy, witamy Taygo... :-) Emi, jesteś mi dłużna odplamiacz. Całe szczęście, że fusy z kawy, które sobie odsączałam nie wpadły do tchawicy. Do rana chyba nie tylko kawa by ostygła. ;-) Ty mi to robisz specjalnie. Quote
tayga Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Emigrantka']Tayga -jak nie dasz rady jechac to....zrob kawy wszystkim.... bo dopiero tu weszlas.... I nie marudz ze sama jestes, a futra twoje wszystkie.... Futra siedzą w budach i mam tylko nadzieje, ze zrobiłam wszystko by nie zmarzły.. Gdybym mogła być wszędzie... gdybym każdemu psiakowi mogła pomóc... buuuu :( KAWA DLA WSZYSTKICH!!!! Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Nie dam Ci odplamiacza bo mi potzebny do psich chrupek - suchych nie lubie a na mleko mnie (juz) nie stac... Quote
Cajus JB Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jak przeglądałem mapę to Łowicz to też niecała godzina, a tam jest sporo osób. Piszę. Edit Ja poproszę z mlekiem Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Tayga - dzieki za kawe :D Cajus - pisz pisz az odciski na palcach bedziesz mial (jak ja) Quote
malibo57 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Tayga, dla mnie dzis bezkofeinowa - wystarczy mi adrenalina. Dziekuję! Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To ja poproszę z prądem. Dziękuję Cajus... Ty chyba jednak coś bierzesz, nie można ciągle nie spać. :-o Quote
Recommended Posts