mmd Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 O widzisz... jest pomysł na bazarek jakby co :D Quote
Wunia Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 mmd napisał(a):O widzisz... jest pomysł na bazarek jakby co :D technicznie trochę trudno by było :D Quote
Isadora7 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 E tam ślicny.... boooski, piękny, uroczy. Quote
mmd Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 I z maila: "U Lackusia wszystko w porządku. cały dzień śpi i leżakuje,super pacjent, no jak w sanatorium, żadnych obowiązków nie ma." Mam napisać, że wieczorem będzie niespodzianka:) Quote
Paula03 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Jaki słodziak :) A jaka niespodzianka? Quote
Wunia Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 lubię niespodzianki :D ale nie lubię na nie czekać :D Quote
Ellig Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 mmd napisał(a):Jestem śliczny :loveu: "Jestem sliczny, eteryczny....":) Quote
majqa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Wunia napisał(a):Cioteńki kochane bardzo proszę o propozycje tekstu na "dyplomowe" podziękowania dla Pana Janusza ... ja nie umiem nic takiego sklecić ... (...). Przypomnijcie proszę, z kim był uzgadniany dyplom. Z Isadorką? Jeśli tak zdzwonię się z nią i napiszę ten tekst (chyba, że jest ktoś inny chętny to bardzo proszę), a raczej tekściątko, bo... Tym tekstem należy podziękować, a nie opisywać jakąś historię. 2-3 zgrabne zdania, komu przeznaczone, od kogo, dlaczego, a do tego zdjęcia Luckiego i tu, w moim odczuciu, rewelacyjne byłoby zrobienie kontrastu 2 góra 3 zdjęć - Lucky pod mostem, Lucky w DT. Jedną rzecz tylko po przemyśleniu widziałabym inaczej niż była tu zaproponowana. Oczywiście nigdzie nie jest powiedziane, że mam rację otóż... Uważam, że dyplom powinien być podpisany niejako przez Luckiego i ogólnikowo przez ludzi, którzy zaangażowali się w jego sprawę (da się to ubrać w słowa). Dlaczego nie każdy z osobna? Chcieliście wydrukować i przesyłać dyplom z rąk do rąk: osoba 1 = podpis, osoba 2 = podpis itd... Przy osobie nastej dyplom straci na świeżości, jak go każdy, choćby najczystszymi rękoma podotyka. Ponadto, zawsze się może ktoś "obudzić" po czasie i mieć pretensję, że on nie zdążył, nie wiedział itd... Tego należy uniknąć. Quote
mmd Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Niespodzianka doszła:) Pierwszy raz wrzucam filmik http://luckybialystok.wrzuta.pl/film/15LWxIWTexD/mov06356 [video][img=http://c6.wrzuta.pl/wm2014/5b46d63a000313074b88217c/mov06356?][/video] [video][/video] Czy ktoś wie, co zrobić, żeby pokazała się miniaturka tutaj? Już kombinuję na wszystkie sposoby... [video][/video] Quote
majqa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Niewiarygodne, nie ten sam pies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Quote
Wunia Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 ale niespodzianka :) macha ogonem :D Buziaki dla Pani Ani :D Quote
Wunia Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Majuś, sprawa dyplomu była wstępnie z Isadorką uzgadniana, przejdzie to przez Isadorkowy bazarek i ja to sfinansuję., więc do Isadorki trzeba uderzyć, zadzwoń proszę, bo ja nie mam do niej tel. Może rzeczywiście bez podpisów tylko same nicki z dogo? Quote
mmd Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 W niedzielę machał ogonkiem, teraz to wachluje, huragan robi Obejrzałam sobie pięć razy na razie... Quote
Aska25 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Merda i to jak ;) Cudowne wiesci od Luckiego, az sie geba sama smieje :D:D:D:D:D Quote
majqa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Oczywiście Wuniu, jutro do Isadorki zadzwonię. Quote
mmd Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 On zupełnie inaczej już chodzi, to tylko 5 dni, nie było tak. Chodził, ale mniej pewnie i nie tak dużo. Bardzo szybko się męczył. Jemu tego domowego ciepełka było trzeba, teraz ma motywację, żeby wyzdrowieć. Tak na Kalinowej mówił lekarz, że on powinien iść do domku to będzie szybciej zdrowiał. Lucky też uczy się leżeć... na komendę, już się prawie nauczył;) Quote
Emigrantka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 mmd dzieki za priva :) Lucky... loooooooooooooooooooo jeszcze na dziewczyny polecisz... ale fajnie :) Quote
Plicha Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Super filmik, jak się widzi takie rzeczy to aż się czlowiekowi lepiej robi na sercu :) Quote
marysia55 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 mmd, dzięki że trzymasz rękę na pulsie i takie opieszałe ciotki jak ja przywołujesz do pionu:evil_lol:. Filmik po prostu miodzio :loveu:. Lucki farciarzu jeden :lol: przy takich fankach to przed toba długie, szczęśliwe życie. Najlepiej we własnym wyrku tzn. chciałam powiedzieć własnym domku :diabloti: (chociaż nie oszukujmy się , prędzej czy później i tak pan/pani będzie musiał/musiała dzielić z nim wspólne łoże :diabloti:). Ja śpię w czwórkę w dwuosobowym łóżku:evil_lol: Quote
Ellig Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Jak dobrze zajrzec do Luckiego i zobaczyc go w tak wspanialej formie:) Alez on jest zadowolony i jaki mily, delikatny.Dom Pani Ani, czyni cuda:) Quote
Paula03 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Jak się ślicznie uśmiecha i merda ogonkiem :) Quote
Aska25 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Nie wiem czy Pani Ania zdaje sobie sprawe ze my takie maniaczki, a wiesci sa tak dobre i przyjemne dla oka, ze takich filmikow to by sie duzoooo wiecej przydalo :D:D:D:D: Quote
Recommended Posts