Wunia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 no, takie bardziej osobiste, tak sobie myślałam, pisząc o tym "pisemku" tylko ja dziś technicznie nie działam :( Pewnie myśli twórcze wrócą do mnie po 12 godzinach snu :) Quote
Ellig Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Wunia napisał(a): i przepraszam za offa, wrzucam wątek PUNTO, bo po pierwsze, coś dziwnego stało się na Bemowie, a po drugie ... to super psiak ... i ma kłopoty ze zdrowiem ... http://www.dogomania.pl/threads/180310-Sochaczew-PUNTO-zA-amana-A-apa-wyrok-eutanazja na Bemowie nic dziwnego sie nie stalo, po prostu jeden z lekarzy malo doswiadczonych, zachowal sie powiedzmy w skrocie beznadziejnie i przekroczyl swoje kompetencje, to nie oznacza ,ze inni lekarze tam pracujacy tak sie zachowuja, kazdy z nas ma bardzo rozne doswiadczenia z takich samych klinik czy lecznic zarowno tych dla ludzi jaki dla zwierzakow...nie bede sie wiecej rozpisywac na temat "Bemowa" ale kazda generalizacja jest moim zdaniem krzywdzaca. Ciesze sie ze z Lackim wszystko jest ok i ze bedzie mial rowniez opieke wet. Wunia zawiadomilam Malibo o tym ,ze sa u mnie rzeczy do oddania.Moze zadzwonisz do Omar...nie mam nr telefonu:) Pewnie sie dziewczyny odezwa :) Quote
mmd Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Oj, Wunia, żebyś się nie zdziwiła z tą szafą. Nie mam pomysłu, jak można podziękować, pewnie najfajniej by było, jakby Lucky łapką "podpisał":) Jola, właśnie myślałam, że my tu gadu gadu, a FNiZ też maczało paluszki w tej zabawie:) Quote
Ellig Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 jola od jadzi napisał(a):Ale co, fundacja fundacji będzie dziękowała? A nie lepiej napisać jakiś fajny tekst i zebrać tyle podpisów, co zainteresowanych akcją i wtedy wysłać z podziękowaniem? Tak jakoś cieplejsze to podziękowanie by bylo... Swietnie ale jak technicznie rozwiazac sprawe podpisow?:) Quote
mmd Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 jola od jadzi napisał(a):Ale co, fundacja fundacji będzie dziękowała? A nie lepiej napisać jakiś fajny tekst i zebrać tyle podpisów, co zainteresowanych akcją i wtedy wysłać z podziękowaniem? Tak jakoś cieplejsze to podziękowanie by bylo... No właśnie, też tak myślałam. A to co wcześniej napisałam, to mój słynny skrót myślowy - chodzi mi o napisanie w tym rozliczeniowym poście, ile kosztowało 2 tygodnie szpitalowania Luckiego, chyba za darmo tam nie siedział;) Quote
Wunia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Ellig napisał(a):na Bemowie nic dziwnego sie nie stalo, po prostu jeden z lekarzy malo doswiadczonych, zachowal sie powiedzmy w skrocie beznadziejnie i przekroczyl swoje kompetencje, to nie oznacza ,ze inni lekarze tam pracujacy tak sie zachowuja, kazdy z nas ma bardzo rozne doswiadczenia z takich samych klinik czy lecznic zarowno tych dla ludzi jaki dla zwierzakow...nie bede sie wiecej rozpisywac na temat "Bemowa" ale kazda generalizacja jest moim zdaniem krzywdzaca. byłam zdziwiona, a nie przyjmowałam tego jako generalizację, czy obiegową opinię ... bardzo zdziwiona ... do Omarka zadzwonię :) Quote
Wunia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Ellig napisał(a):Swietnie ale jak technicznie rozwiazac sprawe podpisow?:) w Łodzi to się zorganizujemy góra w 2 dni :) a potem listem do W-wy pójdzie i zrobicie to samo :) a potem dalej ... :D i jak, podoba się ? Ale fundacja też powinna się w podpisie odnaleźć, nawet jako fundacja fundacji :) Quote
Wunia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 mmd napisał(a):Intensywne myślenie :) na mnie nie licz dzisiaj, intensywne myślenie mam odłączone :-o przecież mnie obudziłaś, pamiętasz ? :mad: Quote
jola od jadzi Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 mmd napisał(a): Jola, właśnie myślałam, że my tu gadu gadu, a FNiZ też maczało paluszki w tej zabawie:) No i jakby dalej macza... Quote
mmd Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Wunia napisał(a): Ale fundacja też powinna się w podpisie odnaleźć, nawet jako fundacja fundacji :) Chyba nie bardzo. To nie wygląda dobrze nigdy. Quote
jola od jadzi Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Wunia napisał(a):w Łodzi to się zorganizujemy góra w 2 dni :) a potem listem do W-wy pójdzie i zrobicie to samo :) a potem dalej ... :D i jak, podoba się ? Ale fundacja też powinna się w podpisie odnaleźć, nawet jako fundacja fundacji :) Jestem za (a nawet przeciw) ! Quote
mmd Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 jola od jadzi napisał(a):No i jakby dalej macza... Ano JAKBY :) Jak tam szafa? Quote
Wunia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 no dobra, dobra :shake: macie rację, ale Jola jako Jola może chyba nie? ;) Quote
mmd Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Wunia napisał(a):na mnie nie licz dzisiaj, intensywne myślenie mam odłączone :-o przecież mnie obudziłaś, pamiętasz ? :mad: A ja? Mi promieniuje z d... do głowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ellig Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Wunia napisał(a):byłam zdziwiona, a nie przyjmowałam tego jako generalizację, czy obiegową opinię ... bardzo zdziwiona ... do Omarka zadzwonię :) Dobrze Wuniu:)Nie mowilam o Twoim pogladze tylko o tym co dzialo sie ....tam na watku.Pogadamy ale juz nie dzisiaj na Pw to ci opowiem:) Quote
Ellig Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Zaraz spadam nawet nie wiem co mi promieniuje:) Quote
rosacanina Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 aaaaaa! nic tylko płakać ze szczęścia :) Lakuś tak pięknie wygląda na tych zdjęciach, na takiego szczęśliwego. :) naprawdę dziękuję wszystkim Aniołom które się nim tak opiekują :) Quote
Wunia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 mmd napisał(a):Ciocia, zmień tytuł wątku, że szukamy DS no ciocia rosacanina - do roboty, tytuł trzeba zmienić :) Quote
mmd Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 rosacanina napisał(a):już załatwione. Super. Wysłałam Ci rano sms. Quote
Wunia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 no, to poprostowane mamy oprócz podziękowań i przelewu dla Pana Janusza :) Quote
rosacanina Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 mmd napisał(a):Super. Wysłałam Ci rano sms. Wiem i dziękuję bardzo, szczerze mówiąc byłam pewna, że odpisałam, ale moje nierozgarnięcie sięga ostatnio zenitu. Quote
Wunia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 rosacanina napisał(a):ale moje nierozgarnięcie sięga ostatnio zenitu. hi, hi, hi - witam w klubie :D Quote
Recommended Posts