Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no, takie bardziej osobiste, tak sobie myślałam, pisząc o tym "pisemku" tylko ja dziś technicznie nie działam :(
Pewnie myśli twórcze wrócą do mnie po 12 godzinach snu :)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wunia napisał(a):

i przepraszam za offa, wrzucam wątek PUNTO, bo po pierwsze, coś dziwnego stało się na Bemowie, a po drugie ... to super psiak ... i ma kłopoty ze zdrowiem ...
http://www.dogomania.pl/threads/180310-Sochaczew-PUNTO-zA-amana-A-apa-wyrok-eutanazja

na Bemowie nic dziwnego sie nie stalo, po prostu jeden z lekarzy malo doswiadczonych, zachowal sie powiedzmy w skrocie beznadziejnie i przekroczyl swoje kompetencje, to nie oznacza ,ze inni lekarze tam pracujacy tak sie zachowuja, kazdy z nas ma bardzo rozne doswiadczenia z takich samych klinik czy lecznic zarowno tych dla ludzi jaki dla zwierzakow...nie bede sie wiecej rozpisywac na temat "Bemowa" ale kazda generalizacja jest moim zdaniem krzywdzaca.
Ciesze sie ze z Lackim wszystko jest ok i ze bedzie mial rowniez opieke wet.
Wunia zawiadomilam Malibo o tym ,ze sa u mnie rzeczy do oddania.Moze zadzwonisz do Omar...nie mam nr telefonu:)
Pewnie sie dziewczyny odezwa :)

Posted

Oj, Wunia, żebyś się nie zdziwiła z tą szafą.
Nie mam pomysłu, jak można podziękować, pewnie najfajniej by było, jakby Lucky łapką "podpisał":)

Jola, właśnie myślałam, że my tu gadu gadu, a FNiZ też maczało paluszki w tej zabawie:)

Posted

jola od jadzi napisał(a):
Ale co, fundacja fundacji będzie dziękowała? A nie lepiej napisać jakiś fajny tekst i zebrać tyle podpisów, co zainteresowanych akcją i wtedy wysłać z podziękowaniem? Tak jakoś cieplejsze to podziękowanie by bylo...

Swietnie ale jak technicznie rozwiazac sprawe podpisow?:)

Posted

jola od jadzi napisał(a):
Ale co, fundacja fundacji będzie dziękowała? A nie lepiej napisać jakiś fajny tekst i zebrać tyle podpisów, co zainteresowanych akcją i wtedy wysłać z podziękowaniem? Tak jakoś cieplejsze to podziękowanie by bylo...

No właśnie, też tak myślałam.

A to co wcześniej napisałam, to mój słynny skrót myślowy - chodzi mi o napisanie w tym rozliczeniowym poście, ile kosztowało 2 tygodnie szpitalowania Luckiego, chyba za darmo tam nie siedział;)

Posted

Ellig napisał(a):
na Bemowie nic dziwnego sie nie stalo, po prostu jeden z lekarzy malo doswiadczonych, zachowal sie powiedzmy w skrocie beznadziejnie i przekroczyl swoje kompetencje, to nie oznacza ,ze inni lekarze tam pracujacy tak sie zachowuja, kazdy z nas ma bardzo rozne doswiadczenia z takich samych klinik czy lecznic zarowno tych dla ludzi jaki dla zwierzakow...nie bede sie wiecej rozpisywac na temat "Bemowa" ale kazda generalizacja jest moim zdaniem krzywdzaca.

byłam zdziwiona, a nie przyjmowałam tego jako generalizację, czy obiegową opinię ... bardzo zdziwiona ... do Omarka zadzwonię :)

Posted

Ellig napisał(a):
Swietnie ale jak technicznie rozwiazac sprawe podpisow?:)

w Łodzi to się zorganizujemy góra w 2 dni :) a potem listem do W-wy pójdzie i zrobicie to samo :) a potem dalej ... :D i jak, podoba się ? Ale fundacja też powinna się w podpisie odnaleźć, nawet jako fundacja fundacji :)

Posted

mmd napisał(a):
Intensywne myślenie :)

na mnie nie licz dzisiaj, intensywne myślenie mam odłączone :-o przecież mnie obudziłaś, pamiętasz ? :mad:

Posted

Wunia napisał(a):
Ale fundacja też powinna się w podpisie odnaleźć, nawet jako fundacja fundacji :)

Chyba nie bardzo. To nie wygląda dobrze nigdy.

Posted

Wunia napisał(a):
w Łodzi to się zorganizujemy góra w 2 dni :) a potem listem do W-wy pójdzie i zrobicie to samo :) a potem dalej ... :D i jak, podoba się ? Ale fundacja też powinna się w podpisie odnaleźć, nawet jako fundacja fundacji :)

Jestem za (a nawet przeciw) !

Posted

Wunia napisał(a):
na mnie nie licz dzisiaj, intensywne myślenie mam odłączone :-o przecież mnie obudziłaś, pamiętasz ? :mad:

A ja? Mi promieniuje z d... do głowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wunia napisał(a):
byłam zdziwiona, a nie przyjmowałam tego jako generalizację, czy obiegową opinię ... bardzo zdziwiona ... do Omarka zadzwonię :)

Dobrze Wuniu:)Nie mowilam o Twoim pogladze tylko o tym co dzialo sie ....tam na watku.Pogadamy ale juz nie dzisiaj na Pw to ci opowiem:)

Posted

aaaaaa! nic tylko płakać ze szczęścia :) Lakuś tak pięknie wygląda na tych zdjęciach, na takiego szczęśliwego. :) naprawdę dziękuję wszystkim Aniołom które się nim tak opiekują :)