Emigrantka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Oooooooooooooooooooooooooooooooo na gdzies dojrzalam zeby zajrzec na post 1115 (dopiszcie ze jest na tronie 113 bo sie naszukalam :P) Lucky, ales Ty Lucky jest :) Quote
ewatonieja Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 nie opuszczamy podnosimy i trzymamy kciuki za komfortowe wypróżnianie się :) Quote
Ellig Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='majqa']Jola mówiła, że dzwoniła do lecznicy i z relacji wynika, że: - Lakuś oswoił się już nieco z sytuacją tzn. zaczął się godzić z gorsetem, mniej wyje i cuduje - dziś bodajże przeszedł ładnych parę kroków - jedyny problem to jego sikanie, bo bida nie może dobrać sobie pozycji, kucać mu źle, podnosić nogę też źle, bo go przeważa i się przewraca (z tego co widziałam i w czasie pierwszego badania i odwiedzin lewa, tylna łapka jest słabsza) - trzeba jeszcze pomyśleć o zaopatrzeniu go w ułatwiacze wypróżniania (tak, żeby robienie kupki nie kosztowało go zbyt dużego wysiłku lub by nie pojawiło się zaparcie) Polecam dla Luckiego "Ariovital olej rybny " oryginalny zatwierdzony do sprzedazy, dziala "cuda"....W sklepie litr okolo 48 zl,pakowany po 250 ml z dozownikiem okolo 13 zl. http://www.e-karmy.com/p2786,ariovital-olej-rybny-250ml.html Mozna tez kupic na allegro, olej podawany w malych dawkach pomaga tez w wyproznieniach:) Wazne jest aby olej po otwarciu stal w lodowce i zostal zuzyty w ciagu 3 miesiacy od otwarcia.... Oleju sprzedawanego z kontenerow , nie polecam po pierwsze 1l takiego oleju kosztuje max 2,10 zl a jest odsprzedawany za ponad 70 zl, nie wiadomo z jakich zrodel pochodzi i jak jest przetrzymywany.To jest oczywiscie moje zdanie. http://www.agrotrader.pl/3122/olej_rybny__tran_paszowy Quote
majqa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Aimez_moi napisał(a):Kochane na razie jednorazowo. 30zl i juz wysylam tylko numer konta poprosze. Wuni, sprawdź tę wpłatę. Doszła może? Quote
Wunia Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 majqa napisał(a):Wuni, sprawdź tę wpłatę. Doszła może? jeszcze nie, ale ponoć jest problem w Inteligo z przelewem na moje konto ... czekamy ... Quote
Wunia Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 czy może, któraś cioteńka miała problem z przelewem na moje konto? Quote
mmd Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Wszystko wskazuje na to, że Lucky w niedzielę zapakuje manatki i w drogę. Rozmawiałam z Panią z Białegostoku czyli naszym DT. Pani jest bardzo wzruszona losem pieseczka, będzie tam miał wszystko, czego mu potrzeba. Plan jest taki, że do W-wy pojedzie TZ Wuni (i Wunia oczywiście), dalej Omar. Od wczoraj biorę antybiotyk i mam zamiar dojść do siebie, bo jadę całą trasę jako niania panicza. Quote
mmd Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 ewatonieja napisał(a):mmd codziennie jak wchodzę na ten watek mam wrażenie że masz mojego psa w podpisie :) a to Czucz :) Nadrabiam czytanie... Czucz to moja pierwsza miłość na dogo, parę miesięcy czytałam co u niego, zanim się zalogowałam... i wsiąkłam:) Quote
Wunia Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 mój pierwszy i najukochańszy to Wars ... i wsiąkłam przez mmd :D Quote
majqa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Problem z Inteligo? Jedno z moich kont jest w Inteligo i nigdy nie miałam problemów z nim w żadną ze stron. Jeśli tak się zdarzyło i powtarza można poprosić kogoś o wpłatę (byle podać w tytule wpłaty nick i imię psa), a pieniążki tej osobie oddać lub zrobić wpłatę na poczcie. Z beczki innej... Kupiłam Luckiemu regulowaną obrożę i przepinaną smycz do tego kaganiec/ namordniczek, jaki pasował na niego w W-wie (miseczkę i namordniczek pożyczony z W-wy przez Omar przekażę Mmd z prośbą o oddanie tego Omar). Dziś też powinna dotrzeć faktura z W-wy do Łodzi. Uporządkowanie wydatków zrobię w wiadomym poście. Dzielony wyjazd do DT będzie wymagał rozliczenia. Quote
Bambino Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 majqu, muszę wycofać się z deklaracji miesięcznych, ale proszę wpisz mnie w deklarację jednorazową 50 zł. na końcu lutego. Mam nadzieję, że zbytnio szyków Lakiemu nie popsułam. Konto Wuni mam. Quote
majqa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Dziękuję Bambino za informację. Zrobione, post deklaracyjny uaktualniony. Quote
Wunia Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 faktura z Bemowa u mnie, widziałam się z Omarkiem przelotem - na parkingu :D Quote
majqa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Jolu, jutro mąż odbierze fakturę od Wuni. Quote
UBOCZE Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Czy moja skromna deklaracja jednorazowa nie dotarła? Napiszcie, bo raz mi już zdarzyło się pomylić cyferki na przekazie... Quote
majqa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Dotarła UBOCZE, już naniosłam info w 2 poście. Serdecznie dziękujemy!!! :-) Informacje - 18.02.2010 - "tyły" wpłatowe: Jednorazowe: Talcott - 50zł Aimez_moi - 30zł ocelot - 20zł (wpłaci wkrótce) Bambino - 50zł (z końcem lutego) Stałe za luty są wszystkie. Quote
UBOCZE Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ufff... dzięki...:lol: Trzymaj się, Lucky!!!:lol: Quote
Wunia Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 UBOCZE napisał(a):Czy moja skromna deklaracja jednorazowa nie dotarła? Napiszcie, bo raz mi już zdarzyło się pomylić cyferki na przekazie... dotarła, dotarła, w południe uzupełniałam post #712 :) Quote
Emigrantka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 majqa napisał(a):Dotarła UBOCZE, już naniosłam info w 2 poście. Serdecznie dziękujemy!!! :-) Informacje - 18.02.2010 - "tyły" wpłatowe: Jednorazowe: Talcott - 50zł Aimez_moi - 30zł ocelot - 20zł (wpłaci wkrótce) Bambino - 50zł (z końcem lutego) Stałe za luty są wszystkie. Czyli Talcott zyje? Talcott - odezwij no sie......nicka zmien czy cusss ;) Quote
luta4 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 JAK Lucki zachowywał się przed kamerą kiedy program bużka dla psiunki Quote
olalolaa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Kochani Dogomaniacy, Serdecznie zapraszamy na bazarek dla Kundelkowej Skarbonki! Na pewno o niej słyszeliście, robi wiele dobrego, bądzcie hojni dla potrzebujących kundelków!! :cool2: http://www.dogomania.pl/threads/1798...o-godz-22-giej Quote
Recommended Posts