Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak się nic nie znajdzie to mamy te Oborniki. Po dzisiejszej rozmowie z Demi byłabym za.

Też mam fotki z drogi, ale to później, bo muszę trochę pomieszkać i sobie jakoś wynagrodzić wczorajsze płacze, a także zaliczoną właśnie przedostatnią sesję na studiach.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Wuniu zerknij na wpłaty (zawsze mam pietra, że coś źle posprawdzałam). Ze stałych deklaracji, które zakotwiczały się na luty są prawie wszystkie - wyj. Zofija - 5zł.

Braki z jednorazówek (i znów przepraszam, że robię to podsumowanie, bo to nie ma nic wspólnego z jakimkolwiek ponaglaniem):
Talcott - 50zł - tu mamy znak zapytania, nie mam kontaktu do Talcott
Aimez_moi - 30zł
magenka1 - 20zł (z końcem lutego) - zgodnie z nawiasem, było wyjaśnione
omar - 50zł (koniec lutego) - j.wyż
ocelot - 20zł
UBOCZE - 20zł - deklaracja z ostatniej chwili więc spokojnie

też mi tak wychodzi :)

Posted

mmd napisał(a):
Jak się nic nie znajdzie to mamy te Oborniki. Po dzisiejszej rozmowie z Demi byłabym za.

Też mam fotki z drogi, ale to później, bo muszę trochę pomieszkać i sobie jakoś wynagrodzić wczorajsze płacze, a także zaliczoną właśnie przedostatnią sesję na studiach.

Dzielna Kobita i gratulacje za zaliczona sesje!Brawo!:)

Posted

mmd napisał(a):
a także zaliczoną właśnie przedostatnią sesję na studiach.

:diabloti::diabloti::diabloti: ale była jazda ... ale dziś mmd załatwiła ostatnie wpisy swoje i moje :diabloti: ja nadal do niczego się nie nadaję :shake:...

Posted

I pewna zaległość, a zatem...

Wszystkim Wam Kochani, podnoszącym wątek Luckiego, zainteresowanym jego losem, tym, którzy postanowili mu pomóc (mam tu na myśli pomoc w dowolnej postaci: odłowienia psiaka; czasu; rozpropagowania na innych niż dogo portalach; dogrania prasy; woli zrobienia ogłoszeń; poszukiwań DT; zorganizowania wizyty w W-wie; klatkowej pomocy; podarunków - smaczki, karma, legowisko, kostki, podkłady i na pewno coś, o czym zapomniałam w tej wyliczance; użyczenia konta do wpłat; samych wpłat; szeroko rozumianej opieki fundacyjnej; banerka) z całego serca dziękuję...

Nockowo - sobotnia różyczka dla Was... :lol: :loveu: :lol:

Posted

luta4 napisał(a):
proponuję zrobienie przez tv toya programu o lakusiu w poszukiwaniu tymczasu ale muszę znać nr pod którym się można kontaktować . co wy na to

jak na lato:) TV to potęga

Posted

W poniedziałek nadaję temat i kontakt daje na Jolę.Mozna też dać ale to już płatne ogłoszenie o tymczas w ŁWD koszt ok 60 zł no bo życzę psinie naj naj najlepszego domku ale wiem że nie będzie łatwo

Posted

luta4 napisał(a):
W poniedziałek nadaję temat i kontakt daje na Jolę.Mozna też dać ale to już płatne ogłoszenie o tymczas w ŁWD koszt ok 60 zł no bo życzę psinie naj naj najlepszego domku ale wiem że nie będzie łatwo

To drugie też bym wzięła pod uwagę... decydujcie.
A za pierwsze wielkie dzięki.
Ten biedny pies jeszcze tydzień temu nikogo nie obchodził, a teraz ma tak wielu właścicieli:)

Posted

luta4 napisał(a):
Może ma po prostu wielu przyjaciół którzy mu dobrze życzą

No właśnie o to mi chodzi. Ma przyjaciół, a to tak jakby każdy był odrobinę jego właścicielem, prawda?
I poprawiam się, tydzień temu obchodził dwie osoby.

Posted

mmd napisał(a):
No właśnie o to mi chodzi. Ma przyjaciół, a to tak jakby każdy był odrobinę jego właścicielem, prawda?
I poprawiam się, tydzień temu obchodził dwie osoby.

Absolutnie sie z tym zgadzam

Posted

Dziś mialam cudowny dzień tedi też prawdopodobnie znalazł dom. Tak o niego walczyłam żeby nie trafił do schroniska trwało to długo ale się udało

Posted

Cioteczka Isadora też kocha naszego połamańca jak widzę:)

Ja w zeszłą sobotę miałam fiestę, bo Korek poszedł do domu. W ten piątek Wunia wyeksportowała tymczasowicza.

Oby Lucek stanął porządnie na łapki! I z góry zaklepuję sobie wizytę przedadopcyjną. Już ja sprawdzę, czy będzie dostatecznie całowany po uszkach:)

Posted

luta4 napisał(a):

No to już wszystko wiem i mam nadzieję, że reportaż zrobiony przez tv TOYA pomoże otworzyć drzwi do najlepszego domku dla Lakiego. Pani Łucjo, bardzo dziękuję za pomoc!