Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powitac :)
Trzymajcie, trzymajcie, szczególnie za przebicie się przez W-wę. Mieszkałam w tym zajebistym komunikacyjnie mieście 16 lat, to wiem, że to najgorszy etap.

Majqa, co się tłumaczysz, chrupki były the best, lepsze niż filet z kaczki (wybredny panicz) i aparat, a chłopak humoru nie miał za bardzo, bo przyćpał trochę i spać mu się chciało, a gości miał w poważaniu:)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Emi, z tym, o czym piszesz, nie ma żartów, zrób w pierwszej kolejności badanie przepływu przez naczynia szyjne, Rtg szyi i prześpij się u diabła choć raz z dwunogiem, co by Cię posłuchał z tym chrapaniem. Tattoi trafiła w sedno, chodzi o incydenty bezdechu.

Zaraz godzina "W" w lecznicy. Mąż z kartką w ręce - kontakty i wszelkie wytyczne.
Hm... z Mmd dobrali się w korcu maku. Mąż ojcuje komu może (czy ten ktoś chce, czy nie), a Mmd Matka Polka (zabrała pół apteki dla męża). Ustaliłam z nią, że nie będę im zawracać gitary (warunki na drodze, zagadywanie Lucka), sami dadzą znać, co u nich.

Posted

I dalsze fotki:

Zaraz dodam też filmiki...

[video=youtube;TaMkWw-eQoc]http://www.youtube.com/watch?v=TaMkWw-eQoc[/video]

[video=youtube;hrHZ4MWCVxM]http://www.youtube.com/watch?v=hrHZ4MWCVxM[/video]

Posted

majqa napisał(a):
Emi, z tym, o czym piszesz, nie ma żartów, zrób w pierwszej kolejności badanie przepływu przez naczynia szyjne, Rtg szyi i prześpij się u diabła choć raz z dwunogiem, co by Cię posłuchał z tym chrapaniem. Tattoi trafiła w sedno, chodzi o incydenty bezdechu.

oj, tak zgadzam się rtg i usg dopler to absolutna podstawa, a potem zapraszamy do Łodzi mamy najlepszą klinikę zaburzeń oddychania podczas snu :)

Posted

oj, niech nie pada już ten śnieg ...
Majqa zdjęcia urocze, jak sam model zresztą :) głasknęłaś go choć raz? czy tylko mmd na tym materacyku warowała, bez możliwości dopchnięcia się do Lakusia?

Posted

Zaległe info z wczoraj...
Cuuudny pies. Jak będzie już miał swojego pana pójdzie za nim, jak w dym. W panią z lecznicy wpatrzony jak w obrazek. Niuniek był niemrawy (działanie leków) ale dał się wygłaskać i pewno, gdyby go uwolnić ze smyczki usiłowałby dać nogę. Apetytu nie miał (przy nas przynajmniej) ale albo był najedzony albo nie wcinał z powodu stresu.

Relacja bieżąca...
Jadą, jest OK, za pierwszym zakrętem praktycznie Lucky odsikał się solidnie (dobrze, że Mmd wzięła mu podkłady).
W tej chwili zasnął... :-)

Posted

Wunia napisał(a):
(...) mamy najlepszą klinikę zaburzeń oddychania podczas snu :)

Potwierdzam... ;-)
Czy udało mi się tknąć Luckiego? Nie było łatwo ale tak, Mmd dopuściła mnie na chwilkę... :-)

Posted

Ojjjjjjjjjjjjjjjj Lucky - nakrecili Cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

Pieknyyyy jestessssssssssssssssssssssssssss :)

dziewczyny - zlego diable nie wezmie (mnie) a tu... tu do veta to tak ale do lekarza? zartujecie chyba heheheh

Buzka

:)

Posted

Są już na miejscu, uzgadniają strategię. Pan Doktor ma być po 16tej. Z Luckiem koczuje Mmd, czeka na Omar, mąż jest w drodze do Ellig po karmę. Lucky zrobił się bardzo przejęty, w słuchawce słyszałam jazgot jakiegoś nietoperza.

Posted

Mąż dzwonił od Ellig, usiłował znaleźć we mnie ratunek i... zawiódł się, dostając polecenie służbowe, że ma słuchać Ellig i już. Podobno zabiera stamtąd wyprawkę dla Luckiego, że mała głowa. :-)

Posted

Emigrantka napisał(a):
dziewczyny - zlego diable nie wezmie (mnie) a tu... tu do veta to tak ale do lekarza?

a może weci też się na tym znają :) to przecież też doktory :) to do weta marsz :)

Posted

Wunia napisał(a):
a może weci też się na tym znają :) to przecież też doktory :) to do weta marsz :)

wet to by mnie w moim stanie .. uspil

dzieki.. fajnei wiedziec ze czlowiekowi inni ludzie dobrze zycza ;)

Posted

majqa napisał(a):
Mąż dzwonił od Ellig, usiłował znaleźć we mnie ratunek i... zawiódł się, dostając polecenie służbowe, że ma słuchać Ellig i już. Podobno zabiera stamtąd wyprawkę dla Luckiego, że mała głowa. :-)

Prawie wszystko sie zgadza oprocz tej "glowa mala , wyprawki":):)
Bardzo dziekuje mezowi majgi i Mmg za to co dzisiaj zrobili dla Luckiego:)
Niedlugo musze uciekac, postaram sie jutro zajrzec...Kciuki trzymam nadal:)