Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']Aneczka, a może dla chwili relaksu wymyślisz mu imię? ;-)[/QUOTE]
Oj u mnie z inwencją twórczą kiepsko: )
Tico to szczęśliwe imię...
Figo lubię bardzo.
Tofik mi się podoba...
a najbardziej to Szarik albo Cywil, bo on mi taki On-kowaty.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Godzinę temu psa nie było.
Czekam na info, czy teraz jest. Jak jest, przytrzymają go tę godzinkę
Mam nadzieję, że za jakiś kwadrans będzie wiadomo

Posted

Rosacanina, prosiłam o decyzję. Jeśli nie odezwiesz się w ciągu 30 min., to uznam, że odpowiedź brzmi "mam to w nosie".
A wtedy wynosimy się wszyscy na inny wątek tego samego psa, żeby zająć się tym, od czego tu jesteśmy.

Posted

[quote name='mmd']Spokojnie, poszła sprawdzić, czy on siedzi pod tym mostem
dobrze, żeby siedział to już dzisiaj będzie u weta[/QUOTE]
żeby siedział kurcze....

Posted

[quote name='mmd']Spokojnie, poszła sprawdzić, czy on siedzi pod tym mostem
dobrze, żeby siedział to już dzisiaj będzie u weta[/QUOTE]
Chyba raczej nie,jest na dogo i przeglada swoj watek:roll:

Posted

Pewno Rosacanina już pobiegła do psa.

Mmd, czekam na cynk od Ciemmm, czy jedziecie to raz.

Dwa, znana Ci lecznica to pewnik więc spoko ale celujemy na tę drugą, na której tak zależało Joli i... Jest zgoda doktora, na miejscu, czyli w lecznicy (jest w niej szpitalik, całodobówka) będzie o 23.00 ale... Nie ma dramatu, bo...ekhm...Wy na bank nie wrócicie wcześniej.

Posted

Rozmawiałyśmy przed chwilą, psa nie ma.
No i słyszałam w tle skrzypienie śniegu i zadyszkę w głosie, więc dziewczyna go szukała teraz po nocy.
Obeszli kawałek, ale nie ma... cholera

jutro mam czas do 14 znaczy o 14 muszę być w Łodzi i póxniej po 16 znów jestem wolna tylko nie wiem, jak drugi ten główniejszy czynnik transportowy, zaraz się dowiem

Posted

Czysta spekulacja. Może ma gdzieś w okolicy inne miejsce. W takim stanie raczej daleko nie odchodzi. Pod jakimś drzewem, osłoniętym miejscem. Próbowała Bruna jakoś przywołać? Gwizd czy coś podobnego?

Posted

Wybaczcie Dziewczyny, niestety Psinka pewnie schroniła się w jakieś sobie tylko znane, w miarę bezpieczne miejsce... Oczywiście, że chcę się podjąć prowadzenia wątku, dziś po prostu miałam szalony dzień z wielu powodów... Jutro jak tylko wstanę wybiorę się na miejsce, gdzie Bruno bywa zawsze. Jeśli uda mi się go złapać, natychmiast się skontaktuje. Godzinę czy ileś dam radę z nim gdzieś wysiedzieć, co prawda nie mogę Go nawet w żadne ciepłe miejsce zabrać, bo mieszkam w hotelu, ale najważniejsze, żeby był po prostu...
Dziękuję Wam za wszystko, naprawdę to, co robicie, jest cudowne. Teraz [oczywiście jeśli jutro Bruno się ujawni] już powinno być lepiej.

Cajus Bruno jak już pisałam jest nieufny, Gwizdać próbowałam, wołać też, lecz na to nie reagował nawet wtedy, gdy był w zasięgu wzroku, wcześniej.
Co do poszukiwań, oprócz miejsca, które sfotografowałam, szukaliśmy także wzdłuż zamarzniętego kanaliku, bo tam też były ślady, trafiliśmy potem na następny rów, w którym go nie było... Szukaliśmy też na osiedlu i wzdłuż głównej ulicy po której chodził...

Posted

OK, nieporozumieniom mówimy stop. Musi być dobrze!!! :-)
Rosacanina, jak się tylko uda go dorwać (daj się złapać Bruno) podpowiemy Ci zmianę tytułu, jeśli pozwolisz, bo trzeba będzie pocudować ze zbiórką pieniążków.

Posted

Dzięki, czekamy na Brunkowy banerek.
Aha, Rosacanina, jeśli tylko, jeśli tylko go namierzysz, z mety dzwoń do Mmd. Im wcześniej, tym lepiej, bo pamiętajmy, że Mmd musi zdążyć wrócić na konkretną godzinę do Łodzi.

Posted

[quote name='mmd']jutro mam czas do 14 znaczy o 14 muszę być w Łodzi i póxniej po 16 znów jestem wolna tylko nie wiem, jak drugi ten główniejszy czynnik transportowy, zaraz się dowiem[/QUOTE]
czynnik transportowy potwierdzony :) do dyspozycji, tylko nie w środku nocy bo zapowiadali opady śniegu :)
czynnik transportowy (mój TZ znaczy się, będzie sprawny jutro od 9.00 bo dziś to już nic z tego, Bruno się schował a noc przed nami)