Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

tayga napisał(a):
Przepraszam za opóźnienie, dopiero wpływy z bazarku mi doszły. Już zrobiłam przelew dla Lakusia, 130 zł.

dziękujemy , jak tylko dojdzie odnotuję :user:

Posted

Mmd, zadzwoń jutro, przed Waszym przybyciem i poproś Pana Doktora o przygotowanie tych wyników.
Wpis o psiaku zrobię nieco później, stawiam do pionu "zaniemożonego" męża.
Jolu, podaj mi na PW dokładny adres i godzinę, na którą na bank Lucky musi być na miejscu.

Posted

Klatkę już szykuję. Kołdrę mam jedną starą, to na spód będzie, jeszcze dywanik Omar (wyjęłam wytrzepać, Kelbi natychmiast musiał osiusiać :angryy: więc schnie wypłukany), na wierzch włożymy podkłady od zasiusiania, no i panicz może jechać.

Posted

Wunia napisał(a):
:placz::placz::placz::placz: życie jest podłe ... ja nie jadę ... :placz::placz::placz::placz:

Biedna Wunia:glaszcze:
Ja w razie co sluze pomoca, mozna do mnie wpasc na kawe i po karme dla Luckiego.....

Posted

mmd napisał(a):
No właśnie chyba mamy wpaść

Tak , tak jak tylko bedziecie mieli taka mozliwosc, mam jeszcze kilka podkladow jakies legowisko.....

Posted

Mąż już ma wszystko zapisane Ellig. Na pewno (on albo Mmd) będzie dzwonił z drogi. :-) Na razie moja Bida wzięła leki i zaległa. Wuniu, głowa do góry, wszak jeszcze zostaje kierunek na Oborniki. ;-)

Posted

majqa napisał(a):
Mąż już ma wszystko zapisane Ellig. Na pewno (on albo Mmd) będzie dzwonił z drogi. :-) Na razie moja Bida wzięła leki i zaległa. Wuniu, głowa do góry, wszak jeszcze zostaje kierunek na Oborniki. ;-)

Ok!Dobranoc:)

Posted

majqa napisał(a):
Wuniu, głowa do góry, wszak jeszcze zostaje kierunek na Oborniki. ;-)

i z Warszawy też ... i na Oborniki ... :placz::placz::placz:

Posted

wykuruję się ;) chociaż na tyle, żeby w jakieś buty wejść :) bo na razie spuchły obie nogi ...
a mam dobrą wiadomość: za miesiąc wiosna :multi:

Posted

Majqa, jak ten Twój biedak taki pojedzie?
Jakbyśmy jechali na Rawę to z katowickiej prosto w Krakowską wjedziemy, boję się korków, jak będzie padało to może zejść godzinę.
Lakuś musi dotrzeć na jakąś 16. O 16.30 ma operację.
Denerwuję się.

Posted

nie denerwuj się, proszę, pogoda jutro bez opadów, drogi po dziś już będą uprzątnięte, a poza tym Majqowy bardzo doświadczony kierowca jest, zdążycie, tylko dbaj o niego za mnie :( kawa wiesz jaka i słodycze :) no i dwa kolana ...
no i Lakusia dbaj, ale tego akurat nie muszę przypominać :)

Posted

Mmd, będzie OK, stresom mówimy STOP!!! :-) Twoim zadaniem jest dopieszczać Lakusia i co jakiś czas zapuścić dłonie na wiadome kolanka, reszta pójdzie jak z płatka. ;-)

Posted

Wiadome kolanka... z tylnego siedzenia... hmmm - takich akrobacji jeszcze nie było z okazji Lakusia, ale postaram się.

Klatka już w samochodzie. Kołdra się wietrzy, dywanik schnie. Biorę aparat na wszelki słuczaj.