Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też nie mogę oglądać o tej babie. Może to nie po ludzkiemu, ale życzę jej żeby ją trafiło, dla dobra psów

Majeczq już lepiej? Martwiłam się. I chyba jakaś empatia na całego, bo ja już po 4 ibupromach...

Posted

Niestety, dawno nie dostałam tak popalić. Zaraz się kładę z mokrą ścierą na głowie. Wstałam na siłę, prowadza mnie jak świeżo upieczonego marynarza. Mąż mówił, że dzwoniłaś ale... ja padłam i zaraz padnę dalej. Przepraszam, że mnie nie zerwał. :-(

Posted

polubek napisał(a):
danal1983, furciaczek dzięki

aż się we mnie k..... zagotowało

gdzieś nie dalej jak dziś czytałam już o tej pani Ewie B. ostatnio udało się dziewczynom wydostać od niej (tylko!!!!) jedną sunię, która krwawiła, z tymi dziurami leżała kilka dni na mrozie, a przed wydaniem została umyta z krawi lodowatą wodą, odeszła na stole operacyjnym ... :( miała dziury wszędzie, w brzuszku na wylot ... może w końcu się za nią wezmą ... dla obrony mojego pięknego imienia EWA to ta pani nie ma na imię Ewa, ale tak już zostało "Ewa B." ...
q....wa idę spać ... :(

Posted

No wiesz, a po co miał Cię zrywać? Przypomniałam sobie, że obiecałam się odezwać i tyle.

Wuniu, proszę natychmiast przestać ryczeć, bo naszą Łódź utopisz (psa wyadoptowała to siedzi i płacze - ma ktoś podobnego do Warsa do wzięcia? :eviltong:)