Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aska25']I tak wogole to deklaracje jednorazowe, roznia sie w 1 i 2 poscie ;)

U zalozycielki jest 830 zl jednorazowych, a u Majki (moze przekrecilam przepraszam) 720 zl :eviltong:[/QUOTE]
Dziękuję za punktowanie, już sprawdzam.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aska25']Omar ... RESPECT ... dopadlas na schodach, ciekawe jaka mial mine doktorek :D:D:D:D[/QUOTE]

taką jak zwykle... i usłyszałam to co zwykle,więc luzik :)

już mnie nawet z imienia i nazwiska pamięta :)

Posted

Też już podliczyłam. :-) Ale, raz jeszcze serdeczne dzięki, pilnujcie mnie, pilnujcie... a co do szczególności postów rozliczeniowych, czujemy się wobec tego prekursorkami. ;-) Najwyraźniej nie idzie mi liczenie, jednoczesne wpisywanie i gadanie na dwa telefony.

Posted

[quote name='Aska25'] to chyba 1 watek, gdzie rozliczenie jest prowadzone w 2 postach ;)[/QUOTE]

Nieprawda, u Soni bylo to samo.. baaaaaaaaaaaaaaaa nawet ciekawiej bo rozliczenia robilam ja, Bjuta i Zofija, w 3 miejscach ;)

Dostalam konto na priv, dzieki :)

Posted

[quote name='majqa']T Najwyraźniej nie idzie mi liczenie, jednoczesne wpisywanie i gadanie na dwa telefony.[/QUOTE]

he he he - tyle powiem
po gadaniu z Wami dwojgiem i Jolą naraz na dwa telefony już nabrałam takiej wprawy, że spoko
nawet PW już umiem robić w tzw. międzyczasie - przepraszam że takie oschłe, ale starałam się nie pochrzanić niczego po drodze:)

kto nie dostał PW niech się upomina o konto, Wunia już w domu, możecie męczyć

mój osobisty pies siedzi ciągle z nosem przy klatce Omar, w której był Lucky i chyba myśli, że kumpel mu się gdzieś schował:diabloti:

Posted

witam, wróciłam, nie było mnie w domu.
MMD wysyłała na PW moje konto, ponieważ mnie nie było w sieci :)
wszelkie pytania proszę kierować już bezpośrednio do mnie w sprawie konta :)
Poniżej tworzę post rozliczeniowy, będę na bieżąco wprowadzać wpływy i rozliczać wydatki, do drugiego postu będzie wszystko wrzucać Majqa

Posted

post rozliczeniowy:
M-C LUTY 2010
wpływy: 1.180,oo
09.02.2010 - razem 490,oo
100,oo - Ketunia
30,oo - Aska25
120,oo - Ellig
50,oo - Wunia
50,oo - malibo57
60,oo - rosacanina
50,oo - emigrantka
10,oo - Zula131
20,oo - argusiowa
10.02.2010 - razem 280,oo
40,oo - wapiszon
30,oo - Kizia1
40,oo - Plicha
50,oo - Kundelkowa Skarbonka
20,oo - marysia55
100,oo - mmd
11.02.2010 - razem 130,oo
30,oo - Rosacanina-Anita
100,oo - Szajbus
12.02.2010 - razem 200,oo
130,oo - tayga
50,oo - Teresa Borcz
20,oo - agata51
15.02.2010 - razem 10,00
10,oo - Zofija
18.02.2010 - razem 20,oo
20,oo - ubocze
19.02.2010 - razem 30,oo
30,oo - Aimez_moi
25.02.2010 - razem 20,oo
20,oo - Ocelot
rozchody: 280,oo
80,oo - koszt paliwa Łódź-Warszawa
200,oo
- przelew na fundację Serca Serc
saldo na 29.02.2010r. : 1180,oo-280,oo=900,oo

M-C MARZEC 2010

wpływy: 250,oo
01.03.2010 - razem 110,oo
50,oo - Malibo57
10,oo - Zula131
30,oo - Emigrantka
20,oo - Monika córka Emigrantki
02.03.2010 - razem 20,oo
20,oo - Magenka1
04.03.2010 - razem 50,oo
50,oo - Bambino
05.03.2010 - razem 20,oo
20,oo - Marysia55
10.03.2010 - razem 20,oo
20,oo - agata51
11.03.2010 - razem 30,oo
30,oo - Kizia1
rozchody :
20,oo - allegro Isadora (przelew 22.03.)
50,oo - przeniesienie środków Wunia na Gapcia (przelew 22.03.)
10,oo -
przeniesienie środków Ellig na Gapcia (przelew 22.03.)
210,oo - ArthroHA zakupiony przez Majqe (przelew 23.03.)
wpływy razem m-c marzec: 250,oo
saldo za m-c luty: 900,oo
rozchody razem m-c marzec : 290,oo
saldo na 31.03.2010r. :1.150,oo-290,oo=860,oo

M-C KWIECIEŃ 2010:
wpływy: 30,oo
02.04.2010 - razem 10,oo
10,oo -
Zula131
19.04.2010 - razem 20,oo
20,o
o - agata51
wpływy razem m-c kwiecień: 30,oo
saldo m-c marzec: 860,oo
rozchody razem m-c kwiecień: 0,oo
saldo na 30.04.2010: 890,oo

M-C MAJ 2010:
wpływy:
rozchody :
190,00 - karma, obroża i krople, Thiocodin (06.05.2010r.)
saldo na 06.05.2010: 700,oo

[FONT=Microsoft Sans Serif]Deklaracje jednorazowe:
[/FONT]

[FONT=Microsoft Sans Serif]Emigrantka - 50,oo - wpłynęło
Talcott - 50,oo
[/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - nieaktualne... Żegnaj Kasiu...
  • [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]
    ketunia - 100,oo
    [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] wpłynęło[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] wapiszon - 40,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] wpłynęło[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] Aimez_moi - 30,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] wpłynęło[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] magenka1 - 20,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]-[/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] wpłynęło[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] Kundelkowa Skarbonka - 50,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] wpłynęło[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] TERESA BORCZ - 50,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] wpłynęło[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] Wunia - 50,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] -[/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło[/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] (przekazane na Gapcia w dniu 22.03.2010r.)
    mmd - 100,oo
    [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] szajbus - 100,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] arugsiowa - 20,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] omar - 50,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - po wyjaśnieniu deklaracja nieaktualna
    Tayga - 130,oo
    [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] Aska25 - 20,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] ocelot - 20,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] rosacanina - 40,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] rosacanina-Anita - 30,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]- [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif]Plicha - 30,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]- [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif]UBOCZE - 20,oo -[/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło[/FONT]

[FONT=Microsoft Sans Serif]Bambino - 50,oo - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif]---------------------------------------------------------
    Razem jednorazowych: 900,oo
    [/FONT]

Deklaracje stałe:

[FONT=Microsoft Sans Serif] Aska25 - 10,oo (od marca może 25) [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło II[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] zula131 - 10,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło II,III,IV[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] Emigrantka - 30,oo (od marca) [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło III[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] Marysia55 - 20,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło II,III[/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] (deklaracja przeniesiona)
    Plicha - 10,oo
    [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło II[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] Monika, córka Emigrantki - 20,oo (od marca) [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]- [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło[/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]III[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] Agata51 - 20,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło II,III,IV[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] Zofija - 5,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło II,III[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] malibo57 - 50,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło II,III[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] rosacanina - 20,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło II[/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif] Ellig - 10,oo [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło II/-XII2010 [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłata za rok z góry w wys.120,oo z czego 10,oo przeniesione na Gapcia
    omar - 20,oo (od marca)
    [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] - po wyjaśnieniu deklaracja nieaktualna
    [/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]Kizia1 - 30,oo - [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]wpłynęło II[/FONT],[FONT=Microsoft Sans Serif]III [/FONT]
    [FONT=Microsoft Sans Serif]---------------------------------------------------------[/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]
    [/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]Razem stałych 235,oo [/FONT] - deklaracje zawieszone w miesiącu marcu - wysłane PW ze wznowieniem deklaracji w dniu 17.05.2010r.

Posted

Malibo, jesteś dodana do 2 postu, zerknij proszę, czy czegoś jednak nie sknociłam.
    OK, umieszczę wobec tego w 2 poście info, że post 712 jest rozliczeniowym.

Posted

[quote name='majqa']Co do kolana, smyrania etc... Proszę, by Wunia pamiętała, że do dopieszczenia mąż ma dwa. Jedno z nich nie może pozostać osamotnione. Macie moje błogosławieństwo.[/QUOTE]

chodzi cały czas o kolana? bo się pogubiłam ;)

Posted

[quote name='Wunia']to do piątku muszę wiedzieć wszystko - co lubi w podróży :evil_lol:[/QUOTE]
    Jest fanem Kubusia Puchatka. :lol: Kocha słodycze, co widać. ;)

Posted

no i o klatce :)
    nocne marki zostają, a ja idę spać za chwilkę, skoro jutro Lucky nie jedzie, to zrobimy jutro zakupy do domu, bo własne dzieci zagłodzę :)