mmd Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 już dawno dzwoniłam jestem nieprzytomna, ale jeszcze jakoś stykam:) Quote
majqa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dzięki. Uff. Dzwońcie też do Omar powiedzieć jej, o której pi razy drzwi będziecie. Quote
Wunia Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 stykaj, stykaj, bo ja spadam :) a na bieżąco musisz być :) wracam po 22 :) Quote
Wunia Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='majqa']Dzięki. Uff. Dzwońcie też do Omar powiedzieć jej, o której pi razy drzwi będziecie.[/QUOTE] najpóźniej, biorąc pod uwagę różne psikusy to najpóźniej na 19 będziemy w Józefowie (tym k.Otwocka, bo jest jeszcze jeden k.Leszna) Quote
polubek Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='polubek']wysłałam maile do dziennika łódzkiego, expresu ilustrowanego, metro, echo miasta. może oni wkleją jakiś artykuł i łatwiej będzie znaleźć jakiś tymczas dla Bruna. A jednak zadzwoniła Osoba (celowo tak żeby nie było wiadomo kto). Rozmowa trwała trochę czasu i mam nadzieję że będzie ok Wielkie Podziękowania dla Osoby która zainteresowała się całą sprawą. Quote
majqa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='polubek'] (...) Wielkie Podziękowania dla Osoby która zainteresował się całą sprawą. (...) [/QUOTE] Czyli m.in. sobie samej!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
polubek Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 nie. dla Osoby która odebrała maila i zadzwoniła do mnie Quote
majqa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Tylko, że to by się nie zadziało bez Twojej pomocy! :-) Quote
majqa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jest klatka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smilecol::laugh2_2::sweetCyb: Jest pyralgin tesh. Quote
polubek Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 każdy z nas tak może zrobić, a ja po prostu byłam szybsza i "trafiłam" na Odpowiednią Osobę. :megagrin: Quote
majqa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Osobna prośba nie związana z Luckim do ludziufff z Łodzi. Nagrajcie mi proszę program, jeśli macie, POLSAT NEWS z 20tej!!! Quote
furciaczek Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Czy jak wygrzebie kilka rzeczy na bazarek to bede mogla do kogos w Pl wyslac wszystko razem a ta osoba pozniej by zrobila bazarkowe wysylki?? Quote
majqa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Tak... Pewno to będzie mój pierwszy bazarek ale spróbuję. Dla Ciebie się przełamię. :-) Quote
polubek Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 szkoda że tak późno piszesz. poszłabym do rodziców i nagrała a tak :grab: Quote
majqa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ...dowiedziałam się przed momentem, że to ekhm...takie dla mnie ważne. Quote
rosacanina Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dziewczyny, powiedzcie mi, jak to jest z funduszami na tą operację? Czy fundacja Pani Joli pomoże nam, czy szukamy jeszcze gdzieś? Quote
majqa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pomoże ale uściślijmy. Kasa na koncie fundacji nie bierze się znikąd (każdej, bez wyjątku fundacji). Tu nie dało się przewidzieć aż tak poważnego wydatku więc... Jeśli masz kogoś Rosacanino, kto zechciałby wspomóc operację psiaka byłoby super. Jak to zrobić? Jutro robię psiakowi tekst. Fundacja z nim wystawi cegiełki. Liczę, że nastąpi odzew i zaczną schodzić na allegro. Byłoby super, gdybyś wśród znajomym przesłała link do aukcji z prośbą, wytłumaczeniem, kto, po co i dlaczego. To jedna z form ulżenia fundacji w wydatku. Quote
Ellig Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Cioteczki podajcie jakies konto na ktore trzeba wplacac pieniadze i jeszcze jedno, po operacji Lucky brdzie musial zostac w szpitalu na Bemowie i do kosztow operacji dojda jeszcze za szpital i leki podawane po operacji.... Quote
furciaczek Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='majqa']Tak... Pewno to będzie mój pierwszy bazarek ale spróbuję. Dla Ciebie się przełamię. :-)[/QUOTE] Nie no bazarek to ja juz wystawie, i tak siedze po nocach i tak ;) Podeslalbym Ci tylko adresy do wysylki. Choc nie wiem czy nie bardziej bedzie sie oplacac jak pojedynczo bede wysylac z UK do Pl, ciezkie rzeczy to nie sa a za kuriera jakies 15-20funciakow, tylko bedzie pewnie dluzej wedrowac hmm Quote
furciaczek Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 TZ dal mi tel, co prawda kasa miala isc na moje CCty ale jakos w miare na czysto jestem i daje rade, Luckiemu sie chyba bardziej przyda. Tylko nie wiem czy wystawic na bazarku czy moze na allegro, tam chyba wieksza kwote bedzie mozna uzyskac? http://allegro.pl/listing/search.php?category=165&sg=0&string=blackberry+8310 Quote
rosacanina Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Majqua, właśnie wróciłam od siostry, która sporo na dogo działała i ma kilka kontaktów, więc jak tylko jutro w pracy odbierze link do strony to zacznie rozsyłać do wszystkich no i trzeba trzymać kciuki no. ;) A jeszcze jedna sprawa odnośnie prowadzenia wątku, szczególnie głównej strony. Ja i owszem, mogę to robić, jednak zdaję sobie sprawę, że nie kontroluję na bieżąco stanu Lucky'ego, bo po prostu nie mam tak dobrego kontaktu z Wami wszystkimi. :roll: Więc albo jakiś cudowny pomysł, albo będę chciała to przekazać Tobie, Izo, bo Ty chyba się najlepiej we wszystkim orientujesz. Oczywiście nie zamierzam się wycofywać z całej akcji, są to po prostu rzeczy czysto techniczne... Chyba, że po protu zostawimy tak jak jest, a ja będę starać się porządkować wszystkie informacje w miarę możliwości. Quote
majqa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Już odpowiadam - możemy zostawić tak jak jest. Ja mam 2gi post więc spokojnie, damy sobie radę. Info inne: Wkradła się pomyłka, którą prostujemy. Operacja jest w piątek. Doktor przełożył dzień. Robimy tak. By nie wlec psiaka w 10 miejsc, wkładać, wykładać itd... Zostanie on zawieziony w piątek prosto na miejsce. Wyjazd z Łodzi - ok.11.30. Jedzie Wunia, Mmd, mój mąż (bierze dzień urlopu). Aha... Ustalone zostało konto Wunia (dam to do 2 postu). Kto chce wpłacać, proszę o napisanie do Wunia. Dostanie numer do wpłat. Osobno proszę osoby z dogo o podanie nicka i tytułem Lucky z Rawy. Quote
rosacanina Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ok, dobrze, że już jest konto.... :) Quote
majqa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Furciaczek, ja bym spróbowała z allegro, przynajmniej na początek z ceną minimalną lub od ręki "dobrą" wyjściową. Rosacanina, wielkie podziękowania dla Twojej Siostry. :-) Quote
Recommended Posts